Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Kai tenka pamirsti treniruotes.
vertus:
Hello ;-) Rasau pirma karta cia. Tai atsiprasau jeigu kas ne taip.
Mano temos rimtumas yra tame, kad as apturejau isvarza ir teko operuotis. O tai reiskia, kad dabar ash 3-6 menesius negaliu sportuot, negaliu net kilnoti truputi sunkesniu svoriu.
Praejo 3 savaites po operacijos. As neberandu vietos. Man norisi issikrauti: pasisparinguot, pamusti kriausyte, pasivartyt ant tatamio. Deja.. negaliu, O TAIP NORISI! :) Sedziu dabar mokymo istaigoj, namie, kaboke, ishvis, nesvarbu kur! ir vaizduoteje sukasi vaizdai: kaip ash pasiemes pagaliuka su juo dirbu, kaip ash sparinguojus su priesininku, kaip atidirbineju smugius. Eh, nejaugi dar teks 3 menesius tenkintis tik vaizduote?:)
Jeigu jums buvo kazkas panasaus - pasidalinkt ka daret. O tie kuriems dar to nebuvo(tikiuos ir nebus), patarkit ka veiktumet ;-)
emigo:
mhm, man is tikro dabar yra panasiai, beda su skrandziu kaskokia tai, norisi iseit bent palakstyt ar ka ir neiseina, nezinai kada bloga pasidarys arba kada prades skaudeti taip, kad nieko nebenoresi ://
tai tenka gulet ir kokia knygute pavartyt. Tiesa man turetu greitai praeiti, o 3 menesius....
Nu nezinau, sahmatais gal kokiais varyk, visgi sportas skaitosi...
Asia:
Tiesiog susikaupk...
Kai man truko VISI pusiaujo raumenys, as irgi nieko nedariau 6 men. visiskai..
bet dantis sukandes kentejau ...
O po to reikejo mokyklos 12 klases Fizinio egza laikyt....
Islaikiau
Ir tu tai padarysi, as tikiu....
Nes tik VALINGI zmones daro didzius darbus..
Sekmes...
Žalias:
Aš savaitę sirgau ir nesportavau. Galvojau, kad numirsiu, taip norėjosi sportuot, irgi vaizdai akyse plaukia kaip sparinguojuosi :D Šiaip tai nieko nedariau, laukiau ir tiek.
blogietis:
--- Citata iš: Žalias ---Aš savaitę sirgau ir nesportavau. Galvojau, kad numirsiu, taip norėjosi sportuot, irgi vaizdai akyse plaukia kaip sparinguojuosi :D Šiaip tai nieko nedariau, laukiau ir tiek.
--- Baigti citatą ---
Tai tau savaitė, o jam visi trys mėnesiai :)
Pasidaugink savo savaite x13, 13 savaičių
sunkoka nieko neveikt :/
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją