AutoriusTema: Treniruotes namuose  (Skaityti 156105 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Suiriken

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2008
  • Žinutės: 419
  • Amžius: 37
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Treniruotes namuose
« Atsakyti #600 įjungtas: 2011 Sau 24, 14:24:58 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Paskutiniu metu Lietuvoje tarp kovinio sporto mėgėjų (ne profesionalų pagal lygį) plinta psichologinė epidemija - nepilnavertiškumo kompleksas dėl masės. Tik pradėję judėti kovos menuose staigiai pasijaučia labai lengvi, neraumeningi ir niekam tikę. Visiems atrodo, kad trūksta masės. Tad puola į kačialkes ir į papildų parduotuves. Nemažą dalį laiko praleidžia žiūrėdami į veidrodį ar stovėdami ant svarstyklių.  :kikena: :kikena: :kikena:
Ši epidemija jau sužlugdė daug perspektyvių jaunųjų kovotojų :(

Man 22 ir atrodau panašiai kaip 16-18 paauglys.Man žmonės dažnai tai prikiša ir duoda suprasti,kad man rankos nulužtu pakėlus margarino pakeli.Tad manau pas juos irgi taip,iš niekur tokie dalykai neatsiranda.Kadangi daug dirbęs padavėju ,tai viena nutikimą papasakosiu man ivykusi.Karta man klientas sako,jus uzsisakykit patiekala koki iš mano sąskaitos-aišku tyčiodamasis iš manęs prieš savo draugus.Kaip man jaustis?  ;-)
"It's not because things are difficult that we don't dare:It's because we don't dare that things are difficult. "

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #601 įjungtas: 2011 Sau 24, 14:50:18 pm »

Man 22 ir atrodau panašiai kaip 16-18 paauglys.Man žmonės dažnai tai prikiša ir duoda suprasti,kad man rankos nulužtu pakėlus margarino pakeli.Tad manau pas juos irgi taip,iš niekur tokie dalykai neatsiranda.Kadangi daug dirbęs padavėju ,tai viena nutikimą papasakosiu man ivykusi.Karta man klientas sako,jus uzsisakykit patiekala koki iš mano sąskaitos-aišku tyčiodamasis iš manęs prieš savo draugus.Kaip man jaustis?  ;-)

Ką padarysi... Manęs ne kartą paso prašė, kai pirkau cigarečių, o buvo tada 24-25 metai... masė tik po veselės augt pradėjo...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #602 įjungtas: 2011 Sau 24, 16:41:28 pm »
Ką padarysi... Manęs ne kartą paso prašė, kai pirkau cigarečių, o buvo tada 24-25 metai... masė tik po veselės augt pradėjo...
Čia buvo ženklas iš aukščiau kad reikia mest rūkyt  :kikena:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #603 įjungtas: 2011 Sau 24, 17:56:24 pm »

Kaip jaustis, kaip jaustis - pasijuokt kartu. ;)

Pats geriausias, maziausiai nervu ir jegu kainuojantis variantas. O jei klientas apkunus, pasisiulyti geriau vietoje jo puse JO porcijos suvalgyt ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Bigutis

• Svečias
« Atsakyti #604 įjungtas: 2011 Sau 24, 21:17:03 pm »

tai pavalgyk metankes ir pakaciuok ir nebebusi plonas busi gero sudejimo bet zinai pasekmes  :P

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #604 įjungtas: 2011 Sau 24, 21:17:03 pm »

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #605 įjungtas: 2011 Sau 24, 22:49:52 pm »
 :laikr: nejaugi ta "zaraza" "kacialke" pajegi net perspektyvu kovotoja suzlugdyt?? net baisu pasidare  :bijo: suzlugde ta prasme, kad mete karate ir perejo prie jegos sporto ar.. negi "pasikacialine" pasidare niekam tike? 

p.s. o seip tai kacialinkis nesikacialines, jeigu kaulai ploni vistiek busi kudas  :kikena: cia as apie save

p.p.s. tie kurie per stori sau atrodo vadinami anorekcikais. idomu yra pavadinimas tiems 'kaciokams' kurie vis per kudi sau atrodo  :chmm:
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Jedd

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2010
  • Žinutės: 41
  • Amžius: 35
  • Vieta: Milano

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #606 įjungtas: 2011 Sau 24, 23:06:58 pm »
:laikr: nejaugi ta "zaraza" "kacialke" pajegi net perspektyvu kovotoja suzlugdyt?? net baisu pasidare  :bijo: suzlugde ta prasme, kad mete karate ir perejo prie jegos sporto ar.. negi "pasikacialine" pasidare niekam tike? 

p.s. o seip tai kacialinkis nesikacialines, jeigu kaulai ploni vistiek busi kudas  :kikena: cia as apie save

p.p.s. tie kurie per stori sau atrodo vadinami anorekcikais. idomu yra pavadinimas tiems 'kaciokams' kurie vis per kudi sau atrodo  :chmm:

Tas dalykas 'ploni kaulai' ir 'stori kaulai' buvo pagrinde sugalvotas tam, kad apkūnūs vyriškiai ir moteriškės pasijaustų šiek tiek geriau:). O realybė tokia, kad jei nebelankytum kovos menų, tik stumdytum geležį sporto klube, nebegiotum, praleistum laisvalaikį gerdamas alų ir žaisdamas boulingą, valgytum padoriai varškės ir mėsos, tai net nepastebėtum, kaip užaugtų ant raumenų mėsytės:)

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #607 įjungtas: 2011 Sau 24, 23:10:44 pm »

Prisikačialine tapo niekam tikę. Lėti, vaikščiojantys mėsos gabalai. Kaimo šokiuose tinka pasimušti, bet ne tarptautinei arenai, deja..
+prisiaugina bereikalingos masės ir papuola į tokią kategoriją, kur kiti tokios pat masės atrodo kaip monstrai nes neturi jokio bereikalingo svorio :senis:
« Paskutinis taisymas: 2011 Sau 25, 10:51:51 am nuo Smauglys »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #608 įjungtas: 2011 Sau 24, 23:22:17 pm »
dekui uz atsakymus  :-)
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs Suiriken

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #609 įjungtas: 2011 Sau 25, 02:04:49 am »
Kaip jaustis, kaip jaustis - pasijuokt kartu. ;)

Pats geriausias, maziausiai nervu ir jegu kainuojantis variantas. O jei klientas apkunus, pasisiulyti geriau vietoje jo puse JO porcijos suvalgyt ;)

Neteko man kelias rožėm klotas,o optimizmas nėra neišsenakntis.Kartais šypsena nesirodo ,kad ir kiek stengtumeisi.  ;-) Beje  jis nebuvo apkunus.
Už toki pasiulymą apkuniam klientui jei jis pasiskustu dirbant padavėju 100% vadovybe pasiulytu atostogų visam laikui.Lietuvoje padavėju dirbant sikną suraukęs tyli jei darbą nori turėti.  ;-)
« Paskutinis taisymas: 2011 Sau 25, 02:15:08 am nuo Suiriken »
"It's not because things are difficult that we don't dare:It's because we don't dare that things are difficult. "

« Atsakyti #609 įjungtas: 2011 Sau 25, 02:04:49 am »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #610 įjungtas: 2011 Sau 25, 03:00:19 am »
Neteko man kelias rožėm klotas,o optimizmas nėra neišsenakntis.Kartais šypsena nesirodo ,kad ir kiek stengtumeisi.  ;-) Beje  jis nebuvo apkunus.
Už toki pasiulymą apkuniam klientui jei jis pasiskustu dirbant padavėju 100% vadovybe pasiulytu atostogų visam laikui.Lietuvoje padavėju dirbant sikną suraukęs tyli jei darbą nori turėti.  ;-)

Pasijuokti is saves ir neprarasti humoro jausmo bei optimizmo bet kurioje situacijoje yra dalis to, ka zmones vadina "valia isgyventi". Ir sios savybes tikrai yra isgelbeje daugiau gyvybiu, nei bet koks kung fu ar stangos kartu sudejus. Jau nekalbant apie tai, kad nuo bereikalingu nervu atsiranda skrandzio opos, kurios irgi "kerta" per svori :)

Tai pirma.

Antra - neabejoju, kad klientui sakyti tokius dalykus tikrai neapsimoketu... Taciau mastyti dar niekas neuzdraude ;)

Ir trecia - KIEKVIENAS zmogus, kuris nera narcizas, butinai yra kuom nors nepatenkintas savo isvaizdoje, sportineje formoje ir pan.
Tik vieni tai nori pakeisti, kiti nori padejuoti, kad reiketu keisti, bet nera laiko, galimybiu ir dar ko nors. O treti - vietoje to, kad "parintusi" del savo trukumu, stiprina savo privalumus ;)

O tai ir yra saviruosa ;) T.y. - treniruotes namuose... Arba laukuose... arba miskuose... ;)
« Paskutinis taisymas: 2011 Sau 25, 06:03:34 am nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Suiriken

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #611 įjungtas: 2011 Sau 25, 11:55:25 am »
Pasijuokti is saves ir neprarasti humoro jausmo bei optimizmo bet kurioje situacijoje yra dalis to, ka zmones vadina "valia isgyventi". Ir sios savybes tikrai yra isgelbeje daugiau gyvybiu, nei bet koks kung fu ar stangos kartu sudejus. Jau nekalbant apie tai, kad nuo bereikalingu nervu atsiranda skrandzio opos, kurios irgi "kerta" per svori :)

Tai pirma.

Antra - neabejoju, kad klientui sakyti tokius dalykus tikrai neapsimoketu... Taciau mastyti dar niekas neuzdraude ;)

Ir trecia - KIEKVIENAS zmogus, kuris nera narcizas, butinai yra kuom nors nepatenkintas savo isvaizdoje, sportineje formoje ir pan.
Tik vieni tai nori pakeisti, kiti nori padejuoti, kad reiketu keisti, bet nera laiko, galimybiu ir dar ko nors. O treti - vietoje to, kad "parintusi" del savo trukumu, stiprina savo privalumus ;)

O tai ir yra saviruosa ;) T.y. - treniruotes namuose... Arba laukuose... arba miskuose... ;)

"valios išgyventi" netruksta,nes čia nekalbėtume dabar.Bet vistiek kartais ta šypsena nelenda tiesiog.  ;-)  Pas mane nuo nervu skrandžiui refliuksas jei tai sako ka.Pas mane nėra galimybių eiti i salę,bet stengiuosi nors namie arba lauke "prasijudinti" . Senai jau supratau,kad dejavimas nieko nekeičia,keičia tik sunkus darbas.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #612 įjungtas: 2011 Sau 25, 12:04:01 pm »
"valios išgyventi" netruksta,nes čia nekalbėtume dabar.Bet vistiek kartais ta šypsena nelenda tiesiog.  ;-)  Pas mane nuo nervu skrandžiui refliuksas jei tai sako ka.Pas mane nėra galimybių eiti i salę,bet stengiuosi nors namie arba lauke "prasijudinti" . Senai jau supratau,kad dejavimas nieko nekeičia,keičia tik sunkus darbas.
OT. Būtum parašęs, kad ėda rėmuo pastoviai ir viskas aišku...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Suiriken

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #613 įjungtas: 2011 Sau 25, 12:40:58 pm »
OT. Būtum parašęs, kad ėda rėmuo pastoviai ir viskas aišku...

Neužsiveria skrandis iš viršaus  ;-)

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #614 įjungtas: 2011 Vas 04, 12:09:01 pm »
Gan įdomus straipsniukas apie raumenis ir pan:
įdomus 20 punktas, kol kas darbe, tai fantazija nelabai išneša...:
Citata
20. Pratimas

San Diego universiteto mokslininkai , ištyrę kelis populiariausius pratimus presui, sudarė jų efektingumo piramidę. Viršūnėje atsidūrė šiek tiek patobulintas „dviratis“. Atsigulkite ant nugaros, kojas sulenkite 90 laipsnių kampu, rankas laikykite už nugaros. Kojas pritraukite prie krūtinės, kilstelkite pečius. Minkite „dviratį“ taip, kad ištiesus kairę koją, kairė alkūnė paliestų dešinį kelį, ir atvirkščiai.

« Atsakyti #614 įjungtas: 2011 Vas 04, 12:09:01 pm »