Nu cia man juokingai pasirode tavo postas sis
is isvis koks kalbos tonas jei as nekalbu, o rasau?
Apie kalbos tona ash rashiau perkeltine prasme, bet tai, kaip suprantu, tau yra per aukshtos materijos
nu o siaip tai parasiau taip ir tikrai nemanau kad dziudo nieko vertas,
jeigu butum parashes "na, o tarkim dziudo", tai man tavo sakinys nebutu uzkliuves, bet kai parashei "net dziudo", tai ish esmes ir reishkia viena ish dvieju variantu:
1)arba dziudo klubu visur, kaip prishikta.
2)arba dziudo yra niekalas, bet blogiausiu atveju, jei nieko geriau nerandi, tai ir juo gali uzsiimti.
bet tikrai dziudo klubu yra tikrai daugiau nei visu kitu koviniu sportu, vien delto kad cia dar nuo tarybiniu laiku sis sportas lietuvoj yra isplites, kaip kiti kovos menai atejo daug veliau, taip kad daugumoje miesteliu sporto mokyklose yra dziudo.
Sakyciau, gal nefantazuok... Kaip cia dabar, dziudo toks paplites, o forume turim tik du dziudokas ir tai abu jau buve... Tarkim, tas klubas, kur ash treniravausi, tai daugiau kaip 10 metu neegzistuoja arba persikeles velnias zino kur... Dziudo aukso amzius buvo karate uzdraudimo laikais, o po to, kai buvo paskelbta nepriklausomybe stipriai prigeso, kaip beja ir Lietuvos futbolas... Na gal dabar jau po truputi atsikuria, bet teigti, kad dziudo klubu visur pilna, tai jau nedrisciau...
ir dar to vykis: kitoj temoj perskaiciau kad tau iki vilniaus 60km, na o man 70km iki vilniaus, bet prie ko cia tas vilnius, kitu miestu gi yra
ir cia yra tik mano nuomone, jei jau taip giliai imi i sirdi del to mano issireiskimo apie dziudo

Sakykim taip, ash giliai i plaucius neimu to pasisakymo, tik paskutiniu laiku tenka bendrauti su daugybe buku zmoniu ish "elitinio idiotu mikrorajono", o tavo minciu reishkimo maniera sakinyje (kaip ash ishsireishkiau tavo kalba) man pasirode stipriai panashi i tokiu asmenu, kurie net triju klasiu nebaige (o tokiu tarp dabartiniu mano pazistamu irgi yra) ir jeigu jiems pasakai ka nors tokio, ka jiems ju alkoholikai tevai nuo mazens su pagaliu (kočėlu) per galva neikale, tai kol kokius penkis kartus nepakartosi, tai niekaip nesupras...
P.S. Ish to, kaip cia viska surashiau gali pasirodyt, kad esu pyktas ant taves, bet taip toli grazu nera, paprashciausiai shivakar pas mani tokia nuotaika...