AutoriusTema: Reikia patarimo  (Skaityti 6530 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Silveris

• Svečias
Reikia patarimo
« įjungtas: 2013 Sau 16, 14:12:11 pm »
Sveiki, man 14m. Sportuoju nuo rugpjūčio menėsio, tai dar nedaug.  :rolleyes: bet yra tokia kaip ir bėda. Mokykloje yra tokia kaip grupė susidariusi 5-6 zmones po 15-16m. Su jais du kartus buvau susiėmęs, aišku ne vienas, o su draugų pagalba. Laimėjom, bet poto reikėjo aiškintis. Pirmas kartas apsėjo su tevais, o antrame jau dalyvavo ir policija. Tai einam prie reikalo, šiandien einu iš rūbinės ir žiūriu stovi jų ta "šaika" Aš nekreipiau dėmesio, "rėmą" normalų turiu tai pro juos eidamas vieną su pečiu užkliudžiau bet mano pečiai su jo galva tai gal jam ir y galva kliuvo nežinau. :D Sustojau palaukt draugo ir girdėjau kaip jis turbūt man sake "dar kur*a tu čia pasistumdisi" Žadėjau jau eit aiškintis  :icon_bat: , bet prisiminiau pirma ir antrą kartą, tai kažkaip noras dingo, problemų nesinori. Tai norėčiau gaut patarimą ką su jais daryt. Ar po vieną gaudytis ar visus nusivedus toliau nuo mokyklos vel su draugais atlupt.. Padėkit nebežinau ką daryt. Bazarint nelabai noriu geriau jau eit muštis  :punch: . Pasiūlykit ką nors :)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Reikia patarimo
« Atsakyti #1 įjungtas: 2013 Sau 16, 14:21:15 pm »
Jei įšeina, nesimušk - jei jau policijai skundžiasi, bus problemų.

O jei muši - mušk prie liudininkų ir taip, kad niekas negalėtų pasakyti, kad pirmas pradėjai. Kitu atveju - žr. pirmą punktą :)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Silveris

• Svečias
« Atsakyti #2 įjungtas: 2013 Sau 16, 14:27:26 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Jei įšeina, nesimušk - jei jau policijai skundžiasi, bus problemų.

O jei muši - mušk prie liudininkų ir taip, kad niekas negalėtų pasakyti, kad pirmas pradėjai. Kitu atveju - žr. pirmą punktą :)

Suprask, jie provokuoja muštis mušomės pirmą kart prie daug liudininkų, visi matė, bet niekas veliau liudyti nenorėjo, kai aiškinomės ta jų šaika "žliumbė" pasakojo kaip du laike rankas o vienas (čia išeina aš) jį daužiau. Nors mušomės 1x1. O dėl policijos tai nesiskundė, auklėtoja pasakius mūsų klasei buvo kad jei dar kartą susimušam kviečia policija :|  :nezino:

Atsijungęs Buratinas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2012
  • Žinutės: 100
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2013 Sau 16, 14:30:53 pm »
Tai taip išeina, kad tu irgi toks pat alkoholikas kaip ir jie.  Kam eini tuos "rėmus" išmetęs ir užkabinėji kitus? Ar tu čia nori pasimušt labai, išbandyt savo naujas jėgas? Linkiu gaut į galvą, gal aplaužys tavo erelio sparnus   :E

Silveris

• Svečias
« Atsakyti #4 įjungtas: 2013 Sau 16, 14:32:41 pm »
Tai taip išeina, kad tu irgi toks pat alkoholikas kaip ir jie.  Kam eini tuos "rėmus" išmetęs ir užkabinėji kitus? Ar tu čia nori pasimušt labai, išbandyt savo naujas jėgas? Linkiu gaut į galvą, gal aplaužys tavo erelio sparnus   :E

Jie stovėjo Taip kad man neišėjo praeit, o jų atsiprašinėt kad praleistu tikrai nesiruošiu :/

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2013 Sau 16, 14:32:41 pm »

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 357

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2013 Sau 16, 14:33:59 pm »
Tai taip išeina, kad tu irgi toks pat alkoholikas kaip ir jie.
14 metų, o jau geria. Baisu, gėda. Vagyyys

Silveris

• Svečias
« Atsakyti #6 įjungtas: 2013 Sau 16, 14:35:28 pm »
14 metų, o jau geria. Baisu, gėda. Vagyyys

Negeriu ir nerūkau.

