Administracija > Forumo naujienos

VIP 2013

<< < (6/8) > >>

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtikas čia yra :luztu: visi kas iš panevėžio... visi kieti.  :angel:

--- Baigti citatą ---
O kas y, ne ? :E  Nežinau dėl tų Vip'ų ...pasidalinkit, o kaip tarpusavyje pasidalinsit, man taip ir bus gerai. Vis tiek bus taip, kaip buvo, ar ne, tik sąrašo eiliškumas pasikeis ?  ;-) Duodam kokiems 4 metams, kaip Seimo nariams ir lai turi...Negi gaila? Man- ne  :D

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO kas y, ne ? :E  Nežinau dėl tų Vip'ų ...pasidalinkit, o kaip tarpusavyje pasidalinsit, man taip ir bus gerai. Vis tiek bus taip, kaip buvo, ar ne, tik sąrašo eiliškumas pasikeis ?  ;-) Duodam kokiems 4 metams, kaip Seimo nariams ir lai turi...Negi gaila? Man- ne  :D

--- Baigti citatą ---
Nu gal nekopijuojam to nepopuliaraus varianto. Siūlučiau vipus rinkti auksiniams vipams. Jie geriausiai žino realią situaciją, kas daugiau ar mažiau prie forumo gerovės prisideda.

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš buvau VIPu, tai nelabai jau kokia kliūtis būčiau...

--- Baigti citatą ---
Nu ežį nelengva plikom rankom paimt :D

Rimbas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiIš naujų aš siūlau Rimbą.

--- Baigti citatą ---
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai gali ir moderatoriai būti. O kodėl gi ne?  :chmm:

--- Baigti citatą ---
Gal nereikia manęs ten kišt. Bent jau dėl asmeninio supratimo, kas tas yr VIP'as. Tą dar reikia užsitarnaut, manau.

Berserk:
Siulau i VIP'us skelbti tik tuos kurie anksciau 2007 uzsiregistravo  :D

O jei rimciau kalbet - Rimba tikrai siulyciau, Ruta, siama, Skeptika, deni ir Eziuka. Kaip kurius kaip as, reiketu salinti. Mane uz tai kad iki Lietuvos nedavazioju, kitus uz tai kad nesilanko forume.

p.s. p.s.  Mane nebent galima palikti uz tai kad su FC simbolika po Europa svaistaus :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją