Na tarkim ash lankiau Dziudo... Ka jus ponai galvojat, kad treneris prie manes su zvake stovejo ir visas mano klaidas taise ir vien tik patarimus dalino? Tai galvokit taip toliau...
Taip rode
visiems tamtikras metimu kombinacijas ir visokius fintus, bet deja, ne treneriai kalti, kad ash pradejau po truputi i kazka isikirsti... Labai nemazai tam padejo knyga "Savygynos ABC". Joje buvo akcentuojami tokie dalykai, kuriu kazkodel tai nei vienas treneris nesiteike tuo metu man paaishkinti, o butent kaip turi atrodyti tas priesho jegos ir kuno padeties panaudojimas priesh ji pati, apgaulingu manevru pavyzdziai... Man tarkim visishkai nesisekdavo panaudoti tu visu metimu per dubeni ir per peti, todel kazkaip net nezinojau, ka man daryti, kad nustociau
tik ash pats skraidyti..? Ne treneriai, o labiau patyre treniruociu partneriai man pasake, kad nesiparinciau, o daryciau tai, kas man labiau sekasi... Ju patarimu deka, nustojau tik ash pats kritineti, bet ir pats pradejau kitus vartyti...
Pakankamai didelis lochas Dziudo srity tuo metu buvau, kad treneriai su manimi vozotusi...
Dirbsi, domesies, rodysi supratinguma, tai ir treneris "slaptu techniku" parodys...

Bet jeigu busi lochas, kuris galvoja, kad ji treneris turi ishmokyti ir visus pergales receptus ant padeklo atneshti, o taip pat ir visa tai i galva sugrusti, tai ir liksi lochu gretose...