Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Bėda(pulsas)
hud:
nesiule daktaras kokiu betablokatoriu pabandyt? tipo tokio
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Box:
Nesiule , jokios ligos nera man
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiNesiule , jokios ligos nera man
--- Baigti citatą ---
A kiek laiko tamsta užsiimi boksu?
Gediminas:
O pats buvai pas sporto medikus ar pas paprastus apylinkės? sporto gydytojai kai kuriuos dalykus supranta ir mato kitaip, tai reiktų pas juos apsilankyti.
o čia forume tik hipotezes galime kelti. Pvz., ar kalbėjaisi su treneriu, kad tave pastebėtų kaip kvėpuoji? Arba gal laikysena susikūprinusi pernelyg trukdo kvėpuoti? Ir dar- o gal tu tiesiog pradėdamas didelio intensyvumo krūvį nesugebi išmest iš galvos minties: "dabar padusiu, va dabar padusiu, visada padūstu ir dabar padusiu..." . Na ir aišku paskui padūsti, nes pats sau pažadėjai ;) Psichologija galingas dalykas. Jei taip, tai kaip rašiau reikia po truputį autotreningu užsiimti.
Box:
Registruotis arba PrisijungtiO pats buvai pas sporto medikus ar pas paprastus apylinkės? sporto gydytojai kai kuriuos dalykus supranta ir mato kitaip, tai reiktų pas juos apsilankyti.
o čia forume tik hipotezes galime kelti. Pvz., ar kalbėjaisi su treneriu, kad tave pastebėtų kaip kvėpuoji? Arba gal laikysena susikūprinusi pernelyg trukdo kvėpuoti? Ir dar- o gal tu tiesiog pradėdamas didelio intensyvumo krūvį nesugebi išmest iš galvos minties: "dabar padusiu, va dabar padusiu, visada padūstu ir dabar padusiu..." . Na ir aišku paskui padūsti, nes pats sau pažadėjai ;) Psichologija galingas dalykas. Jei taip, tai kaip rašiau reikia po truputį autotreningu užsiimti.
--- Baigti citatą ---
Taip , buvome pas sporto gydytoja ir jis pasake , kad mano yra padaznintas pulsas ir kruvio metu jis uzkyla stipriai , todel i jokias varzybas eiti negaliu , nes paprasciausiai nieko nesigaus ir priesininkui busiu kaip saldainis.Del saves nebent tik sportuoti.Reikejo minti dvirati ir ziurejo tuo metu pulsa , tai kai reikejo intensyviau , sake tikrai stipriai uzkilo ir t.t.
Galvoju galbut pas kita dar reiketu nuvaziuoti , pries tai dar plauciu turi issimatavus ir jau turint pastarojo gydytojo tas pulso isklotines kruvio metu..
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją