AutoriusTema: I vėl daigai  (Skaityti 12623 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2004
  • Žinutės: 127
  • Amžius: 36
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
I vėl daigai
« įjungtas: 2005 Lap 13, 12:36:31 pm »
Galbut kas nesupras, DAIGAS - tai tas pats visuomenes veikejas daznai vadinamas gaideliu, arba gezu. T.y. puosni trumpa sukuosena, nuostabus dazniausiai ADIHAS treningiukai vidury miesto ir beabejo II Golf.

Tai va, nezinau kodel bet sitas ivykis man primine storo pasakojimus, pagalvojau - kodel gi nepasidalint?

Linksmai leides laika akropolyje, ishgeres bokala alaus nusprendziau kad pats laikas keliauti namo. Aisku buvau ne vienas, o kaip po to stebuklingo alaus buna tai betkoks pasakojimas yra laaabai garsiai girdimas aplinkiniu ://
Tai va, einam tryse, as ir vienas mano kolega su mergina, as kaska isijautes pasakoju, ir is stoteles pro kuria tuo metu ejom isgirstu replika : "eik eik, negali but? " . Atsisuku - ogi 2 grynaveisliai marozai, vienas, kuris atrode galingesnis, svere turbut kokiu 70kg, kitas net nezinau, galbut 60 kokiu, abu tikrai nepasizymejo ugiu, o mazesnysis matyt po panasiu ivykiu vis dar turejo "papuosala" melyna toki po akimi. As jam maloniai pasiulau uzdaryti "stalciuka" ir einu toliau, kol isgirstu nelabai draugisku tonu ishreikshta pakvietima : "GAIDY, ateik cia".
Na jeigu jau taip maloniai kviecia, pagalvojau, kodel gi nepriejus. As einu link ju, vienas atsistojes, nustates pikta veida ir sugniauzes kumsty turbut ruosiasi mane pagrazinti, o kitas sedi, galbut spektaklio tikisi. Man besiartinant link stoteles tas didesnis, kovingiau nusiteikes ir kaip matosi drasesnis pradeda eiti link manes, as kaskodel net nesuabejojes kalu jam ish alkunes kaskur i nosi, smugis nebuvo pats stipriausias bet to uzteko kad jis nugriutu. Iskart patraukiau kojas, kad nesugalvotu ciupt ir traukt, o jis matau jau galva uzsidenges, ishsigandes kad galbut spardyt ji ruosiasi :/ Pasiziuriu i stotele, ogi to kuris sedejo - jau neber. Nenoredamas rizikuoti nei pabendravimu su pareigunais, nei galimo mazesniojo sugryzimo su "kompanija" pasisalinau ish ten ir toliau kaska bepasakodamas nuejau. Kas idomiausia ta ivyki mate bent 30 zmoniu, bet toks jausmas kad niekas net neatkreipe demesio :/
Skrenda virš miško batukai, skara.
Poligonas grybaut - ne geriausia vieta.

Atsijungęs Žalias

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2005
  • Žinutės: 427
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
I vėl daigai
« Atsakyti #1 įjungtas: 2005 Lap 13, 14:12:33 pm »
O su alkūne kokį smūgį trenkei? Šoninį, iš viršaus ar apačios? :-) O pats ką nors lankai ar tiesiog tam "daigui" įkalei ir tiek? Pagarba :)

blogietis

• Svečias
I vėl daigai
« Atsakyti #2 įjungtas: 2005 Lap 13, 18:49:53 pm »
Nu kad su alkūne vožtelėti, reikia labai palankios ir artimos
distancijos, o ir plius pats smūgis alkūne yra sunkus. Stebiuosi
kaip tu jam voždamas alkūne, pats elementaraus tiesaus negavai,
jeigu dar sakai, kad tai nebuvo netikėtumas. (Turiu omeny pati situacija)
O smūgis tai jaučiu šoninis ėjo ane?

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 50
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
I vėl daigai
« Atsakyti #3 įjungtas: 2005 Lap 13, 23:12:26 pm »
Smūgis alkūne nėra sunkus, tačiau jis efektyvus tik artimoje distancijoje. O šiaip, tai labai geras ir staigus visa griaunantis veiksmas. Bet tai jau treniruotumo reikalas...

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
I vėl daigai
« Atsakyti #4 įjungtas: 2005 Lap 14, 08:20:45 am »
Taip, smugis buvo soninis, siaip net pats nustebau kad as vis arciau jo o jis man net neispyre. Nujauciu kad tikejosi pasistumdymo ir pasisnekejimo kas ten ka pazysta, kuris cia krutas, o gal tiesiog norejo pagasdint kad tuoj po tavo langais juodi mersai stoves... Nu tokie megstami gan.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

I vėl daigai
« Atsakyti #4 įjungtas: 2005 Lap 14, 08:20:45 am »

Limpopo

• Svečias
I vėl daigai
« Atsakyti #5 įjungtas: 2005 Lap 14, 08:53:34 am »
:))) respect!
+ tas paskutinis sakinys man patiko - Lithuanian reality...

sinoku

• Svečias
I vėl daigai
« Atsakyti #6 įjungtas: 2005 Lap 15, 13:38:44 pm »
Citata iš: emigo
Galbut kas nesupras, DAIGAS - tai tas pats visuomenes veikejas daznai vadinamas gaideliu, arba gezu. T.y. puosni trumpa sukuosena, nuostabus dazniausiai ADIHAS treningiukai vidury miesto ir beabejo II Golf.

Tai va, nezinau kodel bet sitas ivykis man primine storo pasakojimus, pagalvojau - kodel gi nepasidalint?

Linksmai leides laika akropolyje, ishgeres bokala alaus nusprendziau kad pats laikas keliauti namo. Aisku buvau ne vienas, o kaip po to stebuklingo alaus buna tai betkoks pasakojimas yra laaabai garsiai girdimas aplinkiniu ://
Tai va, einam tryse, as ir vienas mano kolega su mergina, as kaska isijautes pasakoju, ir is stoteles pro kuria tuo metu ejom isgirstu replika : "eik eik, negali but? " . Atsisuku - ogi 2 grynaveisliai marozai, vienas, kuris atrode galingesnis, svere turbut kokiu 70kg, kitas net nezinau, galbut 60 kokiu, abu tikrai nepasizymejo ugiu, o mazesnysis matyt po panasiu ivykiu vis dar turejo "papuosala" melyna toki po akimi. As jam maloniai pasiulau uzdaryti "stalciuka" ir einu toliau, kol isgirstu nelabai draugisku tonu ishreikshta pakvietima : "GAIDY, ateik cia".
Na jeigu jau taip maloniai kviecia, pagalvojau, kodel gi nepriejus. As einu link ju, vienas atsistojes, nustates pikta veida ir sugniauzes kumsty turbut ruosiasi mane pagrazinti, o kitas sedi, galbut spektaklio tikisi. Man besiartinant link stoteles tas didesnis, kovingiau nusiteikes ir kaip matosi drasesnis pradeda eiti link manes, as kaskodel net nesuabejojes kalu jam ish alkunes kaskur i nosi, smugis nebuvo pats stipriausias bet to uzteko kad jis nugriutu. Iskart patraukiau kojas, kad nesugalvotu ciupt ir traukt, o jis matau jau galva uzsidenges, ishsigandes kad galbut spardyt ji ruosiasi :/ Pasiziuriu i stotele, ogi to kuris sedejo - jau neber. Nenoredamas rizikuoti nei pabendravimu su pareigunais, nei galimo mazesniojo sugryzimo su "kompanija" pasisalinau ish ten ir toliau kaska bepasakodamas nuejau. Kas idomiausia ta ivyki mate bent 30 zmoniu, bet toks jausmas kad niekas net neatkreipe demesio :/
o tai kiek pats sveri ir ar  daznai taip nutinka, ta prasme but uzkabintam 'morozu'?
kokias dar salygas ir reikalavimus reikia atitikti, kad taip nutiktu?:) ar viskas vyksta
tik tam tikruose lygiuose: vaikas- vaikas, paauglys - paauglys...?
klausimai gan kvaili, bet siaip, savigynos tikslais...:]

Atsijungęs emigo

• 5 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
I vėl daigai
« Atsakyti #7 įjungtas: 2005 Lap 15, 21:56:34 pm »
Sveriu +- 90kg o uzkabina siaip nedaznai... Nors ir retai, bet vistiek labai nepatinka ;)
Del salygu tai tikrai nezinau, nelabai turiu ka pasakyt, o siaip turbut taip kad vyksta lygiuose. Ir ypac dabar, man uztenka mokykloje pasiziureti kaip susigincija kad ir kokie sestokai-septintokai, sparnai isdyge, abu aiskinasi, kas kam skambins, kuris kury i miska ves ir t.t.
Nors realiai tai galbut del sulauzyto piestuko ://

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
I vėl daigai
« Atsakyti #8 įjungtas: 2005 Lap 16, 08:54:12 am »
Kažkaip keista, kad visokie distrofikai kabinėjasi prie gerokai tvirtesnių žmonių. Ar jie įsivaizduoja, kad yra baisybingai kieti, beveik nenugalimi, ar jiems nuo žolės jau smegenėlės suminkštėjusios ir nebesusivokia aplinkoje...

P.S. Temos pavadinimą dar pataisyk, nes kaip suprantu turėtų būti "Ir vėl daigai" (pagal tam tikras tarmes "I vėl daigai" :D)? Nes "Ivel", tokio žodžio nėra ir biškį jis klaidina.

maai

• Svečias
I vėl daigai
« Atsakyti #9 įjungtas: 2005 Grd 27, 19:34:47 pm »
Na nelabai Tu, emigo, humaniškai pasielgei. Pažįstamos merginos akivaizdoje galėjai ir elegantiškiau, tačiau visvien garbingai iš situacijos išsisukti, pvz. atsakyti "taip taip, tikrai! :)" ir toliau su šypsena keliauti sau. Aišku alkūnė liktų niežėti taip ir nepakasyta... ;)

Paskubėjai gal kiek, juk žodžiai Tavo asmenybės dar nesužaloja, ar ne? ;) O kitakart ir žodžiais ar tyla smagiau palaviruot situaciją, m?

I vėl daigai
« Atsakyti #9 įjungtas: 2005 Grd 27, 19:34:47 pm »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 46
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
I vėl daigai
« Atsakyti #10 įjungtas: 2005 Grd 28, 09:21:13 am »
ech... ir vel amzinoji tema - izzeista savimeile :) kas del svorio, tai 90Kg - ne rodiklis. sveriu 120, taciau ir mane yra kas gali ir numesti ir pridauzti :D barzda nei pas viena sarvais neapaugusi, o ir kiausiniai ne azuoliniai ;)
man tik idomu, ar butume pamate panasu posta, jei gerbiamas emigo butu nepataikes alkune ir gaves tiesu i nosi :D
nenoriu nieko izzeisti, taciau nuo zodinio bandymo prisipisti dar niekas nemire, o vat nuo smugio lauztuvu/bonke/beisbolo byta/(trukstama irasyti) i galva - kiek nori.
jei jau kazka mokiniesi/treniruojiesi/moki, tai demonstruoti galbut vertetu siek tiek rimtesnese situacijose - nepazistu nei vienos pilnametes merginos, kuriai svaistymasis kumsciais padarytu labai dideli teigiama ispudi :D:D:D
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs storas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 75
  • Amžius: 52
  • Vieta: Kaunas
  • Vaikštantis vandeniu.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.gezai.lt
I vėl daigai
« Atsakyti #11 įjungtas: 2005 Grd 28, 11:09:07 am »
Emigo, nukirtai ir nesutrypei? Koks neatsargumas :O. Jei sodinukas, ar daigas, jei norite, išdrįso kabinėtis, tai praleidęs vieną smūgį jis nebūtinai apsiramins. O kad lengvasvoriai kabinėjasi, tai nieko nuostabaus. Pasitikėjimą savimi sukelti jiems gali peilis, ar koks nors dujas leidžiantis prietaisas, esantis kišenėje, arba tiesiog ugninis vanduo. To pamiršti nereikėtų. O gal jis neseniai sportuoja ir nori pasibandyti tai, ką išmoko treniruotėse. Negerai, kad priėjai prie jo pirmas. Žmonės, kurie matė, bet negirdėjo, galėtų pasakyti, kad tu priėjai ir trenkei pirmas, vadinasi, pats pradėjai konfilktą. Kitą kartą geriau atsakyk jam ką nors tokio, kad jam neatlaikytų nervai ir pats prie tavęs prieitų, tada kirsk. O geriausia turbūt vadovautis tuo principu: "šunys loja, karavanas eina". Suprantu, kad kartais nesigauna, bet stengtis reikia :).
Blogis prieš blogį.

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
I vėl daigai
« Atsakyti #12 įjungtas: 2005 Grd 28, 22:53:58 pm »
Aš būčiau net nesureagaves į tokius išsišokimus.. Nes tai nebuvo tiesioginė grėsmė man ir mano artimui. Tik pažiūrečiau kas juos mėto..
Tam, kad adekvačiai vertint situaciją..
O pačiam veltis į konfliktą? Jaunystė-kvailystė...:)

Nežinau kokiu būdu jis prisileido tave tiek arti, kad praleistų empi uchi į dūdą, bet džiugu, kad "pastovėjai" už garbę, kuriu šiuo atveju yra visiškai ne tavo pusėj.. Noriu pasakyt, kad kalti vienodai abu.. vienas iš savo begalinio naglumo, kitas del savo pseudoįžeistos savigarbos.

Tikiuosi, kad kitą kartą sutikęs panašų atmarozką, jausiesi ne taip savim pasitikintis (del daugelio savigynos priežasčių) ir būsi daug atsargesnis. Todėl, kai susitiksim išgert alaus, pas tave bus abi kojos, kurios atneš iki susitikimo vietos ir abi rankos, kad galetum paspaust leteną ir pakelt bokalą alaus...

Nepriimk tai asmeniškai. Aš grynai iš draugiškų ir patirties paskatų.

Nėr už ką..:)
« Paskutinis taisymas: 2006 Spa 21, 13:13:28 pm nuo Asia »
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

DarkSide

• Svečias
I vėl daigai
« Atsakyti #13 įjungtas: 2006 Sau 30, 15:30:36 pm »
Aska nebūtų vėlęsis??? :O Na, na... :D

Spėju, jų skalpai jau kadaruotų ant kokio jo šniūreko prie juodos pižamos... ;)

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
I vėl daigai
« Atsakyti #14 įjungtas: 2006 Sau 31, 00:56:13 am »
Citata iš: DarkSide
Aska nebūtų vėlęsis??? :O Na, na... :D

Spėju, jų skalpai jau kadaruotų ant kokio jo šniūreko prie juodos pižamos... ;)
Aš draugiškas be galo..
Na su galu - dar draugiškesnis.

Bet vėlęsis į konfliktą tikrai nebūčiau - bent iki to momento, kol jie neprieitu ir nepradėtu akivaizdžiai derintis į mano privačią erdvę, į kurią jie turi mažiau teisių nei aš.
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

I vėl daigai
« Atsakyti #14 įjungtas: 2006 Sau 31, 00:56:13 am »