Sveiki, taigi gal kam yra buvę panaši situacija ir galėtu pasidalinti kaip išsigydė šią traumą. Man viskas prasidėjo gal prieš metus sportavau ant turniko kelnojau kojas presui, paskui baigęs sportuoti atsisėdau ir įkvepiant pajutau kažkokį maudžianti skausmą širdies plote galvojau jau sisvariau širdį ar ką patempiau, paskui praėjo porą dienų ir sportavau toliau, sparingavausi viskas normaliai lyg ir buvo, po poros savaiciu sporto per sparinga kaškaip atrodo kaip dūrė širdie plote ir paliko silpna ir galva svaigo, treniruotę ištempiau, kitą dieną atsikėliau ir bandau kokį smūgį šoninį atlikti pradėdavo skaudėti tai po krutine, tai širdies plote, tai per šonkaulius, paskui nebesportavau gal 1savaitę tai lyg ir praėjo pradėjau po biški sportuot normaliai buvo, paskui išviso buvo beveik praėje tik skaudėdavo kai darydavau atsilenkimus kai sulengdavau šonkaulius panašiai. Po 3-4 mėnesių viskas lyg ir atsistatė po biški darydavau atislenkimus, sportavau pilnai kartais nuo atsilenkimu pradėdavo skaudėti tai jų daug nedarydavau, o šiaip smūgiuoti galėjau normaliai ir sportuoti. Paskui vasarą išvažiavau į užsienį nesportavau gal 2mėn ir pradėjau ant turniko judėt tai kai išsitempe šonkauliai kai kabi pradėjo biški skaudėti, paskui nešiau kibirą vandens pilną ir kaip dūrė kaškas širdies plote tai galvojau, kad širdį permušo, kitą dieną atrodo viskas normaliai biški jautėsi toks spaudimas kaip ir širdies, krutinės plote. Grįžau į Lietuvą ir sportavau po biški tai skaudėjo nesupratau koks skausmas tai atrodo per šonkaulius, paskui per širdį, paskui spaudžia krutinę ir toks įdomus skausmas, nemalonus. Ėjau pas daktarus daug kur, tyrė širdį, kraują, šonkaulius žiūrėjo, nieko nerado tai aš nebežinau ką ir daryti, buvo pagerėje ir nebeskaudėjo tiek po 2sav. tai sportavau gal 3mėn ir ėjo imtynių su užlaužimais su draugu tai kaškaip ištempė tą ranką man ir vėl patempiau tą šonkaulį ir vėl tenką nebesportuoti, gal kam yra buvę? nebežinau ką ir daryti atrodo sako daktarai čia tarp šonkauliniai nervai ar kas, bet geriu vaistus nieko jie man gero nepadeda, skauda, spaudžia, maudžia kartais per širdį, tai krūtinę tai deginą šonkaulius ir šokinėja tas skausmas gal kas padėsit

? beje man nugaroj biški yra problemos turiu netaisyklingą laikyseną tai buvau pas nugaros daktarą tai sakė gal ir delto koks nervas užsispaudžia ir skauda šonkaulius ?