Visa kita > Humoras

Zmogus ore

<< < (3/6) > >>

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNesigilink. Eilinis triukas. O tikslas - kaip visada, sukurti mokykla, ismelzti babkiu... ir t.t. ;)

--- Baigti citatą ---
Visiškai nesutinku. Aš esu įvaldęs levitaciją ir išrinktiesiems tai parodau.
Beje, galiu bet kurį išmokinti. Tereikės 15 metų įtemptų slapto kvėpavimo treniruočių ir kuklaus 300 Lt mėnesinio mokesčio.

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisiškai nesutinku. Aš esu įvaldęs levitaciją ir išrinktiesiems tai parodau.
Beje, galiu bet kurį išmokinti. Tereikės 15 metų įtemptų slapto kvėpavimo treniruočių ir kuklaus 300 Lt mėnesinio mokesčio.

--- Baigti citatą ---

O moterims, vaikams ir psichiniams invalidams nuolaidos yra?... O jei abonentą iš karto metams nusipirksiu?  :angel:

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO moterims, vaikams ir psichiniams invalidams nuolaidos yra?... O jei abonentą iš karto metams nusipirksiu?  :angel:

--- Baigti citatą ---
Nesupratai? 15-ai metų reikia abonentą išsipirkti :D

arimanas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiVisiškai nesutinku. Aš esu įvaldęs levitaciją ir išrinktiesiems tai parodau.

--- Baigti citatą ---
Dar turi būt bonusas už šimtą litų vaikščiojimas vandeniu ir iš to vandens gaminimas vyno. Vyną paskui galima parduot  :zydas:

baramui fighter:
pratęsimui...

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją