AutoriusTema: Treniruotes namuose  (Skaityti 156056 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Treniruotes namuose
« Atsakyti #135 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:06:52 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Dar gali įtraukt į treniruotę ir smūgių atidirbinėjimą vaikščiojant takeliais pirmyn / atgal, nes kai dabar pažiūriu tai dar tik pradedantys sportuoti žmonės (o ir aš pats kai tik pradėjau sportuoti) labai dažnai vietoje stovi ir daro tas kombinacijas, bet kai tenka sparinguotis tai labai lengva juos apgauti su distancijos keitimu arba ėjimu "ant jų". O jeigu ir pirmą smūgį gerai įkalsi, tai žmogus trauksis, o tu eidamas takeliu pakaitom rankom galėsi jį atakuot. Šiaip bendra esmė - judėk.

Prisirisot visi jus prie to "takelio". Taskas A, taskas B... O kurgi galimybe ir i sona pasitraukt? Juk ne begiais vazinejat.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #136 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:43:48 pm »
Gali buti, kad tikrinimo rezultatas nustebins tave pati tiek, kad nukrisi ant subines :D :D :D :D

Pacios konfrontacijos laika reikia maksimaliai trumpint. Kova - labai nenuspejamas dalykas, todel kuo trumpiau ji truks, tuo maziau sansu ko nors nepastebeti.

Kol kas dar nenukritau :-/ Nes... jei priešininkas pavojingas, niekada nelendu į greitą, trumpą  ir aklą kovą. Esu matęs, kaip tokius per sekundę iškerta. Esu baisiai atsargus :senis:
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 14, 21:46:50 pm nuo Saxum »

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #137 įjungtas: 2007 Sau 14, 21:45:48 pm »
Pagrindas - pirmas/du smugiai sokiniam efektui (kad zmogus apstulbtu) tinka smugiai i ivairiais jautrias kuno dalis - kiausinius, akis, nosi (l.skausminga). kaip judeti aiskinau. kai pradesi nesipainioti 3-4 smugiu serijose, pajunginek kojas.

Svarbiausiai neuzmirsk, kad maisas nejuda, kovoje su seseliu negauni atgal, todel gerai butu dar ir gyvai pajudet :) Nebutina lupti vienas kita iki kraujo, svarbiausiai kad akys priprastu prie "priespriesiniu" smugiu, prie judancio priesininko.

Kadangi kaip prielaida imam tai, kad kito zmogaus reakcijos ekstremalioje situacijoje is anksto nenuspesi, tai ir prisiristi prie kazkurios vienos kombinacijos, kad ir labai sudetingos bus klaida. Svarbiausiai - ismokti judeti nesipainiojant savo paties galunese :D

Aciu uz patarimus. Vat stengiuosi judet visada ir isivaizduot, kad priesais mane stovi realus priesas. Judinu visalaik rankas, kad nezinotu kada smogsiu. Staigiai atsitraukineju priimu smugiu lavina, puolu pats, arba apsisaudau pavieniais smugiais su varzovu.

Zalias >> Taip stengiuosi judeti kaip tu ir sakai. Turesiu del pries judejimo patarimus minti.

unknown

• Svečias
« Atsakyti #138 įjungtas: 2007 Sau 15, 22:20:17 pm »
Siaip as daznai nerasau, bet si karta jau neisturejau..
Zmogus treniruojasi be klubo, be trenerio, neturi jokiu realiu pagrindu. Ir jus jam patariat smugiuok taip, daryk ta, ana... judek linija, judek i sona, atlik tokias/anokias kombinacijas, tokius pratimus daryk, ziurek tokius ir anokius video... Be elementariausiu pagrindu visi sie patarimai, visi video yra nulio vertes(jeigu dar "nezalingi"). Duodu ranka nukirst. Viskas ka jis cia dabar "ismoks" paprasciausiai isgaruos po pirmo smugio kepalan (o gal uzteks ir "grazaus" zodzio). Kol nebus trenerio, tol nebus ir pagrindu, o be ju tai tik 100 metru laikui gali begiot.
Nepagalvokit, kad rasau cia pakenkt ar dar ka. Paprasciausiai nenoriu, kad zmogus "tiek daug" treniravesis, butu sumustas pirmojo susitikimo metu.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #139 įjungtas: 2007 Sau 15, 22:23:25 pm »
Siaip as daznai nerasau, bet si karta jau neisturejau..
Zmogus treniruojasi be klubo, be trenerio, neturi jokiu realiu pagrindu. Ir jus jam patariat smugiuok taip, daryk ta, ana... judek linija, judek i sona, atlik tokias/anokias kombinacijas, tokius pratimus daryk, ziurek tokius ir anokius video... Be elementariausiu pagrindu visi sie patarimai, visi video yra nulio vertes(jeigu dar "nezalingi"). Duodu ranka nukirst. Viskas ka jis cia dabar "ismoks" paprasciausiai isgaruos po pirmo smugio kepalan (o gal uzteks ir "grazaus" zodzio). Kol nebus trenerio, tol nebus ir pagrindu, o be ju tai tik 100 metru laikui gali begiot.
Nepagalvokit, kad rasau cia pakenkt ar dar ka. Paprasciausiai nenoriu, kad zmogus "tiek daug" treniravesis, butu sumustas pirmojo susitikimo metu.

VIskas cool - tu butum teisus, jei astunkojis pradejes savarankiskai judet nebutu i Vilniu vazineti pradejes  :-D O karts nuo karto gaunant tikru profesionalu ir patyrusiu megeju patarimus, tolmesnei pazangai ir atidirbimui butent ir reikalingas saziningas SAVARANKISKAS darbas. :-D
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #139 įjungtas: 2007 Sau 15, 22:23:25 pm »

unknown

• Svečias
« Atsakyti #140 įjungtas: 2007 Sau 15, 22:33:56 pm »
Tada saunu  :-D . Kokybiskai praleistos 2-3 val. minimaliai per savaite tikrai turetu isugdyti pagrindus po kurio laiko o dar + SAZININGAS savarankiskas darbas tai nuostabu.
 :-D

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #141 įjungtas: 2007 Sau 16, 11:00:39 am »
VIskas cool - tu butum teisus, jei astunkojis pradejes savarankiskai judet nebutu i Vilniu vazineti pradejes  :-D O karts nuo karto gaunant tikru profesionalu ir patyrusiu megeju patarimus, tolmesnei pazangai ir atidirbimui butent ir reikalingas saziningas SAVARANKISKAS darbas. :-D
Tada saunu  :-D . Kokybiskai praleistos 2-3 val. minimaliai per savaite tikrai turetu isugdyti pagrindus po kurio laiko o dar + SAZININGAS savarankiskas darbas tai nuostabu.
 :-D

:-D  :-D  :-D Lb gerai viskas. Vakar tycia dariau treniruote prisirenges, kad biski paprakaituociau. Tai variau kaip kazin kas. O treniruotes gale padejau i sona hantelius ir nusirengiau tai jauciausi greitas kaip niekad. Jeigu sitais metodais pavyks isgreitinti smugi tai jauciu, kad mano varzovas nespejus nei susizgribt gule ant zemes  :D  :maisas:  :-)

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #142 įjungtas: 2007 Sau 16, 11:16:41 am »
Treniruokis ne tam, kad galėtum kažką nugalėti, o tam, kad tavęs negalėtų įveikt :senis:

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #143 įjungtas: 2007 Sau 16, 11:45:17 am »
:-D  :-D  :-D Lb gerai viskas. Vakar tycia dariau treniruote prisirenges, kad biski paprakaituociau. Tai variau kaip kazin kas. O treniruotes gale padejau i sona hantelius ir nusirengiau tai jauciausi greitas kaip niekad. Jeigu sitais metodais pavyks isgreitinti smugi tai jauciu, kad mano varzovas nespejus nei susizgribt gule ant zemes  :D  :maisas:  :-)

Kas čia per briedai - prisirengt, kad prakaituotum?
Tu ką svorį meti, kad įtilptum į "vaikiškų hantelių" kategoriją???
Ar tu manai, kad dirbdamas su "fufaike" įvaldysi nerealų greitį ir smūgį? Tai dar veilokus užsimauk ir išmok TKD smūgius - būsi meistras..

Nu keistai čia...
Argumentuokit man tokius metodus, nes gal aš jau pasenau ir mano žinios atsilieka??
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 16, 13:35:53 pm nuo Asia »
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #144 įjungtas: 2007 Sau 16, 12:36:32 pm »
Ar tu manai, kad dirbdamas su "fufaike" įdysi nerealų greitį ir smūgį? Tai dar veilokus užsimauk ir išmok TKD smūgius - būsi meistras..

Nu keistai čia...
Argumentuokit man tokius metodus, nes gal aš jau pasenau ir mano žinios atsilieka??

:-] :-] :-]

Gerai čia pakomentavai :alus:

Iš tikro, kokia prasmė tau prakaituot?

« Atsakyti #144 įjungtas: 2007 Sau 16, 12:36:32 pm »

ner_ko

• Svečias
« Atsakyti #145 įjungtas: 2007 Sau 16, 12:57:27 pm »
Man visame šitame reikale labiausiai patinka astunkojo optimizmas, kad jam vis „lb gerai viskas“ :D, čia be sarkazmo. Man, pamenu, per treniruotes vis būdavo pojūtis, kad kažkur kažko trūksta – tai rankos per silpnos atrodo, tai per lėtos, tai nugara per silpna, tai kojos. Toks kažkoks nepasitenkinimas savim. Realiai labai gerai pasijutau tai per 1,5 m. kartus galiu ant pirštų suskaičiuot, kai likau patenkinta savo mavašiu, maja ar tiesiu smūgiu. Užtai truputį pavydžiu šito „lb gerai viskas“, bet tik truputį, nes nepasitenkinimas savim iki tam tikro lygio didina motyvaciją gerint rezultatus. Pabrėžiu, iki tam tikro lygio.
Atsiprašau, jei čia buvo lyrinis nukrypimas.
Astunkoji, seniau ketinai gatvėj išbandyt savo jėgas. :icon_bat: Gal praskaičiau kažką :-/, bet kaip supratau, priešininką žadėjai rinktis „iš akies“, ne kokį pažįstamą? Man tik kilo klausimas, ar nebij(oj)ai peilio į pašonę? Jį ir 15-metis gali nešiot, „kūdas“ ir „levas“...
Dėl prakaitavimo – tai daroma prieš varžybas, norint greitai nukrist į žemesnę kategoriją. Daugiau niekam netinka. Net jei turi antsvorio, geriau svorį mest lėčiau, bet neapkraunant širdies. Čia gi vargas organizmui. Ir priešingai – nelabai suprantu tuos, kurie pavasarį, rudenį, žiemą pliki bėgioja (sportuoja) – atseit grūdinasi. Čia šiek tiek iškreiptas supratimas apie grūdinimąsi, saugot reikia savo gyvybinę energiją, o ne vėjais leist į aplinką :D :senis:. Pataisykit, jei klystu.

astunkojis

• Svečias
« Atsakyti #146 įjungtas: 2007 Sau 16, 13:08:16 pm »
Ar tu manai, kad dirbdamas su "fufaike" įdysi nerealų greitį ir smūgį? Tai dar veilokus užsimauk ir išmok TKD smūgius - būsi meistras..

Nu keistai čia...

ner_ko >> stengiaus gludint savo poziuri. Tikrai zinau, kad dauguma gatvej mane patiestu, bet dabar vadovaujuosi optimisto teorija. Tiesiog zinau, kad rytoj bus geriau, o po ryt dar geriau tas ir didina mano motyvacija. Puikiai zinau, kad esu silpnas kaip gervuoges sakele ir jei mastyciau vien apie tai motyvacija tik numustu,o  dabar tiesiog galvoju, kad progresuoju, neatitrukdamas nuo realybes. Juk man kazkada visvien pasiseks?

Asia >> O is kur man zinot tokiam kvailam daiktui. Dariau kaip sunkiau ir viskas. Nemanau nieko tiesiog tikiuosi, kad kazkada igysiu bent vidutini smugi  :-/

Be to del to zmogaus gatvej is akies tai neatsimenu, kad buciau zadejes toki rinktis. Labai jau idomiai atrodo man kabinejimasis prie zmoniu be jokios kaltes  :rolleyes:
« Paskutinis taisymas: 2007 Sau 16, 13:10:15 pm nuo astunkojis »

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Žinutės: 1410
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #147 įjungtas: 2007 Sau 16, 13:53:04 pm »
Kodėl kvailam?
O gal aš ko nors dabartiniuose metoduose nežinau, todėl ir klausiu...

Nes sportuodami prisirengę, sportininkai sudegina skysčius ir tokiu būdu "numeta" kelis kilogramus, kad patekt į lengvesnę kategoriją, kovose.
O kam tau mest svorį (ne be kenkimo širdžiai, taip drąstiškai), kai tu kaip tik nori jo priaugt?

Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

ner_ko

• Svečias
« Atsakyti #148 įjungtas: 2007 Sau 16, 13:58:33 pm »
Astunkoji – aišku, pasiseks. Jau sekasi, juk dirbi. :-) Ir šiaip, pagrįstas ir sveikas pasitikėjimas savim ir džiaugsmas dėl pasiektų rezultatų tikrai tobulėt netrukdo. :-D
Žmogus „iš akies“ – čia jau mano formuluotė. Neturėjau galvoj, kad žadi kabinėtis prie niekuo dėtų praeivių :D, bet žinau, kad kai eini gatve su ta mintim, kad ieškai „zacepkių“ :D, pasiruošęs išbandyt jėgas su tuo, kuris to atseit prisiprašys, tai tikrai gatvėj atrodo daugiau priešų, negu kai šiaip eini gatve... Man buvo toks periodas, kai eidavau gatve ar važiuodavau troleibusu, galima sakyt, kumščius sugniaužus, ir tik ir dairydavaus į šalis, kad gal mane kas užkabins, reikės gintis, o gal kitam žmogui reiks padėt... Tai čia man, moteriai, taip buvo. O vyrui turbūt dar lengviau į tokią būseną įsijaust. Paskui man praėjo, ir ačiū Dievui. Nes galėjo ir blogai baigtis...
Bet geriau šia tema nesiplėsiu, nes čia ne apie treniruotes, tik šiaip paklausiau. ;-)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #149 įjungtas: 2007 Sau 16, 16:35:27 pm »
manau, kad jis turi konkretu aisku priesa, del kurio ir pradejo treniruotis.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

« Atsakyti #149 įjungtas: 2007 Sau 16, 16:35:27 pm »