Daug kartų jau buvo kalbėta, kad susirask kokį trenerį, sportininką ar šiaip neblogai išmanantį, susitark su juo, bent kartą į savaitę nuvažiuok, pasiimk informaciją ir varai namo dirbti. Po poros savaičių vėl važiuoji, tave įvertins ką nuveikei, pataisys klaidas, gausi naujas užduotis... Jei yra noro, kartą per pora savaičių ir dviračiu galima nuvažiuoti į gretimą miestą
Toks treniravimosi būdas daug kartų pažangesnis, nei vienas užsidaręs kažką mokinsiesi ir darysi. Tu net neįsivaizduoji, kiek klaidų ir nesąmonių darysi...
Analogiskai noriu ir as daryti. Nes mano darbu ir poilsiu laikas yra ivairus, jau kuri laika nusprendziau kad geriau jau nors kazka darysiu, nei lauksiu kada galesiu lankyt treniruotes...
Zodziu jau kuri laika esu isigijes toki banana maisa. Galvojau uzsigrudinsiu kojas ir krumplius ir paprasiau kad kietesni padarytu. Toki ir padare. Tai dabar tenka arba ne visa jega dauzyt, ko man istikruju visai nesigauna, tai dazniausiai grafikas tox - viena diena dauzau, dvi laukiu kol apgija, tada vel dauzau ir tt

ir isivaizduoju cia kad grudinu galunes, o kaip istikro yra tai jus pasakykit

Istikro del to ir riesus skauda, nors apsilineju as ten juos su hanteliukais ir tepu traumeeliais bet vistiek kazkaip iki galo nesugija. O nedauzes negaliu iskest. Be to maisas uzpildytas pjuvenomis, tai zemiau gavosi zymiai dar kietesnis, tai is koju isvis labai skauda dauzyt

bet visgi tikiuosi isgirsti kad man nereikia perkimst maiso kitu turiniu ir istikruju tokiu budu uzgrudinsiu galunes ir galesiu vanot visa jega kadanors

Dar noreciau Saxum'o paprasyti kad irasytu man tuos mokomuosius video, buciau labai dekingas. Pasijungsiu savo "sporto salej" per projektoriu ant sienos ir meginsiu daryt kaip moko. O kai tik istikruju laisvas laikas sutaps su treniruotemis, mausiu i kluba paziuret kiek geriau ismokau gaut i galva

pvz. sestadieniais vendettoj vyxta sparingai