Visa kita > Humoras

Nauja šimtametes Rytų ir Vakarų tradicijas turinti mokykla Lietuvoje.

<< < (10/50) > >>

siamas:
Manę tai neramina faktas kad Lietuvą aplenkė itin populiarus pas mūsų rytinius kaimynus tautinių mokyklų ir stilių bumas. Na visatos gelbėtojas nevčiot, čia jau klinikinė patologija. O niša taigi laisva, paveldo dachrena, taigi išvados dvi - arba kažkas jau veikia bet kolkas užsislaptines ir artimoj ateitį išgirsime apie mirtinus paganistų stilius "Piziaus klumpė" ir "perkūno oželis" arba mus aplenkė ši didžiai idėjiška banga. O gaila, pirmininkaujant ES būtų patogu išplaukti į plačiuosius vandenis.

baramui fighter:
Cia manau reikia sulaukti VTKMP-do systemos ikurejo Vyr.instruktoriaus - generolo BB padejėjo Darto Skeptiko autoritetingos nuomones. :senis:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiCia manau reikia sulaukti VTKMP-do systemos ikurejo Vyr.instruktoriaus - generolo BB padejėjo Darto Skeptiko autoritetingos nuomones. :senis:

--- Baigti citatą ---

Mano autoretetinga nuomone, taip yra todėl, kad pas rusų tautą yra tikėjimas, kad rusai - ypatinga tauta. Tai vat ant patriotizmo visi tie mano konkurentai ir dirba. Pažiūrėkit - kas antram vėjiniam stiliui kas nors pravoslaviško, arba "staro-rusiško" būtinai. Jei ne - tai bent jau koks GRU, Specnaz, arba ČK turi būti prikergtas. Ypatingai gerais atvejais - viskas, iš karto ir daug.

Lietuviai ant savo Lietuvėlės mėgsta kraut kaip čia viskas blogai ir t.t. Taigi, dėl lietuviško pabrėžtino lindimo šiknon Vakarams/Rytam (reikiamą pabraukti) ir nenoro nei dirbti savo šaliai, nei bent jau ją gerbti, mes ir turime šią unikalią situaciją....

BET - kaip ir visas Vakarų pasaulis, lietuviai sėkmingai "vedasi" ant žodžių senovės, rytiečių, tradicinis, bekontaktis, "ne sportas, o gyvenimo būdas" ir kt. raktažodžių. Taip kad be lochatronščikų neliksime. Tik tautinio lochatrono nebus ;)

P.S.: iškraipote titulą, kolega. Bo aš ir esu Šidlauskas iš "karinės pramonės" :P

siamas:
Jei jau griebiam nagrinėti problemą iš peties - man reikėjo nugyventi gerus tris desėtkus metų kol pagaliau dašuto kad jokie senukai žilais ūsais kalnuose neišmokins žudyti žvilgsniu, kad realybėje kad ir kiek besitreniruotum nepavyks padaryti triguba salto pašokus nuo šiknos ir Briusas Lee vienu smūgiu neišjungs Taisono. Bet tai buvo gūdžiais laikais, kai informaciją reikėjo gaudyt cher žino kur. Dabar kaip ir išmaniūjų amžius bet ko gero žmogaus prigimtis nesikeičia - neabejoju kad tuomet kai senovės graikai daužė vieni kitiem snukius per olimpiadą pankrationo varžybose šalia kažkoks išminčius sėkmingai treniravo bekontaktininkus. Išvada - šita padermė neišnaikinama kaip musės, pyderastai ir politikai. Gerai tik tiek kad visada yra žmonių blaiviai{santykinai} žiūrinčių į visą cirką, vis sunkiau prasimušti klounams.

baramui fighter:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
P.S.: iškraipote titulą, kolega. Bo aš ir esu Šidlauskas iš "karinės pramonės" :P

--- Baigti citatą ---

Kto tam razbiratsa budet Shidlauskasas ili ne Shidlauskasas tu esi, pries astraline karo policija visi lygus. :luztu:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją