Turiu tokį klausimuką. Atlikinėjant pratimus su savimi t.y. atsipaudimai, atsilenkimai, prisitraukimai, krosiukas ir t.t. Galima turėti gražų neužanabolintą pakankamai masyvų kūną? T.y. kad būtų proporcingas ūgiui kūno sudėjimas. Negaliu rasti video, bet ten kur būna chebra prie turnykų lygegriačiai žemės pasikabina ir t.t. Arba kaip pvz, forumiečio Storo kurio jau senei nebesimato kūnas? 
Masyvaus kūno neturėsi dirbdamas vien su savo svoriu, čia adresuota būtent tau, kadangi aš tave gyvai esu matęs. Genetinės kaulų ir raumenų struktūros nepakeisi, jei jau esi toks aukštas su ilgom galūnėm, tai čia biški sunkus atvejis (į hantelizmus per daug nesileisiu

), tokiems masę auginti yra tikrai labai sunku, daug metų sunkaus darbo reikia. Forumiečio Storo atvejis tau tikrai netinka (jį gyvai taip pat mačiau), jo sudėjimo tipas endo-mezomorfinis, tu steve esi tipiškas ektomorfas.
O kūno tonusui ir formai tokių dalykų ką tu išvardinai pilnai užtenka, aš pats daug metų taip darau, bet jei masės nori.... нужно взяться за отягощение

p.s.

apsiženyti irgi gera mintis, bet... neskubėk, pagyvenk dar