AutoriusTema: Apsaugos  (Skaityti 27518 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Dabbler

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2008
  • Žinutės: 24
  • Amžius: 48
  • Vieta: Utena
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Apsaugos
« Atsakyti #120 įjungtas: 2012 Kov 23, 19:13:00 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Eik Tu...Žinai kur :D Va kur situacijos pajautimas ir t.t. viskas, ko reikia gatvėj, tatamiui ir t.t. Paskaityti čia reikia ir viskas aišku, ką reikia daryti  :luztu: Žvengiau juodai, pliusas Tau nuo manęs.
Kur eit aš žinau... ir vaikštau dažnai  ;-), jei neinu tai bent krosą prabėgu  :-). Atvaikščiojau daugiau nei pusę metų turėdamas tik kapą, nes visa kita Lietuvėlej liko :( ir pribrendo laikas "pamalonint šventą trejybę savo". Ji man brangesnė nei Faberžė kiaušiniai...  Na nepykit aš jau senas, silpnas ir ligotas... Ir kai mane muša - man skauda...

P.S. O paslapties patarimai tikrai neblogi  :-)
P.P.S Kadangi apie ShockDoctor bandažą informacijos gavau "mažai" :-), ebay aukcione, už labai gerą kainą, pavyko įsigyt Muay Thai geležinį. Panašų kaip Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti. Išbandžiau Krav Maga treniruotėse. Galima dirbt, o ne užsiiminėt glostymais ir kitokiom "masturbacijom". Kam aktualu - rekomenduoju.
« Paskutinis taisymas: 2012 Bal 04, 01:24:31 am nuo Dabbler »

Mambo

• Svečias
« Atsakyti #121 įjungtas: 2013 Sau 05, 21:12:12 pm »
Na aš pats manau kad iš vienos pusės apsaugos yra gerai, iš kitos ir ne. Ogi kodėl? Taip skausmas yra skausmas, bet antrą kartą jo nepatirsi. Kaip mažas vaikas prie karšto puodo vieną kartą prisilietęs daugiau jo nenorės liesti, tai taip pat ir čia. Man pačiam labai dažnai būdavo kad sparinge smugiuodamas palengdavau galvą ir gaudavau neblogą iš apačios, taip tai nervuodavo po kiek laiko stengiausi to vengti. Arba pirmose treniruotėse nespėdavau atitraukti rankų ir dengti smugiuodamas nesugražindavau į normalią padetį, nuo to kentėdavau. Arba nestatydavau blokų kaip smugiuodavo į kojas, kentėdavai bet viskas su laiko. Aišku viskas turi būti apmastyta, nereikia smūgiuoti iš visos jėgos paprastame sparinge  :ne: . Bet užtvoti reikia kartais, ir su partneriu sutart gerai  :friends:  :kikena:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #121 įjungtas: 2013 Sau 05, 21:12:12 pm »