Visa kita > Humoras

Nauja šimtametes Rytų ir Vakarų tradicijas turinti mokykla Lietuvoje.

<< < (8/50) > >>

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiOt troliai  :D viskį jaučiu liurlinat per dienas ir iš neturėjimo ką veikti cofeedrinkerį pavaduojat  :oho:  ... geriau sąskrydį davai organizuojam visi bendrai... ir linksma ir naudinga bus  ;-)

--- Baigti citatą ---
Madmuazel, pardon, bet koks dar viskis vidury darbo savaitės????

paslaptis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVėl anonimai, šakalai, kabinėjasi. Aš esu aukščiau jūsų šmeižto. Siunčiu jums su Gediminu asmeniškai energetinį "Trijų Dienų Begalinės Trydos Spindulį"..... Spiralinį ir be šešėlio......

--- Baigti citatą ---
ei sensėjau,a š ant mokyklos nevažiau, atšauk trijų dienų trydos spindulį, nes man vienos dienelės užtenka

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMadmuazel, pardon, bet koks dar viskis vidury darbo savaitės????

--- Baigti citatą ---
JD?   :rolleyes:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJD?   :rolleyes:

--- Baigti citatą ---

Watna? In facena?  :nezino:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtiei sensėjau,a š ant mokyklos nevažiau, atšauk trijų dienų trydos spindulį, nes man vienos dienelės užtenka

--- Baigti citatą ---

Be šansų. Šiaip būtent tau spindulys siųstas nebuvo, tačiau jei jau rikošetu kliuvo, tai "пиши пропало", kaip sako japonai.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją