AutoriusTema: Savigyna  (Skaityti 5458 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Far

• 10 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2012
  • Žinutės: 2

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Savigyna
« įjungtas: 2012 Grd 22, 23:25:25 pm »
Sveiki, taigi domina reali savigyna. Ar yra Vilniuje tokio pobudzio treniruociu? Jei nera, tai gal kas tada panasaus ar koks kovos menas tinkamiausias. Kalbant apie realia savigyna turiu galvoje savigyna, kai daugiau uzpuoliku jie ginkluoti ir panasiai :) Na ir aisku cia sportas , tai visko buna . Bet noretusi, kad kuo maziau kentetu galva :)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Savigyna
« Atsakyti #1 įjungtas: 2012 Grd 23, 09:45:23 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveiki, taigi domina reali savigyna. Ar yra Vilniuje tokio pobudzio treniruociu? Jei nera, tai gal kas tada panasaus ar koks kovos menas tinkamiausias. Kalbant apie realia savigyna turiu galvoje savigyna, kai daugiau uzpuoliku jie ginkluoti ir panasiai :) Na ir aisku cia sportas , tai visko buna . Bet noretusi, kad kuo maziau kentetu galva :)

Kad mažiau kentėtų galva - nesigrūzink. Jei užpuolikų daugiau ir jie ginkluoti, tai išgelbėti tave gali (teoriškai) ne savygina, o bėgimo ir maskavimosi vietovėje įgūdžiai. Ir panašiai ;)

P.S: galva mažai kenčia ir tuo atveju, jei kovinių filmų mažiau žiūrėt... Ir lietuviškos televizijos...
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2012 Grd 23, 10:11:11 am »
Turiu nuvilti, nes realiame užpuolime visi tik ir taiko į galvą  :senis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #3 įjungtas: 2012 Grd 23, 10:33:23 am »
Kovos menuose, jei tai yra kovos menai, aknsčiau ar vėliau gauni į lempą. Ir tai yra normalu. Kaip ir visada tokiais atvejais galiu savo treniruotes pasiūlyt. Grupė faina, naujokus gerai priima. Akcentas-gatvės mordobojus plius rytų filosofija, varžybos paskutiniam plane, bet dalyvaujam ir rezultatai neblogi.
Tikrai nežadu, kad išmokysiu apsigint nuo kelių užpuolikų su lazdom, nes tai yra nesąmonė. Realius dalykus mes ten gvildenam .Jeigu nebijai disciplinos, mėlynių ir darbo, gali ateit pabandyt.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #4 įjungtas: 2012 Grd 23, 20:45:53 pm »
Kovos menuose, jei tai yra kovos menai, aknsčiau ar vėliau gauni į lempą. Ir tai yra normalu. Kaip ir visada tokiais atvejais galiu savo treniruotes pasiūlyt. Grupė faina, naujokus gerai priima. Akcentas-gatvės mordobojus plius rytų filosofija, varžybos paskutiniam plane, bet dalyvaujam ir rezultatai neblogi.
Tikrai nežadu, kad išmokysiu apsigint nuo kelių užpuolikų su lazdom, nes tai yra nesąmonė. Realius dalykus mes ten gvildenam .Jeigu nebijai disciplinos, mėlynių ir darbo, gali ateit pabandyt.
[/i]
......Čia galėjo nuskambėti Jūsų reklama..... :ruko:
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #4 įjungtas: 2012 Grd 23, 20:45:53 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #5 įjungtas: 2012 Grd 23, 21:14:22 pm »
[/i]
......Čia galėjo nuskambėti Jūsų reklama..... :ruko:
Tai čia ir buvo mano reklama  :zydas:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #6 įjungtas: 2012 Grd 25, 18:06:14 pm »
Na, Dievas ir yra Dievas...Tik įdomiai skamba- mokome visko, bet...Kur pasitikrinate???????? :chmm: Realiai einate machalintis, ar Jūsų lygis priklauso nuo treniruočių pobūdžio kovų- Jonas puola, Petras ginasi ir viskas gerai...Keista, kada kovų- realių- moko žmogus, pats realiai nedalyvavęs bent jau realiose - sąlyginai- kovose 1X1...Kaip galima mokyti tokių dalykų? Per praktiką? Jos gali būti beprotiškai daug, bet ...Aš sunkiai suvokčiau trenerį, kuris pats nekovojęs mane mokytų kovoti...Yra, aišku, disciplinų, kur kovos nėra pagrindas ( pvz. ninjutsu), bet kiti dalykai veikia , bet kada mokoma gatvės, realios kovos ir rėkiama , kad pataisom ir ištaisom viską, net Meistrus....Stop. Kažkur galai nesueina...Gal koks mokinys MMA dalyvauja, tik nežinau? Tada sorry, tikrai Dievas ( nors pažiūrėjau Tavo asmeninę info- sunku suvokti , kad per 15 m. tampama visų galų meistru, kada tie patys lopai karatistai ir per 20 ar net 30 netampa, nors treniruojasi ir specializuojasi tik karate )...  Daug minčių man apie tokius klubus kyla...Ne visos geros, nors gal nėra ten taip viskas blogai...Tik pateikiama taip, kad  :angel:  Žemė yra daug arčiau, nereikia ant jos bijoti vaikščioti...Tokia situacija, kuri man įdomi ir vis galvojau- kodėl pas Smauglį į grupę ateina tik tie, kuriuos Jis pats pasirenka, o pas Tave visi, kas nori...Ir Smauglys tikrai nereiškia tokių minčių- nors TURI tokį pagrindą, pats geras kovotojas, mokiniai iš viso super- kad pataisytų bet ką, kas nemoka ....Net Meistrai. Įdomus Tavo visko pateikimas...Tad nepyk už tokius pamąstymus, tik Tavo postai visur ir apie viską verčia mane abejoti visais gerais Tavo darbais...Kažkaip per mažai gyvenimo nugyvenai, kad tiek visko mokėtum, suprastum ir dar kitus išmokytum...Juk kokis pirmus 5metus turi pats juodai pachalint, kad kažko išmoktum..Kitus 5, kad tikrai taptum kažkurioje srityje geras vidutiniokas...Na dar 5 prisidės ir tapsi geru kovotoju kažkurioje srityje. Nu nežinau...Man daugiau klausimų, nei atsakymų  :nezino: 
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Lytis: Moteris
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #7 įjungtas: 2012 Grd 25, 19:21:38 pm »
Na, Dievas ir yra Dievas...Tik įdomiai skamba- mokome visko, bet...Kur pasitikrinate???????? :chmm: Realiai einate machalintis, ar Jūsų lygis priklauso nuo treniruočių pobūdžio kovų- Jonas puola, Petras ginasi ir viskas gerai...Keista, kada kovų- realių- moko žmogus, pats realiai nedalyvavęs bent jau realiose - sąlyginai- kovose 1X1...Kaip galima mokyti tokių dalykų? Per praktiką? Jos gali būti beprotiškai daug, bet ...Aš sunkiai suvokčiau trenerį, kuris pats nekovojęs mane mokytų kovoti...Yra, aišku, disciplinų, kur kovos nėra pagrindas ( pvz. ninjutsu), bet kiti dalykai veikia , bet kada mokoma gatvės, realios kovos ir rėkiama , kad pataisom ir ištaisom viską, net Meistrus....Stop. Kažkur galai nesueina...Gal koks mokinys MMA dalyvauja, tik nežinau? Tada sorry, tikrai Dievas ( nors pažiūrėjau Tavo asmeninę info- sunku suvokti , kad per 15 m. tampama visų galų meistru, kada tie patys lopai karatistai ir per 20 ar net 30 netampa, nors treniruojasi ir specializuojasi tik karate )...  Daug minčių man apie tokius klubus kyla...Ne visos geros, nors gal nėra ten taip viskas blogai...Tik pateikiama taip, kad  :angel:  Žemė yra daug arčiau, nereikia ant jos bijoti vaikščioti...Tokia situacija, kuri man įdomi ir vis galvojau- kodėl pas Smauglį į grupę ateina tik tie, kuriuos Jis pats pasirenka, o pas Tave visi, kas nori...Ir Smauglys tikrai nereiškia tokių minčių- nors TURI tokį pagrindą, pats geras kovotojas, mokiniai iš viso super- kad pataisytų bet ką, kas nemoka ....Net Meistrai. Įdomus Tavo visko pateikimas...Tad nepyk už tokius pamąstymus, tik Tavo postai visur ir apie viską verčia mane abejoti visais gerais Tavo darbais...Kažkaip per mažai gyvenimo nugyvenai, kad tiek visko mokėtum, suprastum ir dar kitus išmokytum...Juk kokis pirmus 5metus turi pats juodai pachalint, kad kažko išmoktum..Kitus 5, kad tikrai taptum kažkurioje srityje geras vidutiniokas...Na dar 5 prisidės ir tapsi geru kovotoju kažkurioje srityje. Nu nežinau...Man daugiau klausimų, nei atsakymų  :nezino:
Aš atleiskite, bet nesuprantu jau kelintoje temoje to pačio žmogaus postuose bandote įžiūrėti, kažką  negero. Gal eikit privačiai pasiaiškinti, jei jau kas nepatinka ar neaišku. O dabar čia tokie pamąstymai iš lempos? Ar pažįstat jį ar žinot, kad nėra realiai kovojęs ar žinot ką jis 15 metų veikė? Ar treniruotėje bent vienoje buvote? Ir kas čia tokio, kad per treniruotes nagrinėjama savigyna? Daugelis kovos menų klubų ir savigynos moko, o ne tik kaip taškus varžybose rinktis... Ir sakyčiau čia sveikintinas dalykas, o kai treniruojiesi su taisyklėm, kad negalima alkūnių, negalima, akių durti negalima kelių naudoti, gatvėje gali ir nepadėti tas ką mokeisi taškam per varžybas užsidirbti.
Ir visų čia yra postai apie viską, nes čia yra laisvas forumas kur gali rašyti, kas ką nori. Kur čia parašyta mega giga VIP meistrų forumas ir kad žinutes leidžiama rašyti tik pripažintiems? Gali būti, kad jums kažkas nepatiko, kad kažkam nepritariate viskas ok bet taip atvirai stumti, kelti kažkokias hipotezes apie žmogų kurio nepažįstate yra negražu. Ir save taip parodote ne iš gerosios pusės.
Ir atleiskite man bet aš tikrai nemanau, kad šis forumas skirtas asmeniškumams tokiems. Čia žmonės tiesiog dalinasi nuomonėmis ir informacija. Ir tikrai nemanau, kad yra etiška ypač forumo moderatoriui kelti hipotezes apie vartotojus. Pagal jūsų logiką čia, dauguma yra nieko verti ir neturi teisės diskutuoti, nes tik kelis metus užsiima kovos menais? Kas liks iš forumo jei visi pradės taip vieni ant kitų varyti, keldami kažkokias hipotezes? Gal siūlau nepadaryti iš forumo, paaugliškos dūchinimosi vietos...

Didžiojo brolio Ežio akis viską mato, ir kas ką nori tikrai nerašys  :kikena: E.G.
« Paskutinis taisymas: 2012 Grd 25, 22:19:50 pm nuo EzysGazuotas »
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #8 įjungtas: 2012 Grd 25, 20:10:46 pm »
Čia tamstai šventinė depresija? Niekas dovanėlių neatnešė?
Aš jau viską apie taisymus ir pataisymus paaiškinau kituose postuose. Žmoniškai ir nieko neįžeidinėdamas. Visi suprato-tamsta ne. Mat porą trūkumų ( mano supratimu ir kuklia nuomone) pastebėjau, tai kažkas užvirė, užburbuliavo.
Pasitikrinu aš per sparingus. Seniau būdavo varžybos ir šiaip visokie susiėjimai. Dar buvusiam darbe teko pasitikrint. Ir gatvėj, per durną galvą. Ir 1 ant 1, ir visaip yra buvę. Turiu randų, skant, realių  :kikena:
Pas mane parašyta ,,Dievas", bo aš, skirtingai negu tamsta, žinau, kas yra ironija ir autoironija. Reik mokėt ir iš savęs pasijuokt.
Šiaip, kada su Smaugliu kalbėjom apie atranką žmonių, tai jis man ir pasakė, tik tingiu ieškot citatos, kad aš mol turiu prabangą žmones atsirinkt, o jam, matai, iš to gyvent reik... Tai biškį atvirkščiai gaunas. Bet nepainiokim šito gerbiamo žmogaus į tamstos konfliktą.

Moku aš tiek, kiek moku. Kam kyla klausimai, tas ateina į svečius. Pamato, ką moku, ir ko nemoku, pasidaro savo išvadas. Nesu supermenas, nesu labai didelis, bet labai bjaurus :kikena:
Mano rašymo stilius yra pakankamai ironiškas, kas supranta tiesiogiai, arba neatidžiai skaito, tam ir kyla krūvos klausimų.
Carlos Castaneda

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #9 įjungtas: 2012 Grd 25, 20:47:36 pm »
kad aš mol turiu prabangą žmones atsirinkt, o jam, matai, iš to gyvent reik...
o tu kam darai zmoniu atranka ?:)
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

« Atsakyti #9 įjungtas: 2012 Grd 25, 20:47:36 pm »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #10 įjungtas: 2012 Grd 25, 20:48:10 pm »
Aš atleiskite, bet nesuprantu jau kelintoje temoje to pačio žmogaus postuose bandote įžiūrėti, kažką  negero. Gal eikit privačiai pasiaiškinti, jei jau kas nepatinka ar neaišku. O dabar čia tokie pamąstymai iš lempos? Ar pažįstat jį ar žinot, kad nėra realiai kovojęs ar žinot ką jis 15 metų veikė? Ar treniruotėje bent vienoje buvote? Ir kas čia tokio, kad per treniruotes nagrinėjama savigyna? Daugelis kovos menų klubų ir savigynos moko, o ne tik kaip taškus varžybose rinktis... Ir sakyčiau čia sveikintinas dalykas, o kai treniruojiesi su taisyklėm, kad negalima alkūnių, negalima, akių durti negalima kelių naudoti, gatvėje gali ir nepadėti tas ką mokeisi taškam per varžybas užsidirbti.
Ir visų čia yra postai apie viską, nes čia yra laisvas forumas kur gali rašyti, kas ką nori. Kur čia parašyta mega giga VIP meistrų forumas ir kad žinutes leidžiama rašyti tik pripažintiems? Gali būti, kad jums kažkas nepatiko, kad kažkam nepritariate viskas ok bet taip atvirai stumti, kelti kažkokias hipotezes apie žmogų kurio nepažįstate yra negražu. Ir save taip parodote ne iš gerosios pusės.
Ir atleiskite man bet aš tikrai nemanau, kad šis forumas skirtas asmeniškumams tokiems. Čia žmonės tiesiog dalinasi nuomonėmis ir informacija. Ir tikrai nemanau, kad yra etiška ypač forumo moderatoriui kelti hipotezes apie vartotojus. Pagal jūsų logiką čia, dauguma yra nieko verti ir neturi teisės diskutuoti, nes tik kelis metus užsiima kovos menais? Kas liks iš forumo jei visi pradės taip vieni ant kitų varyti, keldami kažkokias hipotezes? Gal siūlau nepadaryti iš forumo, paaugliškos dūchinimosi vietos...
Ojj..Kam taip skaudžiai reaguojate į aplinką?  :D Vaistai baigėsi? Tam vaistinės yra  :D Nea, aš tikrai nepiktybiškai, tik pamačiau to Žmogaus postus, tai kilo daug klausimų- Jis visur ir apie viksą supranta, išmano ir t.t. Tai ir pažiūrėjau, gal sakau solidus vyras, kokių 50metų kaip minimum, kad TIEK gyvenime apie kovos menus suprastų...Pasirodo, taip nėra...Tai tik iš to tie klausimai...Niekada gyvenime nestumiu, tik traukiu, jei ką  :D Moderai lygiai tokie pat diskusijų dalyviai, kaip ir Jūs. Todel nematau nieko blogo, jei kažką komentuoju ar parašau.  :nezino: Ir žargonus rinkimės, nes negražūs jie tokie išsilavinusiai panelei  ;-)
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #11 įjungtas: 2012 Grd 25, 20:55:06 pm »
Bet nepainiokim šito gerbiamo žmogaus į tamstos konfliktą.
Kur?  :D Aš tikrai nekonfliktuoju, nes nesu konfliktiška persona...Tik sakau, labai jau daug komentarų visur ir apie viską, tai tik įdomu pasidarė ir tiek...Todėl ir pasidariau savo išvadas...Gal geras, gal blogas, dabar sunku suprast, bet kas liečia stereotipus, kuriuos turi, jie tikrai Tau nieko gero neduos. Kodėl? Labai išaukštini tai ko mokaisi ar mokai- nors tai dar neįrodyta jog yra geriausia- prieš kitus dalykus. Ir NiceGirl -sorry jei ne taip parašiau- teisingai parašė, kad gerai, jog mokai visko, tik man kylo klausimas- kur tai išbandoma...Kas savaitgalį po drakę?  :chmm: Nu nerealu...Bet tiek to, diskusija galima baigti, nes nelabai suprasim vienas kito ironijos, ar ne?  ;-)
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #12 įjungtas: 2012 Grd 25, 21:11:14 pm »
Bet nepainiokim šito gerbiamo žmogaus į tamstos konfliktą.
Kur?  :D Aš tikrai nekonfliktuoju, nes nesu konfliktiška persona...Tik sakau, labai jau daug komentarų visur ir apie viską, tai tik įdomu pasidarė ir tiek...Todėl ir pasidariau savo išvadas...Gal geras, gal blogas, dabar sunku suprast, bet kas liečia stereotipus, kuriuos turi, jie tikrai Tau nieko gero neduos. Kodėl? Labai išaukštini tai ko mokaisi ar mokai- nors tai dar neįrodyta jog yra geriausia- prieš kitus dalykus. Ir NiceGirl -sorry jei ne taip parašiau- teisingai parašė, kad gerai, jog mokai visko, tik man kylo klausimas- kur tai išbandoma...Kas savaitgalį po drakę?  :chmm: Nu nerealu...Bet tiek to, diskusija galima baigti, nes nelabai suprasim vienas kito ironijos, ar ne?  ;-)
Konfliktuoji konfliktuoji.  :kikena:  Arba nežinau- trolini Kavinio stiliui? Mano postų daug, nes per šventes treniruotės nevyksta, tai ir sėdžiu tam forume. Daug žinau, nes daug domiuosi. Dargi, visada esu atviras naujai informacijai. Bet tai ne tokioj formoj kaip tamstos. Nes tikrai, atrodai kažko ant manęs asmeniškai įsižeidęs, ar kažko nesupratęs? Kur mano postuose parašyta netinkama, neteisinga informacija? Prašom citatų.
Niekur nerašiau, kad mano mokykla geriausia, čia jau tamstos fantazijos vaisius. Galų gale, kas kada įrodė, kad kažkiokia mokykla yra geriausia? Yra kovotojai. stereotipinis mąstymas, sakyčiau, tamstos postuose labiau šviečiasi.
Ir taip, kai buvau pakankamai durnas ir neatsargus, būdavo kas savaitgalį po drakę  :kikena: bet męs kovojom už teisybę... :icon_bat:
Carlos Castaneda

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #13 įjungtas: 2012 Grd 25, 21:41:22 pm »
Konfliktuoji konfliktuoji.  :kikena:  Arba nežinau- trolini Kavinio stiliui? Mano postų daug, nes per šventes treniruotės nevyksta, tai ir sėdžiu tam forume. Daug žinau, nes daug domiuosi. Dargi, visada esu atviras naujai informacijai. Bet tai ne tokioj formoj kaip tamstos. Nes tikrai, atrodai kažko ant manęs asmeniškai įsižeidęs, ar kažko nesupratęs? Kur mano postuose parašyta netinkama, neteisinga informacija? Prašom citatų.
Niekur nerašiau, kad mano mokykla geriausia, čia jau tamstos fantazijos vaisius. Galų gale, kas kada įrodė, kad kažkiokia mokykla yra geriausia? Yra kovotojai. stereotipinis mąstymas, sakyčiau, tamstos postuose labiau šviečiasi.
Ir taip, kai buvau pakankamai durnas ir neatsargus, būdavo kas savaitgalį po drakę  :kikena: bet męs kovojom už teisybę... :icon_bat:
Oi, trolinu ir aš... :oops: O kaip forumą atgaivint, a????????????? ;-) :D
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Rimbas

• Globalus Moderatorius
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2011
  • Žinutės: 1255
  • Amžius: 46
  • Vieta: Kaunas
  • Jei sustosiu - mirsiu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Rimas Lee
« Atsakyti #14 įjungtas: 2012 Grd 28, 00:02:52 am »
bla bla bla
bla bla bla bla
bla bla bla bla bla
cyp cyp cyp... Tpfū bla bla bla
bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla
bla bla bla bla bla bla bla bla
Ir t.t. ir pan. Nu kaip dvi bobos vipai-moderatoriai į kudlas vienas kitam įsikirto. Ne vietoj (nes tik Smauglio ir Skeptiko postai su tema eina). Abiem po baną dėt reiktų, kad pravėstų galvos dienelę kitą.

Far, stebuklo nerasi, ir galva vistiek priimt teks vieną kitą bankę... Kitaip net nepriartėsi prie galimybės apsigint.
Bandyk nueit pas vienus šitų:
Ten, kiek suprantu, prieš kelis mokina stovėt. Nežinau, kaip realybėj būtų, bet tiesiausias atsakymas į tavo iškeltą klausimą turbūt yra čia.
"You have a bit of a temper, and you don't mind picking a fight. You are known to act first and think about it later. Your heart is in the right place, but trouble just has a way of finding you"

« Atsakyti #14 įjungtas: 2012 Grd 28, 00:02:52 am »