Na, Dievas ir yra Dievas...Tik įdomiai skamba- mokome visko, bet...Kur pasitikrinate????????
Realiai einate machalintis, ar Jūsų lygis priklauso nuo treniruočių pobūdžio kovų- Jonas puola, Petras ginasi ir viskas gerai...Keista, kada kovų- realių- moko žmogus, pats realiai nedalyvavęs bent jau realiose - sąlyginai- kovose 1X1...Kaip galima mokyti tokių dalykų? Per praktiką? Jos gali būti beprotiškai daug, bet ...Aš sunkiai suvokčiau trenerį, kuris pats nekovojęs mane mokytų kovoti...Yra, aišku, disciplinų, kur kovos nėra pagrindas ( pvz. ninjutsu), bet kiti dalykai veikia , bet kada mokoma gatvės, realios kovos ir rėkiama , kad pataisom ir ištaisom viską, net Meistrus....Stop. Kažkur galai nesueina...Gal koks mokinys MMA dalyvauja, tik nežinau? Tada sorry, tikrai Dievas ( nors pažiūrėjau Tavo asmeninę info- sunku suvokti , kad per 15 m. tampama visų galų meistru, kada tie patys lopai karatistai ir per 20 ar net 30 netampa, nors treniruojasi ir specializuojasi tik karate )... Daug minčių man apie tokius klubus kyla...Ne visos geros, nors gal nėra ten taip viskas blogai...Tik pateikiama taip, kad
Žemė yra daug arčiau, nereikia ant jos bijoti vaikščioti...Tokia situacija, kuri man įdomi ir vis galvojau- kodėl pas Smauglį į grupę ateina tik tie, kuriuos Jis pats pasirenka, o pas Tave visi, kas nori...Ir Smauglys tikrai nereiškia tokių minčių- nors TURI tokį pagrindą, pats geras kovotojas, mokiniai iš viso super- kad pataisytų bet ką, kas nemoka ....Net Meistrai. Įdomus Tavo visko pateikimas...Tad nepyk už tokius pamąstymus, tik Tavo postai visur ir apie viską verčia mane abejoti visais gerais Tavo darbais...Kažkaip per mažai gyvenimo nugyvenai, kad tiek visko mokėtum, suprastum ir dar kitus išmokytum...Juk kokis pirmus 5metus turi pats juodai pachalint, kad kažko išmoktum..Kitus 5, kad tikrai taptum kažkurioje srityje geras vidutiniokas...Na dar 5 prisidės ir tapsi geru kovotoju kažkurioje srityje. Nu nežinau...Man daugiau klausimų, nei atsakymų
Čia tamstai šventinė depresija? Niekas dovanėlių neatnešė?
Aš jau viską apie taisymus ir pataisymus paaiškinau kituose postuose. Žmoniškai ir nieko neįžeidinėdamas. Visi suprato-tamsta ne. Mat porą trūkumų ( mano supratimu ir kuklia nuomone) pastebėjau, tai kažkas užvirė, užburbuliavo.
Pasitikrinu aš per sparingus. Seniau būdavo varžybos ir šiaip visokie susiėjimai. Dar buvusiam darbe teko pasitikrint. Ir gatvėj, per durną galvą. Ir 1 ant 1, ir visaip yra buvę. Turiu randų, skant, realių

Pas mane parašyta ,,Dievas", bo aš, skirtingai negu tamsta, žinau, kas yra ironija ir autoironija. Reik mokėt ir iš savęs pasijuokt.
Šiaip, kada su Smaugliu kalbėjom apie atranką žmonių, tai jis man ir pasakė, tik tingiu ieškot citatos, kad aš mol turiu prabangą žmones atsirinkt, o jam, matai, iš to gyvent reik... Tai biškį atvirkščiai gaunas. Bet nepainiokim šito gerbiamo žmogaus į tamstos konfliktą.
Moku aš tiek, kiek moku. Kam kyla klausimai, tas ateina į svečius. Pamato, ką moku, ir ko nemoku, pasidaro savo išvadas. Nesu supermenas, nesu labai didelis, bet labai bjaurus

Mano rašymo stilius yra pakankamai ironiškas, kas supranta tiesiogiai, arba neatidžiai skaito, tam ir kyla krūvos klausimų.