Vis delto, paaiskinsiu stripuliui, kodel paprasiau jos paskaityti dar karta. Ne tarp eiluciu
Atkreipk demesi i mano zodzius. Ir ne tarp eiluciu.
Toliau, tu rasei :Tai apie ka mes diskutuojam? Spyri i keli is sono, ar i girneles taska? Apsispresk ir nesimakaluok
Arimanai, as aukstakulniu nenesioju. Tad sunku butu padaryti tokia zala, kokia moteris su stileto tipo kabliuku padarytu
atkreipiu dėmesį į tavo žodžius, ir ne tarp eilučių, ir ne ištrauktus iš konteksto. kam išėmei pirmą ir paskutinį sakinius, neaišku. nes aš skaičiau kaip vientisą tekstą ir reagavau kaip į vientisą. o jei nenorėjai parašyt ką parašei, ne mano problemos.
nesimakaluosiu - aš mat girnelę visad įsivaizdavau kaip apeinančią aplinkui, o ten pasirodo jau meniskai prasideda. apsišviečiau. tada skaityk kaip "spyris į kelio sąnarį". iš bet kurios pusės.
tokią žalą kaip stiletu - sunku, o šiaip kulnu - nėra taip jau sudėtinga, gerai užsimojus ir trinktelėjus, ten nebūtinai daryt "smailią" traumą, tiesiog ant pėdos viršaus nervų rezginukas, į kurį ir buku daiktu kalus pakankamai žalia akyse pasidaro...
ir nors nėra ką bazarint apie straipsnį - įdomu, kokia tikslinė to straipsnio auditorija? \ir ką reiškia - deja savigynos specai į ją nepatenka? nes kontekstas tai buvo savigyna - po tos merginos nužudymo iššovė toks straipsniukas, a la a. a. Justina būtų tai mokėjus, būtų likus gyva, tas nebuvo pasakyta, bet numanoma pakankamai aiškiai. todėl vis tiek manau, kad jis amoralus. tokiam kontekste, kokiam buvo pateiktas.