Bet pamoką iš šio epizodo vis tik ir forumiečiams reikia išmokti. Nicegirl labai tiksliai išreiškė panašios motyvacijos žmonių būseną ir pasaulį kur jie gyvena. Tai jų reikalas. Gyvenimas pastatė juos į poziciją, kur jie gavo
prabangą tokiai savo nuomonei apie kovos menus, gyvenimas juos iš ten ir sugrąžins savo būdu. Gal net ir gražiai, kaip tai nutiko Nicegirl, ne visada viskas baigiasi juk žiauriausiu būdu. Ne mano ar jūsų reikalas tai keisti
moralais. Net jei galvojate kad Lisycinas yra nedoras, bet vis tik jo prekė yra ne pirmo būtino ir niekas ten paskutinių savo pinigų nededa. Žodžiu nemirtinas reikalas.
Ir be to- kas mums leido atiminėti iš kitų žmonių teisę klysti? Ir dar svarbiau- kas leido atiminėti
saviapgaulės malonumą? Matote, aš esu įsitikinęs, kad visi ten lankantys puikiai širdyje supranta kas ir kaip, bet va nugali stebuklo troškulys- tai už du litus Teleloto milijono tikisi, tai kitas ant sofkutės gulėdamas sulenkęs ranką įsitikinęs savo kietumu, dar kitas kitaip linksminasi. Kad ir ta pati Alteo- šachmatininkės protu jau suvokia, kad žmonės skirstomi į tuos kur technika veikia ir tuos kur su guminiais riešais. Bet "žiūri į tai realistiškai"

Tegu, jei jiems gyvenimas nuo to šviesesnis.
Bet dabar svarbiausia susitarti, ką su panašaus plauko piliečiais daryti- aš manau, kad tokie piliečiai forume turėtų savo smėlio dėžę, o ne terštų bendras temas. Moderatoriai ne trintų jų pranešimus, o tiesiog perkeltų kur jiems vieta. Tik ta vieta neturėtų vadintis bazaras ar blevyzgos ar kaip nors panašiai. Diplomatijos reikia. Gal sakau reikia įvesti kokia atskirą skiltį "Alternatyvūs kovos menai" ar "Veikla , panaši į kovos menus" ir ten įvairios temos. Bus aiškiau, gal kas suras drąsos ir dažniau parašyti, be to gal atsiras vietos ir kavinukui
krizės diskutuotinų postų laikotarpiu