Pagrindines diskusijos > Savigyna
I vėl daigai
emigo:
Uh, kaip senai as cia nesilankiau, bet kad jau apsilankiau tai papasakosiu ne tokia linksma istorija siek tiek seniau nutikusia, velgi apie tuos pacius "sodinukus".
Si karta, tiesa, ne taip gerai pasibaigusia :fanaras:
Nutiko pries pora savaiteliu mazdaug.
Ruduo, krenta visokie ten auksiniai lapai, as, kaip uzkietejes ledo ritulio fanas, zygiuoju iki topsport'o. Tiesa, lyja, labai jau nemalonu, bet kad netoli buvau tai galvoju reik ir uzbegti. Zygiuoju sau pamiske virsuliskese, telefonu plepu, ir staiga prisistato 3 vyrukai, turbut nenuostabu, papraso paskambint. Maloniai jiems paaiskinu, kad saskaitele pasibaige, cia taip ir anaip, velgi ne stebuklas kad pasiulo isideti savo kortele, vel pradedu kurt pasakas pas mane cia priristas prie omnitel (visiska nesamone, bet teko kazka sugalvoti), turbut suprato kad nusisneku, tai ir buvo pradzia...
Nuo vieno gavau, daviau atgal, tik uzsimojau antram "nuosirdu" ivairuot, bet primete vyrai kad slidu ant smeliuko, lietus visgi, kirto per kojas... "pagavau zuiki", apziurejau batu ismeras... Dar ir telefa kazkuriuo metu suspejo istraukt, nors lyg ir nebuvau atsijunges :/
Trumpai tariant gavosi visai prastai.
Primeciau, kad gal visgi reikejo begt (nors ir nelabai buvo kada, bet pabandyt verta :senis: ), bet paskutiniu metu nieko nebeveikiu tik stangas tampau, net pabegt zmoniskai nebesugebu.
Saxum:
Nesmagiai čia tau baigės :-( Be ginklo žiūriu nebegali niekur išeit. :kirvis:
emigo:
Nesmagiai tai tikrai... Bet nors sveikas likau :angel:
OSU:
Bet as ziuriu cia visai rimtai panasu, kad reikia daryt kaip mohikanas rase - jeigu jau nesigauna is pradziu tept slidziu tai kalt pirmam iskart tik po poros zodziu.
Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiUh, kaip senai as cia nesilankiau, bet kad jau apsilankiau tai papasakosiu ne tokia linksma istorija siek tiek seniau nutikusia, velgi apie tuos pacius "sodinukus".
Si karta, tiesa, ne taip gerai pasibaigusia :fanaras:
Nutiko pries pora savaiteliu mazdaug.
Ruduo, krenta visokie ten auksiniai lapai, as, kaip uzkietejes ledo ritulio fanas, zygiuoju iki topsport'o. Tiesa, lyja, labai jau nemalonu, bet kad netoli buvau tai galvoju reik ir uzbegti. Zygiuoju sau pamiske virsuliskese, telefonu plepu, ir staiga prisistato 3 vyrukai, turbut nenuostabu, papraso paskambint. Maloniai jiems paaiskinu, kad saskaitele pasibaige, cia taip ir anaip, velgi ne stebuklas kad pasiulo isideti savo kortele, vel pradedu kurt pasakas pas mane cia priristas prie omnitel (visiska nesamone, bet teko kazka sugalvoti), turbut suprato kad nusisneku, tai ir buvo pradzia...
Nuo vieno gavau, daviau atgal, tik uzsimojau antram "nuosirdu" ivairuot, bet primete vyrai kad slidu ant smeliuko, lietus visgi, kirto per kojas... "pagavau zuiki", apziurejau batu ismeras... Dar ir telefa kazkuriuo metu suspejo istraukt, nors lyg ir nebuvau atsijunges :/
Trumpai tariant gavosi visai prastai.
Primeciau, kad gal visgi reikejo begt (nors ir nelabai buvo kada, bet pabandyt verta :senis: ), bet paskutiniu metu nieko nebeveikiu tik stangas tampau, net pabegt zmoniskai nebesugebu.
--- Baigti citatą ---
Būčiau šnekėdamas telefonu, kai jie jau galėjo girdėt - paminėjęs, kad:
"- klausyk, o aš pas tave komisariate nepalikau savo DVD su filmu"
"- ne negaliu susitikt, einu į bokso treniruotę"
Tai verčia suklust ir pagalvot - ar verta šitą liest.
Jei situacija rimta - geriau duot kortelę pakeist...
(Nes taip ar taip - telefono neteksi, bet savo telefono kortelę su kontaktais visada verta pasilaikyt sau).
Jei situacija yra daugiau mažiau valdoma - tada gal ir galima kovot, bet trys žmogėnai yra truputį per daug. Visada rizikuoji prarast daugiau - telefoną, pinigus, sveikatą ir neduokdie - gyvybę.
O telefonai šiais laikais nebe karves kainuoja.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją