Atsakymas - metus laiko musu sistemoje, kuri yra tik panasi i aikido aikikai, bet kartu ir skiriasi. kaip sakiau, esu dar naujoke.
Aš žinau, kad aš esu jauna ir kvaila dar ir jūs kovingai nusiteikę vyrai turbūt manęs neklausysit...Bet aš pabadysiu. Liaukitės viskas, puldinėdami šią moterį tikrai neparodote savo gerosios pusės, ar subrendimo. Ir forumui geros reputacijos taip pat nesuteikiat...Pasiskaitę naujokai išvis nenorės su jumis diskutuoti, nes manys kad sutrinsite juos į miltus, ką jie beparašytų.
Dabar akmuo į moterų daržą- kodėl jūsų patarimai ar argumentuoti paaiškinimai nepadės? Alteo užsiiminėja kovos menais dar tik metus. Ji šiuo metu juos vertina širdimi yra taip sakant susižavėjusi. Net jei ir sako, kad analizuoja ten kažką tai didelė tikimybė kad tai netiesa... Čia tarsi įsimylėjimas, kai moteris įsimyli vyrą, tai artimieji gali kiek nori pasakoti, koks jis blogas ar negeras, kol tas įsimylėjimas praeis ji liks akla ir mąstys širdimi. Kai pradės pastebėti, darysis gėda pripažinti prieš kitus, kad klydai vistiek norėsis ginti įsimylėjimo objektą. O po to ateis nusivylimo stadija ir galiausiai skyrybos ,jei a)moteris turi proto, jei b) moteriai nepavyks pakeisti įsimylėjimo objekto į gerąją pusę arba jis pats nepasikeis ir c) žiauriausias variantas kai moteris pastebi blogį tik jam pradedant ją skriausti psichologiškai ar fiziškai... Su kovos menais analogiškai

Kitą kartą jei ateis mergina moteris užsidegusi kovos menais, ir rašys kad jūs niekas nieko nesuprantat apie jos kovos meną, būkit pakankamai vyriški, gerbkit damą. Išdėstykit savo argumentus, ko trūksta jos kovos menui, palinkėkit per daug neįsijausti, palinkėkit sėkmės, ką ji be sportuotų ir mandagiai užraukit temą