Atsijungęs Gediminas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2009
  • Žinutės: 205

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #7 įjungtas: 2013 Sau 16, 14:55:04 pm »
Sveiki, man 14m. Sportuoju nuo rugpjūčio menėsio, tai dar nedaug.  :rolleyes: bet yra tokia kaip ir bėda. Mokykloje yra tokia kaip grupė susidariusi 5-6 zmones po 15-16m. Su jais du kartus buvau susiėmęs, aišku ne vienas, o su draugų pagalba. Laimėjom, bet poto reikėjo aiškintis. Pirmas kartas apsėjo su tevais, o antrame jau dalyvavo ir policija. Tai einam prie reikalo, šiandien einu iš rūbinės ir žiūriu stovi jų ta "šaika" Aš nekreipiau dėmesio, "rėmą" normalų turiu tai pro juos eidamas vieną su pečiu užkliudžiau bet mano pečiai su jo galva tai gal jam ir y galva kliuvo nežinau. :D Sustojau palaukt draugo ir girdėjau kaip jis turbūt man sake "dar kur*a tu čia pasistumdisi" Žadėjau jau eit aiškintis  :icon_bat: , bet prisiminiau pirma ir antrą kartą, tai kažkaip noras dingo, problemų nesinori. Tai norėčiau gaut patarimą ką su jais daryt. Ar po vieną gaudytis ar visus nusivedus toliau nuo mokyklos vel su draugais atlupt.. Padėkit nebežinau ką daryt. Bazarint nelabai noriu geriau jau eit muštis  :punch: . Pasiūlykit ką nors :)

Kaip nesutarimai prasidėjo? Negi tik todėl, kad negalit vienas į kitą žiūrėt? Man panašu, kad kažkas ten tik už ne aukštinantį žodį nori muštis. Ir pirštais rodyčiau į tave, nes faktiškai už kažkokią laikyk nekaltą repliką žmogaus (kurį pats "užkliudei" rėmu) nori muštis. Negerai. Didesnis, su rėmu, o nervai tai kaip pas isteriką.

O šiaip po 2 žinomų visuomenei muštynių tau reikia būti ramiu drambliu. Jėga atsakyt tik į aiškią jėgą, provokacijoms nepasiduot (jei tokios apskritai yra).

Silveris

• Svečias
« Atsakyti #8 įjungtas: 2013 Sau 16, 15:42:44 pm »
Kaip nesutarimai prasidėjo? Negi tik todėl, kad negalit vienas į kitą žiūrėt? Man panašu, kad kažkas ten tik už ne aukštinantį žodį nori muštis. Ir pirštais rodyčiau į tave, nes faktiškai už kažkokią laikyk nekaltą repliką žmogaus (kurį pats "užkliudei" rėmu) nori muštis. Negerai. Didesnis, su rėmu, o nervai tai kaip pas isteriką.

O šiaip po 2 žinomų visuomenei muštynių tau reikia būti ramiu drambliu. Jėga atsakyt tik į aiškią jėgą, provokacijoms nepasiduot (jei tokios apskritai yra).

Prasidėjo nuo praeitos žiemos, žaidėm su sniegu o jie y tai rimtai pažiūrėjo tada prasidėjo visokie stumdymaisi (jie pradėjo ne as, vel dar ant manes viską sustūmsit :D), poto man siūlė muštis nenorėjau eit, bet teko, O dėl to kad jį užkliudžiau tai netyče, būna kartais ir 12toka eidamas užkliudai, bet jis nieko nesako nes supranta kad nenorėjau čia irgi tas pats buvo :)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #9 įjungtas: 2013 Sau 16, 15:49:57 pm »

Ka sportuoji?

1. Pats prisipisineji ir atlupt nori?
2. Uz ka atlupt? Kad paklause ko cia stumdais?
3. Ilgai zadi tokiu poziuriu tempt?

p.s. nekazkokia tema - moderai. nemanot? :)
« Paskutinis taisymas: 2013 Sau 16, 15:51:30 pm nuo Lonsas »
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

« Atsakyti #9 įjungtas: 2013 Sau 16, 15:49:57 pm »

Silveris

• Svečias
« Atsakyti #10 įjungtas: 2013 Sau 16, 16:01:09 pm »
Ka sportuoji?

1. Pats prisipisineji ir atlupt nori?
2. Uz ka atlupt? Kad paklause ko cia stumdais?
3. Ilgai zadi tokiu poziuriu tempt?

p.s. nekazkokia tema - moderai. nemanot? :)

Sportuoju žiemą namuose - atsilenkimai, atsispaudimai, daužiau smelio kriaušę gal menesį. Vasara - šiltesniu oru ant turniko.
1. Prie jų neprisipisinėju, šiandien pirmas kartas buvo kai užliuvau ir jis žodžiu pradėjo pist prota, kiek juos pažystu tai tuo nesibaigs..
2. Atlupt ne už klausimą, patarimo paprašyt norėjau jei pradės provuokot ar dar ka nors daryt.
3. Kol kas nors gerai įkrės ar duos patarimų..

Atsijungęs Princesė

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2012
  • Žinutės: 13

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2013 Sau 16, 16:10:06 pm »
Tai kad pirmoj žinutėj tavo klausimas formuluojamas kiek kitaip. Ar po vieną atlupt ar visus kartu draugiškai...
Pats ėjai, pats užkliuvai ir panašu pats problemų ieškai.

Silveris

• Svečias
« Atsakyti #12 įjungtas: 2013 Sau 16, 16:14:07 pm »
Tai kad pirmoj žinutėj tavo klausimas formuluojamas kiek kitaip. Ar po vieną atlupt ar visus kartu draugiškai...
Pats ėjai, pats užkliuvai ir panašu pats problemų ieškai.

Gal neviską išaiškinau, bei 3 karto nenoriu. Pasikliausiu Gedimino patarimu
Citata
Jėga atsakyt tik į aiškią jėgą, provokacijoms nepasiduot

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #13 įjungtas: 2013 Sau 16, 18:49:01 pm »

,o kur gaidziai, nu siaubas siaubas. rekomenduoju po viena ishgaudyt ir ishdauzyt ir visada nesiotis peili, nes vdrug kto napadiot, nes atmenu mano mokykloj irgi vienas toks remas vaiksciojo rema ismetes ir uz visu kliuvo, bet viena grazu, daug zadanti vakara ant kazko uzkliuvo ir gavo peiliu i kairiji plauti. pasispjaude kraujais, bet isgyveno, nes traku shundaktariai ji sulope, bet po tokiu shundaktariu lopymo anas kacelintis jau nebegalejo... ir tiesasakant apskritai nebedaug galejo, vos bepaeidavo. ir toks liesas liesas pasidare, nors buvo remas ir kaciokas. neseniai dar ji maksimoi sutikau, pirko alaus, nes ka gi daugiau veikt tokiam susishikusiam, gyvenima pra**susiam valkatai kaiptik gert  :(
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #14 įjungtas: 2013 Sau 16, 18:59:25 pm »
Kavinuko patarimai kaip visada konkretūs ir arčiausiai realybės  :clap:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #15 įjungtas: 2013 Sau 16, 19:02:45 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti O čia patarimai ką reiktų daryti jeigu įpi*stų peilį!
« Paskutinis taisymas: 2013 Sau 16, 19:07:14 pm nuo Drakons »

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #16 įjungtas: 2013 Sau 16, 19:13:36 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti O čia patarimai ką reiktų daryti jeigu įpi*stų peilį!

Apgailėtina. 6-oko lygio rašliava. Nors ne - aš ir šeštoj klasėj rašiau daugiau-mažiau be klaidų.
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Drakons

• 3 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #17 įjungtas: 2013 Sau 16, 19:14:40 pm »
Apgailėtina. 6-oko lygio rašliava. Nors ne - aš ir šeštoj klasėj rašiau daugiau-mažiau be klaidų.
Manau kai kas tai priims kaip komplimentą...

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2013 Sau 16, 19:50:25 pm »
Parašą po straipsniu matei? Čia gi sava chebra  :luztu:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #19 įjungtas: 2013 Sau 16, 20:40:25 pm »
Kavinuko patarimai kaip visada konkretūs ir arčiausiai realybės  :clap:

Bijau, kad šioje vietoje naujokas gali "subtilaus humoro" ir nesuprast, bei patarimą priimti tiesiogiai ;)
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #20 įjungtas: 2013 Sau 16, 20:56:06 pm »
Bijau, kad šioje vietoje naujokas gali "subtilaus humoro" ir nesuprast, bei patarimą priimti tiesiogiai ;)

Pritariu ir rąkinu.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

« Atsakyti #20 įjungtas: 2013 Sau 16, 20:56:06 pm »