Galbut kas nesupras, DAIGAS - tai tas pats visuomenes veikejas daznai vadinamas gaideliu, arba gezu. T.y. puosni trumpa sukuosena, nuostabus dazniausiai ADIHAS treningiukai vidury miesto ir beabejo II Golf.
Tai va, nezinau kodel bet sitas ivykis man primine storo pasakojimus, pagalvojau - kodel gi nepasidalint?
Linksmai leides laika akropolyje, ishgeres bokala alaus nusprendziau kad pats laikas keliauti namo. Aisku buvau ne vienas, o kaip po to stebuklingo alaus buna tai betkoks pasakojimas yra laaabai garsiai girdimas aplinkiniu ://
Tai va, einam tryse, as ir vienas mano kolega su mergina, as kaska isijautes pasakoju, ir is stoteles pro kuria tuo metu ejom isgirstu replika : "eik eik, negali but? " . Atsisuku - ogi 2 grynaveisliai marozai, vienas, kuris atrode galingesnis, svere turbut kokiu 70kg, kitas net nezinau, galbut 60 kokiu, abu tikrai nepasizymejo ugiu, o mazesnysis matyt po panasiu ivykiu vis dar turejo "papuosala" melyna toki po akimi. As jam maloniai pasiulau uzdaryti "stalciuka" ir einu toliau, kol isgirstu nelabai draugisku tonu ishreikshta pakvietima : "GAIDY, ateik cia".
Na jeigu jau taip maloniai kviecia, pagalvojau, kodel gi nepriejus. As einu link ju, vienas atsistojes, nustates pikta veida ir sugniauzes kumsty turbut ruosiasi mane pagrazinti, o kitas sedi, galbut spektaklio tikisi. Man besiartinant link stoteles tas didesnis, kovingiau nusiteikes ir kaip matosi drasesnis pradeda eiti link manes, as kaskodel net nesuabejojes kalu jam ish alkunes kaskur i nosi, smugis nebuvo pats stipriausias bet to uzteko kad jis nugriutu. Iskart patraukiau kojas, kad nesugalvotu ciupt ir traukt, o jis matau jau galva uzsidenges, ishsigandes kad galbut spardyt ji ruosiasi :/ Pasiziuriu i stotele, ogi to kuris sedejo - jau neber. Nenoredamas rizikuoti nei pabendravimu su pareigunais, nei galimo mazesniojo sugryzimo su "kompanija" pasisalinau ish ten ir toliau kaska bepasakodamas nuejau. Kas idomiausia ta ivyki mate bent 30 zmoniu, bet toks jausmas kad niekas net neatkreipe demesio :/