Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Traukia koju pirstus
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJei jau žinai, kas aš, tai žinai ir koks kyu bus, Rasheed ;)
Bet pėdas vis tiek traukia (čia kad bent kiek į temą būtų :D) :-/ Saujos vitaminų negelbėja.
--- Baigti citatą ---
gerk po dvi saujas tada :D jei isprakaituoji daugiau nei vitaminu priedi, tai naturalu kad vistiek traukia :)
Dojo:
situacija man panasi buna ir daznokai, vaizdas toks lyg meslungis traukia, tad neapsikentes nuejau ir pasikonsultavau su medikais, tai sake, jog man reikia vartoti magni. mano zmonai daznai traukia kojas, tai daktarai patare ta pati daryt. nezinau, gal verta pabandyt ir tau lonsai magnio truputi ir paziuresi, blogiau tikiuos nebus.
Rasheed:
Non Salto pavaryt reikia.
Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtisituacija man panasi buna ir daznokai, vaizdas toks lyg meslungis traukia, tad neapsikentes nuejau ir pasikonsultavau su medikais, tai sake, jog man reikia vartoti magni. mano zmonai daznai traukia kojas, tai daktarai patare ta pati daryt. nezinau, gal verta pabandyt ir tau lonsai magnio truputi ir paziuresi, blogiau tikiuos nebus.
--- Baigti citatą ---
Dojo, butent su magniu sia problema ir isgyvendinau :) O vat Baila-morena niekaip neisbrenda is to :) Man tai jau praeitas etapas :)
Dojo:
dziaugiuos uz tave Lonso, o Bailai-morenai pasiulyciau pabandyt magni pavartot, juk sveikata svarbiausia ka turim.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją