Sportas > Realios kovos

Realios kovos 14

<< < (2/5) > >>

Saxum:
Ne, aš grįžtu vakare, ne ryte  :evil: Tik kol kas dėliojuosi kaip su važiavimu. Bet šiaip važiuojančių čia bus, Chimik gi su Shade dviese važiuoja...

maza_:
Ten kovos mano draugas tai labai norisi pamatyti, tad būtų smagu jei pas ką atsirastų vietų, nes reik vakare gryžti i Vilnių :-) Prie kuro prisidėčiau ;-)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTen kovos mano draugas tai labai norisi pamatyti, tad būtų smagu jei pas ką atsirastų vietų, nes reik vakare gryžti i Vilnių :-) Prie kuro prisidėčiau ;-)

--- Baigti citatą ---

Kuris čia? Jei atsiras vieta, pranešiu.

maza_:
Marius Rudnickas :-) preita savaitgali sportiniame sambo buvo antras o kombata išlošė :-) ačiū ;-)

Saxum:
 :director: Siūlau galimybę nemokamai pamatyti 2/3 renginio ir dar gauti arbatpinigių .

Ieškau atsakingi žmogaus (vaikinas, mergina, skirtumo nėra), kuris dubliuotų apsaugą, tiksliau sakant, kad stebėtų, ar nepraleidžia savų uteniškių. Ir be to iki renginio reiktų patikrinti ar nėra salėje nereikalingų žmonių. Nuvežam-parvežam. Nematytų tik renginio pradžios. Būtų mums stipri pagalba, nes vien samdyta apsauga rajone nepasitikim :angel:

Jei atsirastų norintis, rašykit man.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją