Administracija > Forumo naujienos
Moderatoriai 2013-iems metams
baramui fighter:
Manęs nedėkit į jokius moderatorius, aš čia nedažnai būnu. :angel:
Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiBe Ezio, Dainiux ir Pitbull, dar Siamas butu tinkama kandidatura. Mastymas teisingas ir forume daznai pasijungia
--- Baigti citatą ---
Kažkaip pritarčiau Tamstos nuomonei :handshake: ( dėl Siamo ). Dar Rimbas. Dar Dziudoka. Dar Vėjo Karys :D Yra kam, tik parinkti Jums reikia- parašyti aiškiai ir psio, niekam jokių klausimų neturėtų kilti, juk "FC" asmeniškai man, kaip Tėvynė - emigravau, bet grįžau :D O kur daugiau tiek bendraminčių ? :nezino: Manau, Jūs, surašote su Saxumskiu ir viskas. Kam kyla noras išsipirkt- per gastronomą, bet brangiai. :D Galima surašyti ir kokias 8-10kandidatūrų, bet...Ar tikrai ten papuls ir tokių, kurie , kaip sakoma, tikrai trumpintų...O tokių čia tikrai reikia...Tai va tokie rytiniai pamąstymai :D
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiKažkaip pritarčiau Tamstos nuomonei :handshake: ( dėl Siamo ). Dar Rimbas. Dar Dziudoka. Dar Vėjo Karys :D Yra kam, tik parinkti Jums reikia- parašyti aiškiai ir psio, niekam jokių klausimų neturėtų kilti, juk "FC" asmeniškai man, kaip Tėvynė - emigravau, bet grįžau :D O kur daugiau tiek bendraminčių ? :nezino: Manau, Jūs, surašote su Saxumskiu ir viskas. Kam kyla noras išsipirkt- per gastronomą, bet brangiai. :D Galima surašyti ir kokias 8-10kandidatūrų, bet...Ar tikrai ten papuls ir tokių, kurie , kaip sakoma, tikrai trumpintų...O tokių čia tikrai reikia...Tai va tokie rytiniai pamąstymai :D
--- Baigti citatą ---
Padarysim taip. Iš 11 kandidatų lai forumiečiai išrenka 3 moderatorius, kitus 2 su Raimiu pasitarę išrinksim.
P.S. Jei kuris nors bus išrinktas ir nenorės eiti pareigų, tuomet jo vieta atiteks žemiau esančiam.
Rimbas:
Prasilenkiau su tarnybine etika :neas:
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiPadarysim taip. Iš 11 kandidatų lai forumiečiai išrenka 3 moderatorius, kitus 2 su Raimiu pasitarę išrinksim.
P.S. Jei kuris nors bus išrinktas ir nenorės eiti pareigų, tuomet jo vieta atiteks žemiau esančiam.
--- Baigti citatą ---
Ossss.Manau, viskas teisinga.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją