Visa kita > Humoras
Reikia skubios pagalbos, patarimu
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki iškilo problema, mokykloje yra vienas čiuvelis, kuris greitu laiku gali pasiūlyt "išsiaiškint" kuris stipresnis, aš 9-tokas, jis 10-tokas. Palyginus su manimi jis yra labai aukštas (mano ūgis 170-175cm, jo 190-200cm). Prašau patarimu kaip su juo galėčiau pasirūpint (jeigu tektu su juo "susirazborint" nenorėčiau per klaidą sulaužyt jam šonkaulio, ar žandikaulio per savo neišmanyma. Kad ir kaip nenoriu su juo prasidėt, nes pats žinau, kad galiu gerai gaut galvon. :D
Štai keli klausimai:
Kokiame aukštyje laikyti rankas?
Kur smogti, kad nepažeisčiau jokiu organu, bet sukelčiau kuo didesnį, laikiną skausmą?
Kokį atstumą laikyti tarp savęs ar jo (kadangi jo rankos pakankamai ilgos manau, kad kuo arčiau tuo geriau, kaip manot?)
Praverstu keli gynybos metodai (video).
Iškarto ačiū už patarimus pagalbą. :)
--- Baigti citatą ---
:clap: :clap: :-] :luztu: :luztu: :luztu:
A tu ten prieš jį su lomu ar beisbolke būsi, kad viską ruošiesi laužyti ir luošinti?????????? Nusiramink, nebent esi gamtos apdovanotas. Bet jei toks būtum, čia nerašytum :kikena:
Daba atsakymai:
Rankas laikyk prieš save.
Smok į kiaušus. Skausmas nerealus, kiaušiniai kažin ar suduš.
Kuo arčiau, tuo geriau. Bet yra daug niuansų.
Keli savigynos video su Basu Rutenu:
Registruotis arba Prisijungti
Gediminas:
Registruotis arba Prisijungtiseni, rugsėji matavausi buvo 173, svoris 56kg, ir kodėl aš gi toks panašus į "trolį", man tiesiog reikia patarimo. :chmm:
--- Baigti citatą ---
Aha. Na taip. Tiksliai vidurkis nurodyto ūgio diapazono... Nu tai tada distanciją laikyk pakankamą. Kad ano akys nematytų, kaip sakoma. ;-)
Eddawesome:
ačiū už patarimus, vertingą medžiaga. :)
Eddawesome:
Registruotis arba Prisijungti :clap: :clap: :-] :luztu: :luztu: :luztu:
A tu ten prieš jį su lomu ar beisbolke būsi, kad viską ruošiesi laužyti ir luošinti?????????? Nusiramink, nebent esi gamtos apdovanotas. Bet jei toks būtum, čia nerašytum :kikena:
Daba atsakymai:
Rankas laikyk prieš save.
Smok į kiaušus. Skausmas nerealus, kiaušiniai kažin ar suduš.
Kuo arčiau, tuo geriau. Bet yra daug niuansų.
Keli savigynos video su Basu Rutenu:
--- Baigti citatą ---
Ne, bet žinau yra atveju kaip toki dalykai baigiasi sulaužytais "zūbais", šonkauliais, atsarga gėdos nedaro. :)
NiceGirl:
Jis didesnis ir turbūt stipresnis, nieko iš video neišmoksi ir tau patarimai nepadės. Nenorėk su juo muštis jei nenori gauti vienintelė išeitis vengti kovos, paveikti jį psichologiškai arba susitarti draugiškai jėgas išbandyti šaškėse. :angel: O jei jau mušiesi tai muškis taip kad bent įrodytum, kad gali pastovėti už save, negalvok apie jį galvok apie save, tuo labiau jei įtari, kad esi silpnesnis...Gal pralaimėsi kovą bet laimėsi mūšį, namie gydydamasis sumušimus, gal jis pamąstys, kad nebe apsimoka su tavimi terliotis.
Aš mokykloje irgi nežinojau kaip elgtis mane spardė, o aš maniau, kad nekreipsiu dėmesio ir praeis, nebeištvėrusi skundžiausi, juos nubaudė papeikimus gavo (laikinas diskomfortas), po to mano galva paragavo spintelės kelis kartus... O tos panos kurios kaip psichės pasiusdavo kai bernai prie jų lysdavo greitai atsikratydavo tokio dėmesio... Nors bernai ir stipresni būdavo, bet nevisai jiems malonu antausius gauti ar nagais per veidą... Tokiems yra įdomu kažką pažeminti, sutrypti, o kai nevisai išeina tai ne taip įdomu...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją