Po biškį man šitas visas reikalas juokingas darosi. Drayk kas dieną paprastus klasikinius tempimo pratimus, kurių visur pilna pavyzdžių, preiš tai duok krūvio. Svarbu nepersistengt ir neskubėt niekur. Ir bus rezultatas. Greičiau ar lėčiau, čia jau juo nuo kūno savybių priklauso. Turi būt harmoningai vystomas ir lankstumas, ir raumenys, kad makaronai nepasidarytų. Ir viskas. Kažkokie kartai, minutės, programos... Treniruotę pasidarai tokią kovinę, kad keturiom išeit, tada špagatas, virvutė, prie švediškos sienelės pratimai. Daug jų yra. Pats sėdžiu tam špagate ir toj virvutėj. Svarbu nuoseklus darbas kasdienis, o jei pripuolamai, tai jokios saunos kosminės -nanotechnologinės nepadės.
Man jau labai juokinga, nes daug kas sėdi ant tų virvučių ir špagatų...Nieko tame super...O jei nueiti į baleto studiją ten aplamai apaktumėm...Gerai, kad esi boicas ir turi viskam jėgos visada. Aš neturiu, tad viską darau pagal savo metodikas su kartais, minutėmis ir t.t. Taip aš darau ir Tau nepatariu tikrai taip pat daryti, nes gali tas Tau netinkti. Ir kas liečia infrasaunas- labai gerai, kas MOKA jas išnaudoti, o ne sakyti, kad jos yra šūdas, nes tai nėra boicų kelias, sėdėti kažkokioje dėžėje vietoj to, kad eiti tampytis. Kada padėjome ruoštis vienam Dakaro dalyviui, kišome irgi ten, kėlėm temperatūras, keitėm ir t.t. Viskam ji tinka, jei moki- kartoju- ją išnaudoti. Ir dar. Jei jau treniruotė bus tokia, kad keturiom išeini- nebebus jėgų špagatam, virvutėm, švediškom sienelėm...Arba dar nesiruoši išeiti keturiom, ar ne?