Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Greitis. Greitumas.

<< < (5/6) > >>

Jaunuolis1997:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAtsipalaiduot tau reik  :kikena: Kiekvieną kartą, kai matau tokius klausimus, kyla man pačiam klausimas: ar jau tie treneriai tokie žvėrys, kad baisu prieit ir pasiteiraut?

--- Baigti citatą ---
Nu norėjau pasiteirauti šiame forume kokius pratimus rekomenduotumėt, gi ne sunku patart :):))

arimanas:
Na, mano patarimas ir būtų toks: pasikonsultuok su savo treneriu, jis su tavim dirba, jis mato, ko tau trūksta. Tu moki už tai pinigus, tai ir pasiimk maksimumą. O tai dabar nieks nemato, nei kaip atrodai, nei kaip judi.

arturas:
Mano manymu greiciui dar ir jegai gerai dirbt su tampriom gumom,pasiemi i rankas ir smugiuoji i ora , prisirisi prie kojos ir spardai(zinoma viena gala is gumos reikia priristi prie ko nors):-)

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAtsipalaiduot tau reik  bla bla bla...

--- Baigti citatą ---
Arimanas tyčia ar ne, bet turbūt esminį sprendimą ir nurodė.

Sakau remdamasis asmeniniais potyriais. Gal didžiausia tavo bėda yra susikaustymas ir noras padaryt "kuo greičiau"? Ir iš to gaunasi kas gaunasi.
Išbandyt gali vikrumo treniruotes dar, jei netyčia ne susikaustyme bėda.

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiArimanas tyčia ar ne, bet turbūt esminį sprendimą ir nurodė.

Sakau remdamasis asmeniniais potyriais. Gal didžiausia tavo bėda yra susikaustymas ir noras padaryt "kuo greičiau"? Ir iš to gaunasi kas gaunasi.
Išbandyt gali vikrumo treniruotes dar, jei netyčia ne susikaustyme bėda.

--- Baigti citatą ---
Tyčia tyčia. Kuomet labai stengies greitai ir stipriai, gaunas tiktai stipriai. Įsitempi ir prasideda stumdymasis. Mat vieni raumeniai atsakingi už galūnės sulenkimą, kiti- už ištiesimą, kaip žinia. Jeigu susitraukia ir vieni ir kiti, tai gaunas šnipštas, o ne smūgis. Su tokiu permušt priešinyko ataką neįmanoma. Pasikabini popirdaškę namie ant liustros ir kapoji. Atsipalaidavęs. Grynai greičiui. Jėga savaime atsiras, kada išmoksi laiku atsipalaiduot ir laiku įsitempt.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją