AutoriusTema: Traumos treniruočių metu  (Skaityti 83742 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
Re: Traumos treniruočių metu
« Atsakyti #285 įjungtas: 2013 Kov 23, 19:29:16 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
šiandien ryte apšylant daug geriau pratampiau pėdas, dar ant to krumpliaratinio masažuoklio pamankštinau, tai neblogai jau buvo, toliau nubėgti galėjau, dar pastebėjau, kad begimo tempo keitimas duoda naudos, bet skausmas vėliau vistiek atsirado, gal kas turit patarimų?
Iš to ką rašai, tai pasvarstyk apie avalynę. Nors ir "gera", kaip minėjai, bet tiesiog tau netinkama. Modelis, paskirtis, dar kažkas.
Buvo kartą man panašus reikalas. Nusipirkau bėgimo batus, lyg ir nepigius, lyg ir išbandytus kolegų prieš tai, bet jau ko kokių 50-70 km ridos pajutau kad neina. Žiauriai abu kulnus skaudėdavo po bėgimo, po to dar į čiurnas nueidavo, tai sekančios dienos ryte, po bėgimo, robotukas būdavau. Ir kentėjau taip virš mėnesio, kol mečiau nafig, užsimoviau senuosius NB ir iš tos dienos baigėsi visos kančios.

Tai va, gal tai ir yra bėda. Turint galimybę siūlyčiau kitą brendą irba modelį patikrint. Dar internetuose žvalgybą padaryk, apie visokias pronuotas / supinuotas pėdas, Brutalisman minėtą plokščiapadystę, etc. Plius visada yra medikai, kurių lyg ir darbas toks, kad padėtų tas problemas išspręst.

Sėkmės
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs sazamas

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2013
  • Žinutės: 12
  • Šalis: gb

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #286 įjungtas: 2013 Kov 27, 16:00:20 pm »
Pries kokius 7 menesius treniruodamasis patyriau trauma tik nezinau kokia ta trauma ... stovejom su partneriu muay thay klince , ne isvisu jegu , bet stipriai . Ir jis man kazkaip uzspaude ar pasuko ranka , kad man ties bicepsu ir tricepsu atrode, kad kaulas isejo is vietos, pailsejau gal minute ir ejau su kitu partneriu ir vel man ranka taip pat uzspaude ar uzsuko ir atrode ,kad kaulas isejo is vietos ir po to karto jau nebegalejau judint rankos pilnai , pakelt net negalejau pilnai . Nepriemiau rimtai , baigiau treniruote , gryzau namo pavalgiau ir i lova . Ryte atsikelus nebuvo imanoma judint rankos visai , vos pakeldavau iskart stiprus skausmas, nuvaziavau i ligonine apziurejo sako tikrai neluzus tipo tik isnarinta ir nesportuok savaite ar dvi . Kita ryta jau skausmas beveik dinges buvo , tai palaukiau dar pora dienu ir pabandziau nueiti i bokso treniruote , bet pasirodo , kad su ta ranka (desine) negaliu smugiout normaliai , nes tik kumstis paliecia bokso kriause man per ta vieta ties tricepsu ir bicepsu skauda kaula ,raumeny ar dar ka as nezinau .. Tai va skausmas dabar po tiek laiko jau ir praejas , vel smugiout galiu , bet man vistiek buna kai ka nors keliu ar panasiai ties tricepsu ir bicepsu atrodo , kad kaulas iseina is vietos ir vel gryzta, bet as tikrai netikiu , kad cia kauluose esme yra .. Gal yra zinanciu ar turejusiu tokia pacia problema ir jus man galit pasakyt kas cia gali but ir del ko ?
« Paskutinis taisymas: 2013 Kov 27, 16:23:12 pm nuo Rimbas »

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #287 įjungtas: 2013 Kov 27, 17:31:12 pm »
Nuo kada čia taicai rankas vieni kitiems sukinėti pradėjo ?
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs sazamas

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2013
  • Žinutės: 12
  • Šalis: gb

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #288 įjungtas: 2013 Kov 27, 17:40:52 pm »
Paziurek nuo 4:37 kazkas panasaus buvo Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs KB90

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2013
  • Žinutės: 17
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #289 įjungtas: 2013 Geg 31, 11:40:56 am »
Turbūt kad pasitempiau blauzdos raumenį arba jis pervargo nes jau antra diena kaip negaliu normaliai žengti žingsnio, nes skauda blauzdą :/ Toks jausmas kaip nesportavus pirmą dieną daug apkrovos raumeniui duodi ir kitą dieną skauda. Nors aš sporto salėj dirbau su svoriais ir ant blauzdų, o kai nuėjau į MMA treniruotes tai dabar po jų antra diena kaip negaliu paeit normaliai. Gal kokių patarimų?
"The key to immortality is first living a life worth remembering." — Bruce Lee

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #289 įjungtas: 2013 Geg 31, 11:40:56 am »

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #290 įjungtas: 2013 Geg 31, 15:50:10 pm »
Turbūt kad pasitempiau blauzdos raumenį arba jis pervargo nes jau antra diena kaip negaliu normaliai žengti žingsnio, nes skauda blauzdą :/ Toks jausmas kaip nesportavus pirmą dieną daug apkrovos raumeniui duodi ir kitą dieną skauda. Nors aš sporto salėj dirbau su svoriais ir ant blauzdų, o kai nuėjau į MMA treniruotes tai dabar po jų antra diena kaip negaliu paeit normaliai. Gal kokių patarimų?
Kadais per Smauglio seminarą sąskrydyje man taip sutraukė koją kad paėjau tik po geros valandos. Normalu, dirba visai kiti raumenys nei smūginėse ar darbo su svoriais treniruotėse. Iki vestuvių praeis  :D
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Šalis: lt
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #291 įjungtas: 2013 Bir 04, 15:32:09 pm »
Matai, blauzdos pumpavimas su svoriu yra ne tai, kas buvo treniruotėj. MMA turbūt judėjai kampais, ratais, spyruokliavai, darei staigius žingznelius pirmyn ir atgal. Raumuo dirbo visomis kryptimis ir įvairiais režimais. Ir greičiausiai, nes tai yra natūralu, viena koja gavo arklinę krūvio dozę.
Bandyk daryt tempimus, prieš tai pašildęs, per laiką atsigauus. Ir po treniruočių atvėsimo neignoruok, tai padės išvengt tokių nemalonumų vėliau.
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #291 įjungtas: 2013 Bir 04, 15:32:09 pm »