AutoriusTema: Re: Kurį kovos meną pasirinkti? 2  (Skaityti 11985 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
Re: Re: Kurį kovos meną pasirinkti? 2
« Atsakyti #15 įjungtas: 2013 Rgp 01, 22:47:00 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveiki,man 33metai,atsirado daugiau laisvo laiko,tai nutariau pabandyt pasitreniruot laisvalaikiu,patirties neturiu,treniruotis noriu tik del saves,taigi,gal parekomenduotumet koki kovinio sporto kluba kur galima butu paliet prakaita nepatyrusiam??domintu arba imtynes arba koks misrus kovos menas,dekui
Ateik kada pas mus. Ne sportininkai, bet būna visai smagu. Va kur susirašom: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Arba PM rašyk, jei patiks, ką perskaitysi.
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Vieta: Vilnius
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #16 įjungtas: 2013 Rgp 02, 07:27:48 am »
Sveiki,man 33metai,atsirado daugiau laisvo laiko,tai nutariau pabandyt pasitreniruot laisvalaikiu,patirties neturiu,treniruotis noriu tik del saves,taigi,gal parekomenduotumet koki kovinio sporto kluba kur galima butu paliet prakaita nepatyrusiam??domintu arba imtynes arba koks misrus kovos menas,dekui
Kuriam mieste? Galima pas mane, kaip tik panašaus amžiaus dėdžių ateina aktyviai padirbt.   :boksas:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #17 įjungtas: 2013 Rgp 02, 08:14:51 am »
Kuriam mieste? Galima pas mane, kaip tik panašaus amžiaus dėdžių ateina aktyviai padirbt.   :boksas:
Iš Kauno pilietis.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs sazamas

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2013
  • Žinutės: 12
  • Šalis: gb

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2013 Rgp 06, 00:50:29 am »
Sveiki man yra 23 ka geriau butu lankyti misrias kovas ar boksa? bokso technika atslifaves gerai savo laisvu laiku mokinausi nes kriause namuose turejau, lankiau kelis sporto klubus bet su pertraukom tai net nekovojau ringe, tik sparingavausi labai daug. mma nepatinka metimai ir lauzimai visokie , bet man atrodo kad ten biski paprastesne stoike ir tas smugiavimas negu kaip bokse , tai pat ir is koju moku paspardyt nepuikus koju smugiai , bet spirti moku , bet man paciam asmeniskai nepatinka spardyti is koju .. Aciu

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #19 įjungtas: 2013 Rgp 06, 02:04:23 am »
Sveiki man yra 23 ka geriau butu lankyti misrias kovas ar boksa? bokso technika atslifaves gerai savo laisvu laiku mokinausi nes kriause namuose turejau, lankiau kelis sporto klubus bet su pertraukom tai net nekovojau ringe, tik sparingavausi labai daug. mma nepatinka metimai ir lauzimai visokie , bet man atrodo kad ten biski paprastesne stoike ir tas smugiavimas negu kaip bokse , tai pat ir is koju moku paspardyt nepuikus koju smugiai , bet spirti moku , bet man paciam asmeniskai nepatinka spardyti is koju .. Aciu

Praktiskai pats atsakei i savo klausima. Tai ko nori is musu?!  :kikena:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2013 Rgp 06, 02:04:23 am »

Atsijungęs Daliuz

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2009
  • Žinutės: 675
  • Šalis: aq

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.dojo.lt
« Atsakyti #20 įjungtas: 2013 Rgp 06, 07:54:02 am »
Praktiskai pats atsakei i savo klausima. Tai ko nori is musu?!  :kikena:
tai taip dažniausiai ir būna kol pats nesusirašai kas kaip nesupranti ko nori, tik va parašius reikėtu perskaityti :D
spardytis moka bet nenori, imtyniauti nenori, rankos atidirbtos nebeįdomu... tai apskritai koks čia pasirinkimas belieka? baletas.
Universe is for free.

Atsijungęs sazamas

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #21 įjungtas: 2013 Rgp 06, 23:52:12 pm »
tai taip dažniausiai ir būna kol pats nesusirašai kas kaip nesupranti ko nori, tik va parašius reikėtu perskaityti :D
spardytis moka bet nenori, imtyniauti nenori, rankos atidirbtos nebeįdomu... tai apskritai koks čia pasirinkimas belieka? baletas.
Tai suprantat db ir laiko nlb yra ir seip noriu jau eit i ta sporto saka kur galeciau greitai kovoti su kitais netik sparinge ar dabar tokie dalykai nelabai ir vyksta as nesuprantu cia anglijoi tai isvis visi koviniai sportai dauguma tik fitnesui ir sveikatai palike nk rimto as cia nematau..
« Paskutinis taisymas: 2013 Rgp 06, 23:54:49 pm nuo sazamas »

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #22 įjungtas: 2013 Rgp 07, 08:20:39 am »
Tai suprantat db ir laiko nlb yra ir seip noriu jau eit i ta sporto saka kur galeciau greitai kovoti su kitais netik sparinge ar dabar tokie dalykai nelabai ir vyksta as nesuprantu cia anglijoi tai isvis visi koviniai sportai dauguma tik fitnesui ir sveikatai palike nk rimto as cia nematau..
Tai ir ieškok bokso klubo, o ne fitneso. Šiaip anglai nėra jau tokie balti ir pūkuoti...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #23 įjungtas: 2013 Rgp 07, 12:22:46 pm »
Anglijoje apskritai jokiu problemu - eini i narva ir kaliesi. Gali buti nors ir statybininkas  :D
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #24 įjungtas: 2013 Rgp 07, 21:49:57 pm »
 :nezino:Gal zinot koki sporto kluba Pusiaujo Gvinejoj? Moku spirti ir kirsti is kaires. Noreciau pramokt is desines, bet tingiu. Dar noreciau pramokt ko nors idomaus, bet irgi tingiu. Kad tingiu nesakysiu, bo sarmata, tai pasakysiu, kad neturiu laiko. Nors taip ir yra - kai netingiu - nera laiko.
O apskritai, gal kas turit laiko ar seip ka gero?
« Paskutinis taisymas: 2013 Rgp 07, 21:57:23 pm nuo Rolis »
įtempk presą

« Atsakyti #24 įjungtas: 2013 Rgp 07, 21:49:57 pm »

Atsijungęs sazamas

• 9 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #25 įjungtas: 2013 Rgp 07, 22:03:38 pm »
Yra ten Fairtex berods muay thay klubas labai populerus , tai jaigu pinigu daug turi eik ten tik visa kita info pats susirask

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Vieta: Kaunas
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #26 įjungtas: 2013 Rgp 07, 23:16:38 pm »
Yra ten Fairtex berods muay thay klubas labai populerus , tai jaigu pinigu daug turi eik ten tik visa kita info pats susirask
Sekančią tokią beprasmybę trinsniu į Peru.
(Galima siūlyt į snukį, jei sklaudu, iššūkis bus apsvarstytas)
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

Atsijungęs Baudejas

• 10 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2008
  • Žinutės: 4

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #27 įjungtas: 2013 Rgs 25, 20:07:13 pm »
Sveiki, mano mieste yra wing chun su jiujitsu ( cia į taspačias trenkes įeina) ir kyokushin karate abieju kaina vienoda, kurį geriau pasirinkti savigynai? Buvau ir ten ir ten po viena trenke nuėjais tai ir ten ir ten patiko tai sunku apsispresti. Man asmeniškai tas wing chun sudėtingai kažkaip atrodo abėjoju ar atsiminčiau tuos judesius jei gatvėj muščiaus. Gal čia dėl to kad seniau i MT ir boksa ėjau tai ten tokie tradiciniai smūgiai stovėsenos.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2013 Rgs 25, 20:36:20 pm »
Sveiki, mano mieste yra wing chun su jiujitsu ( cia į taspačias trenkes įeina) ir kyokushin karate abieju kaina vienoda, kurį geriau pasirinkti savigynai? Buvau ir ten ir ten po viena trenke nuėjais tai ir ten ir ten patiko tai sunku apsispresti. Man asmeniškai tas wing chun sudėtingai kažkaip atrodo abėjoju ar atsiminčiau tuos judesius jei gatvėj muščiaus. Gal čia dėl to kad seniau i MT ir boksa ėjau tai ten tokie tradiciniai smūgiai stovėsenos.

Į stendinį šaudymą eik - savyginai geriausia. Dar - pas repetitorių lietuvių kalbos pasimokint.

O gatvėje svarbiausia smegenai. Ir treniruotėse ne "šokt", o kontaktinius sparingus prasivedinėti. Tokiu atveju galima ir su boksu prasisukt. Ir "koja kiaušin" palankyti. Ir visas likusias treniruotes bent po vieną nueit.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Shinobis88

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2013
  • Žinutės: 10
  • Amžius: 37

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2013 Spa 19, 15:44:57 pm »
Sveiki visi!

Norėčiau jūsų paklausti paprašyti patarimo. Situacija mano tokia. Gyvenau Klaipėdoje tai neįkainojamas pamokas ir treniruotes lankiau būdamas Mokytojo mokiniu. Turiu omenyje jo Drakono sistemą jei jis leis man taip pasakyti. Dabar persikėliau į Vilnių. Buvau nuėjęs į Kovos Klubą Hektorą, tai didelio įspūdžio nepaliko, buvau nuėjęs į ninjutsu ten įdomu ir naudinga, bet ne tas. Norėčiau jūsų paklausti kur toliau galėčiau tęsti savo stiliaus tobulinimą?
Ginče išlikti šaltakraujiškam, įtikinamai apginti savo poziciją, o esant reikalui ryžtingai veikti ir nedvejojant priimti sprendimus - tai gebėjimai, kuriuos įsisavinę, jūs būsite pasirengę valdyti savo gyvenimą ir išvengsite būtinybės nuolat kovoti

« Atsakyti #29 įjungtas: 2013 Spa 19, 15:44:57 pm »