Pagrindines diskusijos > Savigyna

I vėl daigai

<< < (7/13) > >>

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAj, o dabar reikia moralo? Nu, jei iš tavęs pavogė telefoną vienas asmuo ir bėga į apgyvendintus rajonus vidury dienos, gal ir verta vytis ir atsiimt, ypač jei kūno konstrukcija ano lengvesnė. Bet nedarykit kaip aš - nesivykit dviejų priešininkų, bėgančių miškan :) Nes gali baigtis ir nelinksmai...

--- Baigti citatą ---

Butent ;)

O kad ir ka lankyti, dirzo spalva ar juosteliu skaicius sulopyti plaucio perdurto atsuktuvu nepades ;)

stripulis:
Ai, bet vis tiek, kai pagalvoju, tai jausmas bjaurus... Apskritai, manau, kovos menų lankymas tokiose situacijose širdies ramybės neprideda. Būtum paprastas kovų neuostęs pilietis, tai džiaugtumeis, kad atėmę telefoną į galvą nedavė. O kai esi uostęs, tai kremtiesi, kad pats į galvą nedavei... Moralas - lankykim, vaikučiai, mezgimo būrelius, gyvenimas bus šviesesnis  :D

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAi, bet vis tiek, kai pagalvoju, tai jausmas bjaurus... Apskritai, manau, kovos menų lankymas tokiose situacijose širdies ramybės neprideda. Būtum paprastas kovų neuostęs pilietis, tai džiaugtumeis, kad atėmę telefoną į galvą nedavė. O kai esi uostęs, tai kremtiesi, kad pats į galvą nedavei... Moralas - lankykim, vaikučiai, mezgimo būrelius, gyvenimas bus šviesesnis  :D

--- Baigti citatą ---

Gerai pastebeta  :alus:

Ta dilema mane jau kamuoja kokius 6-7 metus :)

stripulis:
Gerai tau, Skeptike, mane jau 13 metų kamuoja  :-( Nes yra toks reiškinys, kaipo: palankius tris mėnesius kovos menus, pradeda atrodyt, kad gali sumušti visą pasaulį ir išlikti be nė vienos mėlynės. Su tokiu požiūriu kaip tik po trijų mėnesių lankymo prie Pingvino ledų kioskelio vos į snukį neužsidirbau, bandydama pamokyt kažkokį nemandagų jaunuolį. Dargi jam atsikirtus atsistojau į kovinę poziciją  :-] Ko gero iš esmės tai ir buvo rimčiausias susidūrimas, labiausiai gresiantis pasekmėm mano monitoriui... Nu ir dar tris mėnesius kankinausi, kad nepamokiau jo fiziškai  :punch: :-] Ir tik dar po metų pradėjo dašutinėt, kad norint ką nors "pamokyt" reikės dirbt ilgai ir nuobodžiai... Šiaip tai tą reiškinį, kai žmogus po trijų mėnesių treniruočių pradeda jaustis labai kietas ir "naryvajetsia" , teko stebėt ant dar dviejų savo žmogučių, kuriuos tam tikrais gyvenimo atvejais atitempiau į karatė treniruotes. Įdomu, kaip jumi buvo lankymo pradžioj? Nepasitaikė tokių nuotaikų? Tipo aš kietas ir krūčiausias  :maisas:

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiGerai pastebeta  :alus:

Ta dilema mane jau kamuoja kokius 6-7 metus :)

--- Baigti citatą ---

nu negalima taip vienareiksmiskai teigti, nes kazkokios ramybes ir pasitikejimo kovos menai tikrai prideda, net ir extremaliose sitoacijose.

o siaip man asmeniskai kazkaip matyt prasoko tas jausmas del 3men, irgi teko girdet kaip chebra jau kieti po triju menesiu budavo, o as po kokiu metu vis dar nervuojuos kad nieko gero :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją