Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Bėda(pulsas)

<< < (4/5) > >>

Gediminas:
Teisingai, nueikit dar ir pas kitą gydytoją- sportas matosi tau svarbus, tai dėl tik vieno žmogaus nuomonės nereikia pasiduoti.

Tik toks dalykas- ar nebūsi labai jautrus ir net minant dviratį nepradėjai galvoti- kas bus jei padusi?  Ta prasme kai kada nelavinta psichologija sužaidžia ne tavo naudai. Bet kol kas neatmesk, kad reikia išsiaiškinti ir kitą nuomonę pas kitą gydytoją. Jei išvada bus ta pati- bandyk lavint pulso valdymą. Juk pats sakai- ramiu tempu ir apie nieką negalvodamas pakeli daug krūvio, vadinasi reikia valdyt pulsą. Pasitaiko, kad žmonės įveikia dar ne tokius sveikatos netobulumus.

Box:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTeisingai, nueikit dar ir pas kitą gydytoją- sportas matosi tau svarbus, tai dėl tik vieno žmogaus nuomonės nereikia pasiduoti.

Tik toks dalykas- ar nebūsi labai jautrus ir net minant dviratį nepradėjai galvoti- kas bus jei padusi?  Ta prasme kai kada nelavinta psichologija sužaidžia ne tavo naudai. Bet kol kas neatmesk, kad reikia išsiaiškinti ir kitą nuomonę pas kitą gydytoją. Jei išvada bus ta pati- bandyk lavint pulso valdymą. Juk pats sakai- ramiu tempu ir apie nieką negalvodamas pakeli daug krūvio, vadinasi reikia valdyt pulsą. Pasitaiko, kad žmonės įveikia dar ne tokius sveikatos netobulumus.

--- Baigti citatą ---

Del jautrumo tai taip , manau , kad mano nervine sistema yra tikrai jautri ir as pats esu "karsto" budo.Nors kitas dalykas , labai jautriu ir karsto budo zmoniu juk yra ne vienas ir ne du futbole , regbije , ar pansiame greitame sporte ,  bet juk jiems viskas gerai...Sporto gydytojas buvo pasakes , kad as ne varzybinis, organizmas , nes uzkyla pulsas "iki dugno" berods sake ir mane stabdo is karto..Bet pas kita sporto gydytoja reikes dar pabandyti nuvaziuoti greitu metu tikrai.
Su stangomis , tarkime visokie spaudimai , pritupimai su svoriu ar pns - jokio padusimo , letu tempu plaukimas , is ezero vieno kranto i kita ir dar daugiau irgi jokio pridusimo , negreitu tempu begti daug irgi galiu , isbegsiu su visais puikiai , o kaikuriems paskaus kojas jau.O kai reikia pavyzdziui begti greitu tempu nedideli atstuma  , kai kiti dar tempo duoda ant galo , jau as atbegsiu gale paciame..Su virvute sokinejat paprastai padusimo nera irgi , nebent pradedu sokineti dvigubus , viena karta pasokant virvute du kartus persukti , tada auksciau issokti reik ir greiciau su virvute sudirbti..

EzysGazuotas:
Tikiuosi, kad neparašysiu nesąmonę... Buvau skaitęs, kad tokiose situacijose padeda kvėpavimas - įkvepi per 4 s., užlaikai kvėpavimą 4 s., iškvėpi per 4 s. Ir taip kartoji keliolika kartų. Buvo rašyta, kad labai padeda nurimti, stabilizuoti pulsą ir pan.

Levas:
Jo. Ir iškvėpęs irgi 4 sekundes palaikai. Tokie 4 sekundžių kvadratai man ir nemigos atveju padeda. Dėl 16 kartų tik nežinau, bet čia ko gero pačiam geriausia bus pajausti.

hud:
man kaskas panasiai buvo, uzkildavo pulsas nei is sio nei is to, perejau visus gydytojus nieko nerado, tai galu gale kardiologas parase tu betablokatoriu pusei metu vartot, tai kai saka iskart akys prasviesejo, beveik is pirmos dienos jokiu pulsu neliko. del ko taip svyruodavo taip ir nesuzinojau. reikia biski rimtesniu daktaru ieskot, kokia grazia profesore kabint ar ka daryt :))

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją