Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Traukia koju pirstus

(1/7) > >>

Lonsas:
nu cia tai *** :) sen darant metimus kazkaip pradejo traukt koju pirstus du vidurinius :) net nzn nei ka daryt nei kas cia buvo. na kai permetineji jie siek tiek uzsilenkia o po veiksmo pajuntu kad jie kazkokie pritraukti. na vienas jis pas mane kreivokas, kabalio formos. gal zn ka daryt? gal cia irgi kaip raumenis panasiai ir reiktu gert kokius vitaminus (?), ar cia vistik gali but kazkas rimciau :)

unknown:
man gal kai buvau 14-15 metu nuvarem prie juros pavasari ir taip biskeli pabraidziojau tai sutrauke abi pedas, tai dar ir dabar kai kartais didiji pirsta bandau sulenkti o salia didzioji istiesti/iskelti tai pradeda traukt, girdejau (bet tikrai nezianu ar tai tiesa) kad pasikeicia kraujotaka ar kaskas panasiai ir kad grazint reik butent pedas treniruot kad atsistatytu ,bet nezianu ar cia tiesa, girdejau kaskur..

Limpopo:
Man buvo panasiai kai be apsilimo paspardziau kriause - gal pataikiau kaip negerai ar timptelejeu. Po to smugiuojant nesvarbu kur labai nemaloniai sutraukdavo (ar nudiegdavo, net nezinau, keistas toks labai nemalonus jausmas) - praktiskai istiesus koja ir itempus raumenis nemaloniai traukdavo pirstus. Po to kokias tris ar keturias savaites pries dirbdamas gerai ismankstindavau visa peda ir treniruojantis pasaugodavau - nespiri pilna jega, etc. Praejo po biski per koki menesi.

Lonsas:
pas mane tai kai jie uzsilenkia metimo metu tada ir pritraukia. net nzn ka daryt, ziuresim, gal daugiau nebepasikartos :)

doom:
Truksta mineralu ar vitaminu, nes jei butu sausgyslių sutrumpejimas ar kraujotakos sutrikimai, tai butu pastoviai, o ne metimu metu:)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją