Pagrindines diskusijos > Savigyna

I vėl daigai

<< < (11/13) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikai kurie zmonesi klausosi idemiau tada, jei priestai bent jau kumsciu per ausi gavo  :dance:

--- Baigti citatą ---

Arba kaip Asia sako, padaro atsispaudimų ant krumplių :rolleyes:

Ruta:
Prie ko čia įdėmumas, juk visada atkreipiu dėmesį ir įdėmiai klausau, kas sakoma, bet jei į kiekvieną tokį užkabinėjimą ar beveik kiekvieną reaguosiu rimtai ir iškart galvosiu "gal man duos į galvą" ar "tai gal man vis dėlto pabandyt pačiai duot į galvą(ką kažin ar sugebėčiau)" tai tokių santykių aiškinimųsi būtų kas keletą savaičių ar kas keletą mėnesių, ko man nereikia(o ar kažkam to reikia?).
Saxum, gal galėtum patikslinti mintį dėl tų atsispaudimų ant krumplių. Aš tai supratau, kad konfliktą mėgsta spręsti jėga daugiausia kieti vyrukai, gerokai paragavę kovos menų ir, be abejo, padarantys daug atsispaudimų ant krumplių. Blogai supratau?

Raimis:
Ne. Cia Saxum turejo omeny treniruotes. arba armija. Ten kas ne taip- atsispaudimai. Praeina noras oziuotis :D

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNe. Cia Saxum turejo omeny treniruotes. arba armija. Ten kas ne taip- atsispaudimai. Praeina noras oziuotis :D

--- Baigti citatą ---

Atsispaudimas ant krumpliu galima daryti ir "atsispaudziant" nuo kazkieno veido ;)  :punch:

radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAtsispaudimas ant krumpliu galima daryti ir "atsispaudziant" nuo kazkieno veido ;)  :punch:

--- Baigti citatą ---
taip pat galima ir galunes grudinti  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją