0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Šiaip ir judantys ir nejudantys įrenginaii naudingi, turi savo privalumus, tačiau judantis, mano nuomone, daugiau naudos duoda.
Citata iš: blogietisSienų nedaužyk, nes ir krumplius susižalosi, kurie poto ilgai labai gis, irsieną ištepsi ;PGeriau pasiimk storesnias žiemines pirštines ir kaip sakė gali koki meduką pabaksnoti Bet niekas nepakeis sporto klubo. Kodėl nenori jo pradėt lankyti?Nes tau reikia rezultato čia ir dabar? Ir manai, jog poto tau nereikės, dėl to nesivarginieiti?kad nezinau nei vieno klubo ir pazystami nezino reiktu ilgokai ieskot ir tai dar gal nerasciau. rezultato man reikia ne tik dabar as jo siekiau po biski ir seniau, bet dabar nusprendziau rimciau uzsiimt tuo. ir nemanau kad man jo veliau nereiks. aisq kad reiks.
Sienų nedaužyk, nes ir krumplius susižalosi, kurie poto ilgai labai gis, irsieną ištepsi ;PGeriau pasiimk storesnias žiemines pirštines ir kaip sakė gali koki meduką pabaksnoti Bet niekas nepakeis sporto klubo. Kodėl nenori jo pradėt lankyti?Nes tau reikia rezultato čia ir dabar? Ir manai, jog poto tau nereikės, dėl to nesivarginieiti?
o negalima kurnors internete rast adresus saliu, negi butinai skambint reikia?