Sąskrydis puikus, kaip visada, Saxum

Organizatoriai, seminarų vedėjai, visi dalyviai yra tie žmonės, dėl kurių smagu ir su kuriais yra smagu, dėl to ir važiuoju į sąskrydį - dėl žmonių ir dėl to ką įdomaus galime nuveikti kartu.
Jei konkrečiau, tai man paskutiniu metu labiau patinka žaidimai ir rungtys, nes ten tiesiog smagu, o per seminarus reikia galvot, analizuot, būti sukaupus dėmesį, dar fiziškai kažką padaryti, o aš tingiu, pripažįstu tai, o per žaidimus daugiau atsipalaidavimo, bent man.
Bet seminarai įdomūs buvo ir tikiuos, kad liks kažkas galvoj ar judesių atminty. Apie Won hvan do nieko nežinojau apart pavadinimo, tai smalsu buvo išgirsti principus ir pamatyti turbūt pagrindinius judesius. Savotiška sistema, per mažai laiko buvo perprast tai, ką rodė, bet įdomu... Bet turbūt visi keliai veda į vieną tikslą. Dziudo seminaras labai patiko - pradžia nuo teorijos, ko sakyčiau labai trūksta sportiniam dziudo - bent kažkiek istorijos, teorijos, moralės principų, pagaliau susikaupimo (mokuso) prieš treniruotę ir po jos pasigendu. Šiaip jeigu būtų buvę daugiau laiko - būtų labai naudinga paklausyt Radvilo, Deniso, jų patarimų, jų principų, ką jie moka ir supranta, kažkiek jie sakė, ir Dziudoka sakė, kad ir apie atsipalaidavimą, lazdą. Karate seminaruose kažkas girdėta, bet praverčia išgirsti dar kartą, kažkas nauja, įdomu paklausyt, pajudėt, pabandyt.
Tikiuosi latvių rodytų technikų neprireiks išbandyti praktiškai, o šiaip tai labai naudinga, bet man pasimiršta, nežinau, kaip kitiems... Visgi ačiū, kad parodo, gal kažkas liks galvoj, jei visgi teks panaudot. Nors viskas pamažu pasimiršta, jei nekartoji.

Apie karybą buvo įdomu, nes nauji dalykai, man negirdėta, nematyta, kaip atrodo kario ekipiruotė, maistas, granatos

Ir šiaip apie išgyvenimą irgi įdomių dalykų išgirsta, o ar teks panaudot - laikas parodys.
Tinklinis super - tik gaila, kad per trumpai, mielai pažaisčiau iki 25 taškų rungtynes ar bent 21, ir dar su viena komanda likom nesužaidę, rezultatas tai aiškus, bet aš tai žaidžiu dėl smagumo pirmoj eilėj, o rezultato - tai jau kažkelintoj eilėj

Ir aišku gaila, kad neįveikėm dziudistų. Kitąmet, ane, komanda?

Komandinės rungtys yra labai didelis gėris, ir pavienės smagu, gaila, kad jos netilpo į grafiką, o antrą dieną jau išvažinėjom dauguma, bet... buvo geras laikas, kuris buvo

Maistas skanus, ačiū toms ar ir tiems, kurios ruošė, virė, vežė, rūpinosi.
Kitais metais gal reiktų daugiau alaus, giros? Nes vis pritrūksta...

Cha, bet proto mūšį mes laimėjom šiemet, nesitikėjot nieks?

Raimi, tavęs trūko

Tai... buvo smagu matyt daug seniai matytų ir naujų veidų. Ir mane labai prablaškė, nuotaiką pakėlė