Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Kai tenka pamirsti treniruotes.
Žalias:
Mhm aš tai jo vietoj skaityčiau knygas, ir laiką prastumt gerai ir nauda būtų.
vertus:
Knygu... Jeigu turit pasiulyt ka nors ;-) a le C.Castanedos panasaus stiliaus knygu, tai su malonumu paskaitysiu. Bet man butu idomu suzinot, kaip ash galiu tobulinti kuna ar dvasia, visokiais energijos "gaudymo" pratimeliais:) Is treniruociu pamenu vos keleta.. tai su jais nelabai issiversiu:)
Saxum:
Susirask kur čigong (lietuvaičiai cigun tai vadina) užsiėmimai vyksta.
Lonsas:
o kad laiko vetlui neleistu ir fizinis kunas tai manau ivairiausi espanderiai (mana taip tariasi?) bei teniso kamuoliukas visai praverstu, ka manai?
sinoku:
--- Citata iš: vertus ---Hello ;-) Rasau pirma karta cia. Tai atsiprasau jeigu kas ne taip.
Mano temos rimtumas yra tame, kad as apturejau isvarza ir teko operuotis. O tai reiskia, kad dabar ash 3-6 menesius negaliu sportuot, negaliu net kilnoti truputi sunkesniu svoriu.
Praejo 3 savaites po operacijos. As neberandu vietos. Man norisi issikrauti: pasisparinguot, pamusti kriausyte, pasivartyt ant tatamio. Deja.. negaliu, O TAIP NORISI! :) Sedziu dabar mokymo istaigoj, namie, kaboke, ishvis, nesvarbu kur! ir vaizduoteje sukasi vaizdai: kaip ash pasiemes pagaliuka su juo dirbu, kaip ash sparinguojus su priesininku, kaip atidirbineju smugius. Eh, nejaugi dar teks 3 menesius tenkintis tik vaizduote?:)
Jeigu jums buvo kazkas panasaus - pasidalinkt ka daret. O tie kuriems dar to nebuvo(tikiuos ir nebus), patarkit ka veiktumet ;-)
--- Baigti citatą ---
sportuoju kazkur 18-19 metu, tai po 2-3 dienu nieko neveikimo,
jau kaulus lauzo.. cia kaip narkotikas:] turejau puses metu pertrauka
pernai, tai pirmas kelias savaites tikra depresija buvo prasidejus, bet nieko,
palaipsniui viskas normalizuojasi ir net to nebetruksta:]
po isvarzos tai labai ko nors daug ir nepadarysi, na pavyzdziui
gali treniruot 'grezianti' zvilgsni, kazka su kvepavimu
(negiliu) ir pan.:] o geriau ramiai isgyt iki galo
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją