Visa kita > Kovos menai ir kinas

Kingdom

(1/2) > >>

Rimbas:
Naujas serialas apie MMA. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti, Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Bėda ta, kad paleistas į TV š. m. spalio 8 d., o niekur nerandu. Gal kas kokį gudrų nežinomą trakerį turi, iš kur šio gėrio pasisemt?

Starka:
piratebay yra ;-)

RR:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Levas:
Ir kokios nuotaikos pažiūrėjus? Aš vakar suspoksojau gal 70% pirmos serijos ir suprantu, kad kaip europiečiui ir dar rytų, tai pakankamai nesuprantamas žiūralas su super-duper-herojais, kurie gatvėje gali "atkalti" ginkluotus meksikonus, kurių asmeninis gyvenimas nuėjęs šuniui ant uodegos, nes jie pernelyg mačo ir pernelyg pasišventę savo aistrai - sportui, ir t.t. Amerikos publikai manau tai turėtų labai gerai sueiti greta CSI superdetektyvų ir t.t. Nusivylimas. Bet dar porą serijų reikės pamėginti pažiūrėti, gal čia tiesiog mano viltys su realybe prasilenkė ir įprasiu.

Rimbas:
Pažiūrėjau jau 7 i 10. Nu nėra tę tų supermenų. Skubotos išvados dažniausiai būna.. kaip čia pasakius   :rolleyes:  koreguotinos. Kitą kartą netgi atvirkščiai (ontrep, kaip sakytų žemaite) - trūksta veiksmo.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją