0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
duodat jūs vaizdų Randy Couture netgi Olimpiniu čempionu yra buvęs imtynių
Sveiki,man siuo metu yra 22m(rudeni 23),esu uzsiiminejas boksu dar mokyklos laikais 6-7 metai atgal,sportavau 2 metus.Dabar einu i sale 3 metai eina,begioju krosu(istvermei),kartais atlieku kova su seseliu,todel galima sakyti nuo nulio pradeti nereikia.Ir dabar nusprendziau,jau senai apgalvota tema,kad noriu grysti i ringa.Ka apie tai manot?Butu idomu suzinoti treneriu ar patyrusiu sportininku nuomuone,dekui uz protingus atsakymus
Sveiki,man siuo metu yra 22m(rudeni 23),esu uzsiiminejas boksu dar mokyklos laikais 6-7 metai atgal,sportavau 2 metus.Dabar einu i sale 3 metai eina,begioju krosu(istvermei),kartais atlieku kova su seseliu,todel galima sakyti nuo nulio pradeti nereikia.Ir dabar nusprendziau,jau senai apgalvota tema,kad noriu grysti i ringa.Ka apie tai manot?Butu idomu suzinoti treneriu ar patyrusiu sportininku nuomuone,dekui uz protingus atsakymusPaieška!!! Čia tavo klausimas tiks. E.G.
aš tik 24 m pirma karta ilipau i ringa ,kai dabar pagalvoju jaunuolis visai buvau
Dabar jaunimas greitai sensta, pradeda nuo 10-12 metų gerti,rūkyti, pas mergas eiti ir 22 metų jau norėtų pensiją gauti
Amžaiu riba? Niekada nebuvau susimastęs, kad toks daiktas egzistuoja...
Vitiokas:egzistuoja, egrzistuoja meeju boksas tik iki 34, o veliau i profus reik eit
Tas jaunuolis lyg žadėjo dar išlipti į narvą...
įmanoma tapt profu pradėjus nuo 16m boksuotis?
Viskas įmanoma. Pvz Masato (kovotojas, nugalėjęs Remigijų Morkevičių) pradėjo sportuoti 17-kos metų kiek žinau. Gerb. Šocikas lygtais nuo 21-rių. Taip, kad pats pasidaryk išvadas