Visa kita > Skelbimai

Taupytojas.lt naujas akcijų ir nuolaidų puslapis

<< < (2/2)

Vitiokas:
Pamiršau paminėti, forumiečiams didesnes nulaidėles taikysim. Ypač Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti akmenukui. ;) :punch:

stripulis:
Labas, atsidariau tavo tinklapį,
man tik klausimas, yra paramos skyrelis, bet kaip ir nėra kažkokios banko sąskaitos aukojimui ar pan. Ne visai aišku, kokiu būdu tai daryti. Ar aš tiesiog nerandu? Taip tai pareklamuočiau visuose tinkluose tą paramą...

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLabas, atsidariau tavo tinklapį,
man tik klausimas, yra paramos skyrelis, bet kaip ir nėra kažkokios banko sąskaitos aukojimui ar pan. Ne visai aišku, kokiu būdu tai daryti. Ar aš tiesiog nerandu? Taip tai pareklamuočiau visuose tinkluose tą paramą...

--- Baigti citatą ---

Labas. Kaip ir sąskaitos nebėra, nes mokesčių sistema nepritaikyta šiam tikslui. Pa kol neatradau kaip tai daryti, tai parama skyriama nuo prekės sumos, kaip yra 10% procent7 nuo pirkinio, arba prieš apmokėjimo patvirtinima yra grafa kur gali pasirinkti aukojimo sumą, arba įvesti savo.
Su parama dar nesklandumai dėl apmolkėjimo. Nes jei daryti tik šiaip paramos akciją, tai man nuo visos sumos apie 5procentus nukarpo Paysera sistema, tai gaunasi man iš savų lėšų reik damokėt tą nuskaičiuotą mokestį. Pa kol kas ir taip prisidedu prie paramos pervedęs kiek surinko prikėjai ir nuo savęs dar.  :)

Vitiokas:
Sveiki. Turiu šokį tokį pasiūlymą. Turėsim MYPROTEIN firmos: proteino 5kg - 200 porcijų - 60eurų   ir BCAA 1kg, 200 porcijų po 40eurų (FC narimas po 36). Gal kam ko reik? skonį galim parinkti kiekvienam individualiai.

Jei kam įdomu turim ir kitų kompanijų prekes.

Rašykit į PM, geriausiai per VIBERį   +37067725582 (parašykit FC forumietis) ten greičiau pamatysiu

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją