AutoriusTema: Crazy Monkey Defence Vilniuje  (Skaityti 12556 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Starka

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2009
  • Žinutės: 455
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Crazy Monkey Defence Vilniuje
« Atsakyti #45 įjungtas: 2013 Rgs 20, 08:02:53 am »
As ir pasiklausiu :
Vis skamba fraze "treneriu apmokymai" , tai va klausimas., kiek laiko trunka tie treneriu apmokymai, kokias kvalifikacijas igyja tas žmogus ir po kiek laiko jis jau pradeda skaitytis treneriu kvalifikuotu mokyti kitus ?
Citata
Be kumščiavimosi, į programą įeina spyriai (įtaka iš Muay Thai), imtynės (įtaka iš Brazilian Jiu Jitsu) ir klinčas (tiek Muay Thai tipo, tiek mūsų unikalus "tramdomųjų marškinių" susiėmimas)
gan platus technikos arsenalas, kuri treneris turėtų būt įvaldęs, tai manyčiau tikrai daug laiko reik viską bent pusėtinai įsisavint. 

Atsijungęs dziudoka

• Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #46 įjungtas: 2013 Rgs 20, 08:27:48 am »
Kovos praktika be realių išbandymų virsta baletu. Nežinau kito būdo kaip realiausiai save išbandyti, apart nuožmių varžybų, kur priešininkas be jokių skrupulų bando tave sumalti į miltus. Sparingai čia nepadės, aš su savo dešimtmečiu vaiku sparinguojuosi.
Todėl pagrindinę abejonę kelia, tai, kad a'la MMA mokykla skirta "dėl saves".
Visos naujos mokyklos, kurios pelnė pagarbą, pasižymėjo tuo, kad jų adeptai "virė ne savo sultyse", o mesdavo iššūkį ir kovodavo su tuo metu žymiausių mokyklų stipriausiais atstovais.

Ir dar... koks būtų boksas, jei jo adeptai, dirbtų tik "dėl savęs".

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Šalis: lt
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #47 įjungtas: 2013 Rgs 20, 09:00:33 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Kovos praktika be realių išbandymų virsta baletu. Nežinau kito būdo kaip realiausiai save išbandyti, apart nuožmių varžybų, kur priešininkas be jokių skrupulų bando tave sumalti į miltus. Sparingai čia nepadės, aš su savo dešimtmečiu vaiku sparinguojuosi.
Todėl pagrindinę abejonę kelia, tai, kad a'la MMA mokykla skirta "dėl saves".
Visos naujos mokyklos, kurios pelnė pagarbą, pasižymėjo tuo, kad jų adeptai "virė ne savo sultyse", o mesdavo iššūkį ir kovodavo su tuo metu žymiausių mokyklų stipriausiais atstovais.

Ir dar... koks būtų boksas, jei jo adeptai, dirbtų tik "dėl savęs".
Dziudokai dėsiu pliusą, ans labai teisingai kalba šitoj temoj. Nors ir nevirškinu aš jo  :kikena:
Varžybose prieš tave išeina ne tavo skersai išilgai pažįstamas draugiškas sparingų partneris, o koks nepažįstamas diedas iš Vilniaus rajono su nusklembta kakta ir mažom raudonom akutėm. Jis nežino ir žinot nenori, kad tau skauda kojytę ar rankytę, jo tikslas tavi nujungt. Tai yra artimiausia realybei situacija, kokią galim sau leist, tad jeigu yra pretenzijų į ,,funkcionalų kovos meną"- tur būt varžybos. Ne kaip tikslas visų treniruočių, bet kaip treniruotės dalis. Kad būtų sveiko streso- laukt, ruoštis, atkovot, susirinkt rezultatą.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #48 įjungtas: 2013 Rgs 20, 10:00:56 am »
Silpnas aš anglų kalboje. Ta "Crazy Monkey Defence" - čia gynyba nuo pamišusių bezdžionių?
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Elvis

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2013
  • Žinutės: 18

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Elvinas Dabasinskas
« Atsakyti #49 įjungtas: 2013 Rgs 20, 14:00:13 pm »
-
« Paskutinis taisymas: 2015 Spa 07, 20:28:29 pm nuo Elvis »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #49 įjungtas: 2013 Rgs 20, 14:00:13 pm »

Atsijungęs Lexas

• 7 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2012
  • Žinutės: 67
  • Vieta: Klaipeda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #50 įjungtas: 2013 Rgs 20, 14:21:38 pm »
Nesuprantu klausimo dėl kvalifikacijų.
Pradmenis mokyti gali ir treneris apmokymuose, nes mes gauname mokomąją medžiagą klientams, parengtą paties Rodney King, tad, iš esmės, gautumėte tas pačias žinias, metodiką bei technikas kaip ir iš jo.

Pvz dainavimą mokiausi pas absoliučiai nedainuojantį žmogų. Privačias gitaros pamokas lankiau pas vyrą, kurio grojimą išgirdau tik po trijų mėnesių pamokų. Dabar atskirą techniką mokytis eisiu pas aštuoniolikmetį.
Su treniruotėmis panašiai - mano treneris buvo už mane metais jaunesnis ir veiksme jį pamačiau tik maždaug po mėnesio treniravimosi. Niekad nekilo minčių klausinėt koks jis kietas, nes žinojau kas yra Crazy Monkey ir kad jis yra oficialus treneris - vadinas mokys oficialų CMD, parengtą Rodney'io.

Ar aš teisingai suprantu: CMD tera grupe žmonių kuriems smagu kovoti su savim, ir jie niekada nebandis savo tehnikos ant kitu žmoniu, nes tai nesmagu????
Ir kad visus pratymus jus mokates iš kažkokių instrukcijų-vadovelių???? Ir aš galečiau tapti treneriu, parsisiuntes iš torentu visa metodika???
 Blem kažko nesuprantu.
O galim butu atvirų durų dieną kokiam Kaune, ar Klaipedoje pasidarit? Nes man video kažkokiu pokalbiu video neužtenka.

P.S. Dainavimo pas nemokanti dainuoti žmogų, mokesi 90% mūsų "žvaigždžių". Aš tiesiog alpstu, nuo to kaip tie meteorai dainuoja.

Atsijungęs Gediminas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2009
  • Žinutės: 205

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #51 įjungtas: 2013 Rgs 20, 14:37:35 pm »
Pvz dainavimą mokiausi pas absoliučiai nedainuojantį žmogų. Privačias gitaros pamokas lankiau pas vyrą, kurio grojimą išgirdau tik po trijų mėnesių pamokų. Dabar atskirą techniką mokytis eisiu pas aštuoniolikmetį.
Su treniruotėmis panašiai - mano treneris buvo už mane metais jaunesnis ir veiksme jį pamačiau tik maždaug po mėnesio treniravimosi. Niekad nekilo minčių klausinėt koks jis kietas, nes žinojau kas yra Crazy Monkey ir kad jis yra oficialus treneris - vadinas mokys oficialų CMD, parengtą Rodney'io.
Elvi, o tu, pasirodo, kaip žmogus esi tiesiog TOBULAS KLIENTAS. Tik toks reikalas, kaip čia teisingiau pasakius- tu garsiai nesakyk ką nori pirkti, nes dar paskui atsiras, kas nori tau ką nors parduoti. Žinok visokių žmonių pasitaiko. Sutarėm? :)

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #52 įjungtas: 2013 Rgs 20, 14:45:41 pm »
Starka, apmokymai trunka kol išmoksti mokomąją medžiagą ir paskui kur nors susitikęs Rodney King'ą (dažniausiai seminare, bet galima ir pas jį į namus nukeliaut) gauni jo palaiminimą patapti treneriu arba negauni ir mokaisi toliau. Aš apmokymuose gal beveik metus dabar esu. Tikiuosi spalio pabaigoj oficialiai patapti pilnu normaliu treneriu.

Nesuprantu klausimo dėl kvalifikacijų.
Pradmenis mokyti gali ir treneris apmokymuose, nes mes gauname mokomąją medžiagą klientams, parengtą paties Rodney King, tad, iš esmės, gautumėte tas pačias žinias, metodiką bei technikas kaip ir iš jo.

Arsenalas gal ir atrodo platus, bet tik iš pirmo žvilgsnio. Beje, ar kovų menų bendruomenėje visi tikisi, jog treneris taip pat bus ir čempionas? Nes man svarbiausia, kad mane mokantis žmogus žinotų mokymo metodiką. Pvz dainavimą mokiausi pas absoliučiai nedainuojantį žmogų. Privačias gitaros pamokas lankiau pas vyrą, kurio grojimą išgirdau tik po trijų mėnesių pamokų. Dabar atskirą techniką mokytis eisiu pas aštuoniolikmetį.

dziudoka, kas yra adeptai?
Kaip rašiau, mes savo progreso nematuojam kitų žmonių savimi pasitikėjimo ar sveikatos kaina. Puiku, kad turite kitokią nuomonę. Kiekvienas žmogus skiriasi. Kaip ir kiekvienas kovų menas. Mes turime savitą požiūrį į treniruotes bei gyvenimą ir ieškome klientų, kuriems tai yra priimtina. Nesistengiame įtikti visiems ir patikėkite, tikrai aš nenoriu visų treniruoti.

Edit:

Smauglys, oficialiai dar nebuvo pranešimo, kad CMD klientą ar trenerį būtų užpuolusios beždžionės, tad su jom dar neišbandyta :D
Elvi, tiesiai šviesiai: kiek laiko užsiimi ta savo monke ar KM apskritai?
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Elvis

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Elvinas Dabasinskas
« Atsakyti #53 įjungtas: 2013 Rgs 20, 14:48:11 pm »
-
« Paskutinis taisymas: 2015 Spa 07, 20:29:02 pm nuo Elvis »

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #54 įjungtas: 2013 Rgs 20, 15:38:25 pm »
Vyrai, pristabdom zirgus siek tiek, kas kiek galim.

Tnx.
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

« Atsakyti #54 įjungtas: 2013 Rgs 20, 15:38:25 pm »

Atsijungęs Elvis

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Elvinas Dabasinskas
« Atsakyti #55 įjungtas: 2013 Rgs 20, 16:17:11 pm »
-
« Paskutinis taisymas: 2015 Spa 07, 20:29:13 pm nuo Elvis »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #56 įjungtas: 2013 Rgs 20, 16:29:17 pm »
Na tai ir puiku, 6 per dieną-tai jau daug.
Aš, štai, skirstau visą šitą reikalą į dvi kategorijas- kovinį sportą ( pvz., MMA) ir kovos menus. Nemanau, kad yr toks skirstymas kaip kovos menai ir tradiciniai kovos menai. Kovos menai nebūna netradiciniai. Nebent kokie sistemos džedajai. Bet ir anie puoseliej ,,1000 metų tradicijas". Tai štai, 3 metai beždžionių beprotnamyje, o kokie pagrindai? Man įdomu, iš kokio, kaip sako amerikonai, ,,bekgraundo" ateinama iki CMD, jeigu tas ,,bekgraundas" yra netradiciniai kovos menai, kaip supratau.
Carlos Castaneda

Atsijungęs Elvis

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Elvinas Dabasinskas
« Atsakyti #57 įjungtas: 2013 Rgs 20, 16:43:41 pm »
-
« Paskutinis taisymas: 2015 Spa 07, 20:29:29 pm nuo Elvis »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #58 įjungtas: 2013 Rgs 20, 21:57:53 pm »
O tamstos koks alma mater?
Carlos Castaneda

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #59 įjungtas: 2013 Rgs 20, 22:48:08 pm »
Ir visgi nesuprantu, kodėl reiktų ne klasikinį boksą praktikuotis (kur tikrai yra aukštas lygis, rimti treneriai LT, su 20-30 metų treniravimo patirtimi), o CMD (kur trenerio patirtis nulinė).  :nezino: Beje, CMD - tai čia tokia gan dažnai naudojama komanda Windows operacinėje sistemoje  :angel:

« Atsakyti #59 įjungtas: 2013 Rgs 20, 22:48:08 pm »