Visa kita > Humoras

Nauja šimtametes Rytų ir Vakarų tradicijas turinti mokykla Lietuvoje.

(1/50) > >>

Skeptikas:
Paskaitęs kai kurių naujesnių (o ir senesnių) forumo varotojų nuomones, supratau, kad ilgiau tiesos slėpti negalėsiu. Taigi - kviečiu visus norinčius prisijungti prie Sifu SensejGrandmasterio Yodos ir ilgametę patirtį karinėje pramonėje turinčio generolo-komandoro Šidlausko kovos menų mokyklos ir bent viena ausimi prisiliesti prie VTKMP-do (Vienintelio Tikro Kovos Meno Pasaulyje) sistemos.

Tik čia nėščiosios ir studentai už pusę kainos išmoks apsiginti net nesuprakaitavę triešose, ypatingos nuolaidos yra taikomos botanikams ir kitų nesmurtinių/politkorektiškų pažiūrų piliečiams.

Sėkmingai derinant biomechanikos, ezoterikos, filosofijos ir šimtametes senolių išminties tradicijas jūs per vienui vienintelį užsiėmimą išmoksite be vargo apsiginti nuo bet kokiu šaltuoju, ugniašaudžiu, lazeriniu ar cheminiu ginklu apsiginklavusių agresorių.

DĖMESIO - pateikus nepaneigiamus faktus, kad apsiginti nepavyko, mes jums suteiksime papildomai 50 procentų nuolaidą sekančiam užsiėmimui!!!!!!!! Taigi, kaip matote, mes nebijome parodyti savo sugebėjimų ir esame pilnai užtikrinti savo sistemos veiksmingumu.

Adeptams reikalaujant, jau šį mėnesį startuoja ir nauja, neakyvaizdinio-energetinio apmokymo būdo sistema. Žinoma, visa tai galioja tik įsigijus specialiai pašventintą mūsų mokyklos VTKMP originalų taktinį diržą, treniruočių kilimėlį ir 25 Blue-ray diskų komplektą. Venkite pigių konkurentų siūlomų prekių - mokslininkai įrodė, kad kopijuotos produkcijos energetinė vertė krenta šimtus kartų. Urminiams užsakymams taikoma nuolaida.

Tik VTKMP-do sistema turi atsaką bet kuriam stiliui pasaulyje: boksas (kvailystė, nes juokingos pirštinės ir kojos nedirba), karatė ir tae-kwon do (kojos dirba gerai, bet  kas gi lupasi apsirengęs balta pižama????), aikido (jūs tik pažiūrėkite į tų iškrypėlių meilę riešams ir plačias kelnes), ninjitsu (tikrai???? Jums patiems vis dar nejuokinga????), gatvės muštynės (negi jūs rimtai tikite, kad kažkokių "Žebenkšties" alaus prigėrusių marozų gauja sugebės atsispirti jūsū moralinei stiprybei, paniekinančiam "tūkstančio jardų" žvilgsniui, arba bent jau garsiąjam spiraliniam nosies smūgiui į kelieną????)..... MMA + apie šituos iš viso patyliu... tiesiog trūksta dvasinių dalykų.

Gera žinia Tele 2 PILDYK vartotojams - visą liepos mėnesį mokomųjų-neakyvaizdinių VTKMP-do sistemos filmų rinkinys   bus užkrautas Sifu SensejGrandmasterio Yodos ir ilgametę patirtį karinėje pramonėje turinčio generolo-komandoro Šidlausko dvigubai didesniu energetiniu užtaisu už tai papildomai nemokant nė cento!!!!!!!!!!

Skeptikas:
Dar nesusigundėte? Tokiu atveju per mūsų SIFU "idiotų filtrą" jūs niekaip nepraeitumėte, bedieviai.  :bandit: Ir toliau prakaituokite ir leiskite pinigus vėjais, lochiukai.  :yeahhh:

Gediminas:
O tai kur vaizdinė medžiaga? Youtube pvz? Kur sėkmės istorijos naudojant stilių? Kokie ypatingi veiksmai. Net slaptumo lygis neatskleistas. žodžiu niekas nepaaiškinta. Ir Šidlauskas ne iš gerosios pusės žinomas (nors gal ten ir ne tas...).  Šarlatanai čia kažkokie, pinigų tik nori ;)

visai nepalyginsi su slapta generolo B mokykla (visą pavardę uždrausta minėti). Šis generolas pasiekė tokias kovos meno ir susiliejimo su minia technikos aukštybes, kad niekas tiksliai nežino kaip yra iš tiesų- B yra generolas ar generolas yra B. Jau nekalbant kaip atrodo, kur yra ir ar apskritai yra. Va kur lygis :rolleyes:



 :D :D :D :D :D

baramui fighter:
Blyn, tai cia dabar taip isein, tau pliusus tures visi det? :luztu:


Korupcija!!!!!!!!!!!!!! :senis:

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO tai kur vaizdinė medžiaga? Youtube pvz? Kur sėkmės istorijos naudojant stilių? Kokie ypatingi veiksmai. Net slaptumo lygis neatskleistas. žodžiu niekas nepaaiškinta. Ir Šidlauskas ne iš gerosios pusės žinomas (nors gal ten ir ne tas...).  Šarlatanai čia kažkokie, pinigų tik nori ;)

visai nepalyginsi su slapta generolo B mokykla (visą pavardę uždrausta minėti). Šis generolas pasiekė tokias kovos meno ir susiliejimo su minia technikos aukštybes, kad niekas tiksliai nežino kaip yra iš tiesų- B yra generolas ar generolas yra B. Jau nekalbant kaip atrodo, kur yra ir ar apskritai yra. Va kur lygis :rolleyes:

--- Baigti citatą ---

Vaizdinė medžiaga - tik originaliuose Blue-Ray. Mes savo mokyklos paslapčių į viešumą nerodome (tsakant, škia - "perlais kiaulės nešeriamos". Tuo labiau, youtūbėje nėra tikslo dėti, nes nuo didelio negeranoriškai ir skeptiškai nusiteikusio žmonių kiekio energetinis užtaisas įrašuose neišlieka.

Kas dėl gandų apie Šidlauską - visa tai šmeižtas. Ir iš viso - generolas B, dar geriau žinomas kaip "generolas BB" yra tik vienas iš generolo-komandoro Šidlausko operatyvinių slapyvardžių.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją