Būtų gerai, kad pasiūlytą programėlę pakomentuotumėt, gal neskaitėt?

***
Ir dabar toliau. Kadangi dėl maisto daugelis balsuoja už B variantą, aš irgi už jį (nereiks po krautuves paklaikusiom kaip Gražulio akim lakstyti ieškant to ar ano), tai taip ir padarom. Užkandžius, naktipiečius, alų, linksmonadą patys atsinešam (jei ką, rūkytų mėsos gaminių ir radiatorinės galima užsakyti pas Radiatorių, skaniai tę vietiniai gamina

), susimetam šašlams ir pusrytinei sriubai.
Iš karto pasakau – šašlus gaminsiu iš kiaulienos sprandinės ir vištienos file, tad pigiai nebus

. Suvidurkinam ir skaičiuojam žmogui 400 g (200 g kiaulienos ir 200 g vištienos). Nepamenu dabar tikslių kainų, bet vidurkis koks 14-15 kg už kilą tikriausiai. Gaunas 6 lt, nu priedai visokie, žodžiu 10 lt nuo žmogaus neskaitant lyties, amžiaus, religinių įsitikinimų, bet tik ne g....

Pusryčių sriuba kiek kainuos neįsivaizduoju. Tarkim kokie 5 lt, kad lengviau skaičiuoti. Tai už maistą nuo galvos 15 lt. Jei trūks, per renginį primesit, jei liks - pragersim

Nu gal dar kokios kavos, arbatos už tai išeis, vienkartiniai indai ir pan.