Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Patarkit...:)

(1/6) > >>

pi1vuzas:
Gal kas galit pasakyti kokia kovos technika yra efektyviausia kovojant pries kelis varzovus, kuri butu realiai panaudojama gatveje, kad tarkim kovojant pries ginkluota priesininka
Suprantu, kad daugelis sakys, kad viskas priklauso nuo zmogaus, taciau
gal yra koks nors kovos menas kuris butu tinkamas tam...
Taip pat butu labai gerai jeigu butu mokyklu Vilniuje ;-)

Lonsas:
man tai krav maga patiko siaip. gali internete pasidomet, bet kad Lietuvoj nera. pagrinde turbut visi dvikoviniai menai, kad pries daug kovot mokintu nemanau kad daug atsirastu. nu as ka pasiulit galeciau tai kaip ir visi Thai Boxa nes labai efektyvu stovesenoje, Pankrationa kadangi yra ir parterio ir smugine technika kas yra svarbu gatveje moket ir tai ir tai, Kudo, neseniai situo daiktu susidomejau, lyk ir paprastas karate taciau taip pat ir smugine ir imtyniu technoka. be abejo jai atrastum vilniuje kovini sambo tai manau viena efektyviausiu sistemu butent ir skirta ne sportuj o kovai :)

Snark:
Kad nenuslystume iki "geriausio stiliaus" aptarimo, leisiu sau truputi performuluoti pi1vuzo klausima:

- Kokios mokyklos (klubai, sekcijos) moko kautis pries keleta priesininku , su ginklais ir pries ginklu, kasdeninese drabuziose ir ant kietu grindu? Nebutinai kasdien, bet periodiskai organizuoja tokias "kovines pratybas". Kokia technika yra siuo atveju naudojama - tai jau antraeilinis klausimas.

pi1vuzas:
Sitas klausimas tikrai geresni tad butu malonu jei i ji atsakytumet :)

pi1vuzas:
N kagi matau niekas man niekas man nenori patarti :rolleyes:
Tuomet liksiu prie savo sporto RUGBY 4ever ! ;-)
O kaip aikido relioj kovoj? gatveje o ne sporte :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją