4sport.lt > Diskusijos, klausimai, patarimai apie sporto prekes

Makivara/Kick pad'ai

(1/3) > >>

Traintas:
Sveiki, butu gerai jai padetumet isirinkti geras, patvarias makivaras/kick pad'us, nezinau kaip tiksliai vadinas bet kur letenos skirtos ir spyriams, nes norisi nusipirkti geros kokybes kad tarnautu ilgai, ir pasimeciau tarp firmu ivairoves ir pasiulymu  :help:

Indėnas:
tokio tipo  įranga geriau laikys iš natūralios odos (bet aišku natūrali oda brangiau nei dirbtiniai pakaitalai), o daugiau sunku ką nors atsakyti nežinant net maždaug ko nori: koks makivaros dydis, ar reikalinga lenkta makivara, kas spardys 50-70kg, ar 100-120kg, naudosi labai intensyviai - kaip klubas ar tik vieną kartą į savaitę. Mažiausiai apsiriksi rinkdamasis natūralios odos ir tikrai gerai laikys Fairtex Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti bet jos yra iš brangesnių.

Traintas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitokio tipo  įranga geriau laikys iš natūralios odos (bet aišku natūrali oda brangiau nei dirbtiniai pakaitalai), o daugiau sunku ką nors atsakyti nežinant net maždaug ko nori: koks makivaros dydis, ar reikalinga lenkta makivara, kas spardys 50-70kg, ar 100-120kg, naudosi labai intensyviai - kaip klubas ar tik vieną kartą į savaitę. Mažiausiai apsiriksi rinkdamasis natūralios odos ir tikrai gerai laikys Fairtex Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti bet jos yra iš brangesnių.

--- Baigti citatą ---
aisku, aciu, toliau jau pats susigaudysiu :)

naujas:
Gal yra prekyboje, kokių variantų pagal šį pavyzdį : Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

arimanas:
Senukuose yra  :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją