Pries kokius 7 menesius treniruodamasis patyriau trauma tik nezinau kokia ta trauma ... stovejom su partneriu muay thay klince , ne isvisu jegu , bet stipriai . Ir jis man kazkaip uzspaude ar pasuko ranka , kad man ties bicepsu ir tricepsu atrode, kad kaulas isejo is vietos, pailsejau gal minute ir ejau su kitu partneriu ir vel man ranka taip pat uzspaude ar uzsuko ir atrode ,kad kaulas isejo is vietos ir po to karto jau nebegalejau judint rankos pilnai , pakelt net negalejau pilnai . Nepriemiau rimtai , baigiau treniruote , gryzau namo pavalgiau ir i lova . Ryte atsikelus nebuvo imanoma judint rankos visai , vos pakeldavau iskart stiprus skausmas, nuvaziavau i ligonine apziurejo sako tikrai neluzus tipo tik isnarinta ir nesportuok savaite ar dvi . Kita ryta jau skausmas beveik dinges buvo , tai palaukiau dar pora dienu ir pabandziau nueiti i bokso treniruote , bet pasirodo , kad su ta ranka (desine) negaliu smugiout normaliai , nes tik kumstis paliecia bokso kriause man per ta vieta ties tricepsu ir bicepsu skauda kaula ,raumeny ar dar ka as nezinau .. Tai va skausmas dabar po tiek laiko jau ir praejas , vel smugiout galiu , bet man vistiek buna kai ka nors keliu ar panasiai ties tricepsu ir bicepsu atrodo , kad kaulas iseina is vietos ir vel gryzta, bet as tikrai netikiu , kad cia kauluose esme yra .. Gal yra zinanciu ar turejusiu tokia pacia problema ir jus man galit pasakyt kas cia gali but ir del ko ?