0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Pasiūlyk svečiam sudalyvaut treniruotėj už kriaušes... Migom išsilakstys Sėkmės mokant žulikus ir neduodančius gyvent
pritariu raimundui. nesuk pautu. kaukis ir viskas. kai jausi pranasuma, apmazink apsukas (aisku jei pavyks:D), gulincio labai nespardyk, kad kazko rimto nepadarytum
O aš sakau, kad dar iš vis niekur nesikišk be TIKRO reikalo...Dar per "kūdai" moki (galima sakyt, kad beveik nieko), kad galėtum keltis...Būk dar tylesnis ir stebėk aplinką...Savo valandos sulauksi, būk kantrus.
Norejau dar karta padekot visiems, kad man padedat. Nuemet labai didele psichologine baime. Ach kaip gerai, kad yra internetas.. Ir zinau, kad nebe taip toli mano diena. Seniau ziuredavau i ateiti ir nematydavau nieko sviesaus. Dabar matau save ZMOGUMI. Pagaliau
VA! Pagaliau tu zinai, kam reikalingi kovos menai. Sugebejimas kazkam i duda duot - antraeilis dalykas. Svarbiausiai - nepamirsti zmogiskojo orumo. Sustiprinti charakteri. Duoti vilties, alternatyvu poziuri i tai, kas vyksta. Beje, kitoje temoje apie ta pati (mazdaug) kalbejo ir Smauglys, kalbedamas apie karate.
Siaip keiciasi del siu dalyku siek tiek mano gyvenimo filosofija. Esu gana karsto kraujo ir deklaruoju garbe ir toliau, bet tikiuosi netapt bailiu. Ir tikrai suprantu, kad mustynes paskutine stadija. Patikekit gal tik viena karta teko mustis su normaliu zmogum. Kas buvo visa kita tai tikrai konflikto sukelejas ne as. Labai gerai Skeptikas pastebejai "duoti vilties, alternatyvu poziuri i tai, kas vyksta"
O kada galima kur nors kistis be TIKRO reikalo? Ar trauksi is kisenes pistoleta vien tam, kad pamojuoti juo? Manau, kad tai galioja ne tik astunkojo atveju ir ne tik siai situacijai.Kumsciai, ginklai, fizine prievarta - paskutinis argumentas. Ir teisetas bei neisvengiamas jis daug reciau negu noretusi kartais, uzplaukus minutes silpnybei.