4sport.lt > Diskusijos, klausimai, patarimai apie sporto prekes
Makivara
baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtičia ne reklama Badiuko makivaroms :ne: tik pavyzdys prekės, kuri galėtų būti, nes ne visi yra meistrai-auksarankiai , kad pasigamintų patys :-) beje iš 4sport. esu nusipirkęs sieninę makivarą ir naudoju po šiai dienai :-)
--- Baigti citatą ---
O kokia Lietuvos rinka tokiems dalykams? Kas juos pirks? Tu? Dar vienas, kitas? Man WC manekenus gaminti irgi kažkada idėja buvo kilusi. :laikr: Paklausa rinkoje tokiems dalykams reikia kad būtų. Aš apie rinkos dydį nebekalbu. Nepalyginsi 144 mln. Rusijos rinka su 2.6mln. Lietuvos rinka. :teisejas:
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiNu jo, dar pasakyk kad tu iš vis nė prie ko. :D
--- Baigti citatą ---
Be abejo - ne prie ko :-) "Prie to" buvau tik pačioje pradžioje, bet tai buvo labai seniai, kai buvau ne tik gražus, bet ir jaunas :kikena:
Indėnas:
Registruotis arba Prisijungtičia ne reklama Badiuko makivaroms :ne: tik pavyzdys prekės, kuri galėtų būti, nes ne visi yra meistrai-auksarankiai , kad pasigamintų patys :-) beje iš 4sport. esu nusipirkęs sieninę makivarą ir naudoju po šiai dienai :-)
--- Baigti citatą ---
įtariu apie kurią makivarą eina kalba (smagu, kad naudojat ir tikiuosi gerai laiko ir veikia). Bet tokių tikrai nedaug yra nupirkta per 6 metus ir ne kainoje tikriausiai esmė. Poreikis "egzotikai" ar aukštos/išskirtinės kokybės/išvaizdos prekių poreikis Lietuvoje yra labai menkas (bent jau kovos menų srityje) - arba tiksliau sakant jo išvis nėra (nebent bokenų dar kažkiek reikia, bet aišku būna pvz. nori balto bokso maišo - tik nesutiko laukti 4sav., dabar turim puslapyje, bet per metus laiko niekas jo neužsakė) ir tiesiog fiziškai ir finansiškai neapsimoka net pradėti dirbti su tokių nišinių prekių ir siauro asortimento prekių tiekėjais esančiais ne Lietuvoje. Tai būtų garantuotas nuostolis, pinigų įšaldymas ir bereikalingas sandėlio užkrovimas. (kas kita jei tokią prekę gamintų pvz. Everlast ar KWON ar koks lietuvis tai būtų galima atsivežti kartu su kitomis prekėmis, ar bent priimti užsakymus ir atvežti per 2- 4sav. tik, kad lietuviams beveik visada reikia - "šiandien" ir jei nėra "šiandien" tai dažnai išvis nebereikia )
naujas:
kad nereikėtų spėlioti- Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti :-) tik tvirtinau ilgais varžtais kiaurai per medinę dalį ir pridėjau paraloninius paminkštinimus tarp lentelių :-) šiaip labai keista , kad poreikis mažas :-/, nes karatekų Lietuvoj nemažai žiūrint pagal klubų skaičių, o makivara turėtų būti kiekvienam klube ir vienas pagrindinių treniruoklių :lauzo: tada ir rinka būtų kaip reikiant :D
Saxum:
Registruotis arba Prisijungtikad nereikėtų spėlioti- Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti :-) tik tvirtinau ilgais varžtais kiaurai per medinę dalį ir pridėjau paraloninius paminkštinimus tarp lentelių :-) šiaip labai keista , kad poreikis mažas :-/, nes karatekų Lietuvoj nemažai žiūrint pagal klubų skaičių, o makivara turėtų būti kiekvienam klube ir vienas pagrindinių treniruoklių :lauzo: tada ir rinka būtų kaip reikiant :D
--- Baigti citatą ---
Turiu ir aš tokią :) Gamtoje naudodavau. Krosiuką prasibėgi gamtoje su kuprine, iš jos išsitrauki makivarą, su diržais prie medžio pritvirtini ir daužai :-)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją