Visa kita > Skelbimai
KOrmušino seminaras
Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiRADAU, RADAU, RADAU
ziureti nuo ~1val 20 min
Registruotis arba Prisijungti
--- Baigti citatą ---
Jomajo! Taigi eilinė "karinė pramonė".
Klausimas dėl "žvaigždės masterio": O jis (jo adeptai) kur nors stovėjo toe-to-toe su kitų, NE kosminių disciplinų atstovais? Ir kaip sekėsi?
Lexas:
Rimbai cia tau,
Registruotis arba Prisijungti
baramui fighter:
khm... :ruko: nu jautė mano širdis, kad diskusijos apie "Karinę pramonę" ir "Visatos Kanceliariją" šiandien nuo pat ryto pakryps. :angel:
O jei rimčiau, tai sprendžiant iš visko aktyvus pilietis visuomenine prasme, tikrai kažkuom panašus į Badiuką, tik menininkas, kiek žinau
aistrą wingchunui jis puikiai su grojimu trimitu gyvenime derina. Fantazijos ir išradingumo jam netrūksta. Laidas veda pakankamai profesionaliai. Nemažai video su Kormušinu FC forume buvo, bijau kad daugumą netgi aš pats būsiu įdėjęs. :-) Bet gyvai sudalyvaut tikrai būt įdomu.
p.s. arimanai, kokio didumo ta Jūsų salė, ir kiek žmonių dalyvaus plius/minus?
arimanas:
Registruotis arba PrisijungtiJomajo! Taigi eilinė "karinė pramonė".
Klausimas dėl "žvaigždės masterio": O jis (jo adeptai) kur nors stovėjo toe-to-toe su kitų, NE kosminių disciplinų atstovais? Ir kaip sekėsi?
--- Baigti citatą ---
Prasidėjo... prie ko čia toe to toe ir vingčiūnas? Čia savigynos a la krav maga kontekste reik žiūrėt. Su geranorišku smalsumu. Gal ir gali vožtelt, gal ir negali- nueisi, galėsi tiesiogiai paklaust: dėde, ar gali man vožtelt? :kikena:
paslaptis:
Tai gi Naugarduko 97
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją