Užtrukau aš tame pajūryje (prie jūros) kažkaip, vakar grįžome, oras geras, Palangoje žmonių nėra... romantika vienu žodžiu.

Kadangi po tokio šaunaus sąskrydžio Plateliuose daugelis postų panašūs daugiau į kokio Twitterio pyptelėjimus (dvi eilutės ir nifiga niekas neaišku), galvoju reikia normalią ataskaitą parengti apie KK sąskrydį 2013 Plateliuose.

First thing first.
Padėka.
Padėkokim Saxum ir nepabijokim tos aukštos frazės – padėkokim mums patiems, už tai kad susirinkom. Palaikau Zen iškeltą idėją, kad sąskrydžius ne kartą, o du kartus per metus reikia daryti. Zenonai - U R DA BEST.
Lūkesčių ir realybės atitikimas.
10 balų. Realiai daugiau tikėjausi tokio labai jau „minimalistinio“ sąskrydžio, važiavau be jokių lūkesčių. Bet... kaip ten Skeptikas sakė? –
Life is a Bitch? Būna juk... nieko nesitiki, žiūrėk viskas ant tiek SUPER gaunasi, kad net verčia susimąstyti apie
gilią šios ezoterinės frazės, pripildytos Rytų ir Vakarų išminties prasmę, „iš burnos iškritusios“,
VTKMP-do sensėjui Skeptikui. Okay okay...

Skeptikas sakė „
Karma is a Bitch“ or something, pats Skeptikas yra atskiro straipsnio verta persona.
Sąskrydžio vieta.
Plateliai - 10 balų. Be galo graži gamta ir skaidrus ežero vanduo.
Seminarai.
Smauglio seminaras. 10 balų. Dalyvių aktyvumas 6 balai. Arigato Smaugliui…

Už kantrybę ir profesionalumą.

Tik kodėl tas aktyvumas toks mažas buvo? Smauglio nebegerbiat??? Visi „taupėsi“ kitiems renginiams...

Whatever...
Man imtynės patinka... ir kuo toliau tuo labiau. Man kaip menininkui net epizodinės pažintys su šia kovos menų forma yra be proto įdomios ir daug įspūdžių paliekančios. Labai dėkui
Radiatoriui, Steve ir Termai už „dalyvavimą“ ir kompanijos palaikymą ant žolės. Sveikatos ir kvapo užteko, sportinės formos palaikymas – atsiperka. Mėlynės ne trauma.
Bokso seminaras. Net nežinau kaip vertinti. Aktyvumas mažas. Trumpai kažkaip viskas ir gan fragmentuotai buvo, lyginant su senolio Valentino bokso seminarais. Na ir kaip čia apie Sakalą neparašyti kelių eilučių.

Sakalas kaip visuomet – menininkų skriaudikas.

Net būdamas „blogoje“ formoje puikiai juda, kitaip tariant meistriškumo nepragersi ir nepamesi. Dėkui Sakalui už „delikatų primušimą“ ir už įrodymą teoremos, kurios įrodinėti neverta buvo. Kukuruznikas ir Concord‘as abu lėktuvai ir abu skraido, BMW ir Buggati (1200 AG, 883 kW) – abu turi po keturis ratus ir variklį, bet klasės skiriasi nepalyginamai. Čia apie patirtį, įgūdžius, meistriškumą ir pan. Tikimybė bet kuriam vidutinio sudėjimo piliečiui, beveik neturinčiam bokso pagrindų, prieš bokso trenerį, turinčiam visus įmanomus pranašumus fiziniam plane (ūgis, svorio kategorija ir t.t.) yra beveik nulinė. Gal dėl to ralio lenktynės vyksta tarp vienodos kubatūros ir galios variklių, tas pats su svorio kategorijomis sporte. Jei Sakalas nuo to bent kiek laimingesnis tapo, tai tik į sveikatą.

Blyn, aš vien dėl Sakalo Kapa atsivežiau. Nes jis po kiekvieno sąskrydžio nepatenkintas būdavo, kad manęs „negavo“ primušti. Tiesa, jei kas radot mano KAPĄ praneškit, jaučiu kad aš ją kažkur tenai būsiu „prateriojęs“.
Krav Maga seminaras. Viena akimi mačiau, kita akis į taikiklį žiūrėjo. Tiesa Andriejus labai gerą įspūdį kaip žmogus paliko, draugiškas toks. Ir tas „nesankcionuotas“ privatus seminaras dailiosios lyties atstovėms naktį visai įdomus buvo. Sužinojau, kad Krav Maga pasirodo irgi „skirtingų“ būna. Naujiena buvo, kad Izraelio sistemoje taikomi neurolingvistinio programavimo metodai. Vienu žodžiu, man kaip menininkui Krav Maga visai patiko.
Nenumatyti seminarai.
Kaip čia geriau tai pavadinti? Tarkim –
Seminaras: pažintis su ginklais civiliams. 10 balų. Naujos tradicijos, kurias siūlyčiau tęsti kituose sąskrydžiuose. :guns1:Dėkui Termai, Skeptikui ir Lexui. Na Termai ypatingai, už sureguliavimą visų mano galūnių, akių, kvėpavimo ir kitų kūno ataugų.

Pašaudyti yra SUPER.
Va... tinklinis... dar vienas seminaras, tie visi kur niekur nedalyvavo, ant vakaro atkuto ir tinklinį žaisti pradėjo. Ne kovotojų o tinklininkų klubas kažkoks gaunasi.

Individualių kovinio sporto šakų atstovai bando save komandiniame sporte, škias.
Kultūrinė programa ir bendravimas.
Ypatingai
dėkui už geras emocijas Magadanui ir Baubui, tie abu tai
geruliai. Liūdna su jais jaučiu nebūna niekad.

Su tokiais gerai padalyvauti dar kur nors būtų.

Vienu žodžiu chebra...

Su
Magus faina buvo artimiau pabendrauti, taip sakant irgi „
teisingas bachūras“, normaliai pakalbėjom, kaip priklauso apie mašinas, mergas, naktinius klubus, bendrų pažįstamų pasirodo irgi turim – mažas tas Pasaulis.
Protų mūšis.
Pliusas
Remigijui iš karto už organizavimą ir gerą formatą. Nors žaidimas visas vyko gan chaotiškai,
mūsų komanda, pavadinimą užmiršau (JKC, KMP ar dar kažkaip)
buvo geriausia, nes pas mus buvo Skeptikas ir mes iš tikrųjų laimėjom...
tik niekas to nežino, nes VTKMP valdo.
Garbingi žmonės.
Buvau paleidęs mintį, kad gerai būtų
Mokytoją pamatyti, norėjau net Skeptikui parašyti, bet rašyti nereikėjo, viskas savaime materializavosi. Na ir aišku
Zenonas Urbonas, žmogus apie kurį buvau skaitęs prieš daugelį metų, žmogus Legenda. Prieš važiuodamas savo antrą pusę įspėjau, kad
Plateliuose bus du neeiliniai piliečiai ir kad tokių žmonių nedaug yra, taigi jei išpuls proga pasėdėti šalia – klausykis.
Proga išpuolė – pora sėdėjo ir įdėmiai klausė.
Zen ir Mokytojui - pagarba.
Radiatorinė.
Jinai kaip visada geriausia. Balzamas sielai, kurį nedideliais kiekiais naudojant galima pasiekti nušvitimą ir VTKMP-do antrą daną tik atsibudus.
Sportas visiems.
Smagu, kad vietos ir pramogų užteko visiems. Merginai labiausiai patiko maudynės, mažylis labai susidraugavo su Lex‘o sūnum, pasirodo visokie „matavimaisi“ ankstyvoje vaikystėje „užgimsta“, tie mažiai ten dvi dienas matavosi kieno lazda ilgesnė.
Žemiau kaip vaikai įvertino sąskrydį Plateliuose.