Pagrindines diskusijos > Karyba

Karybos menas

<< < (2/3) > >>

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDel to kas sprogo pastato viduje tai tikrai nesimsiu speliot nes cia nezinau kokio eksperto reikia kad tiksliai atsakytu, o kas liecia Pecenega, tai nuo pradinio RPK ji tikrai stipriai patobulino. O del ko sakai slyksti ergonomika? teko realiai susidurti? Man asmeniskai teko truputi su senuoju RPK, kazkokiu baisu nepatogumu nepastebejau...nu gal ir del to kad neteko jo realiose salygose naudoti :)

--- Baigti citatą ---

Teko čiupinėti PKM - 80 proc. mazgų ir detalių su Pečenegu atitinka. RPK(M) - mažesnis ir lengvesnis... Dvigubai....  :angel:

brawler:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTeko čiupinėti PKM - 80 proc. mazgų ir detalių su Pečenegu atitinka. RPK(M) - mažesnis ir lengvesnis... Dvigubai....  :angel:

--- Baigti citatą ---
Nu tai jau vien detuves talpa palyginus RPK ir PKM ar Pecenego:) Nors kiek zinau ir pas RPK irgi yra bugnine detuve didesnes talpos ne tik ragelis 45 soviniu. Nu plius gal lengvumo pridejo, kad is plastiko daug ka pradejo gamint, ka seniau is medzio darydavo. Nu bet mes cia nuo temos gerai jau nukrypom :) jei neteko apsilankyt dar, imesiu idomu linka , bevek visi rankiniai saunamieji ginklai yra Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Skeptikas:
Teko ;)

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTeko čiupinėti PKM - 80 proc. mazgų ir detalių su Pečenegu atitinka. RPK(M) - mažesnis ir lengvesnis... Dvigubai....  :angel:

--- Baigti citatą ---
Tau RPK pagal dydį kaip man koks AKSU, tai su PK / PKM / M249 kaip vyras atrodytum :D

Granatų paminėjimas priminė man vieną sprogdiklių modelį, nepamenu kieno gamybos, kur nuo smūgio detonuodavo, tai buvo reikalų per pirmus metimus, kai įprastą tvarką "pažiūrėt kur nukrito" teko išsioperuot. Greitai.

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTau RPK pagal dydį kaip man koks AKSU, tai su PK / PKM / M249 kaip vyras atrodytum :D

Granatų paminėjimas priminė man vieną sprogdiklių modelį, nepamenu kieno gamybos, kur nuo smūgio detonuodavo, tai buvo reikalų per pirmus metimus, kai įprastą tvarką "pažiūrėt kur nukrito" teko išsioperuot. Greitai.

--- Baigti citatą ---

M249 airsofte turėjau. KAdangi atatrankos ten nėra, porą kartu teko bėgant šaudyti nuo vienos rankos  :angel:

Su granatom - bėdelė :D :D :D Iš viso sudėtinga gerai suformuotus refleksus "ore" keist.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją