AutoriusTema: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicynas ir jo darbai  (Skaityti 53069 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

  • Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Karma: +172/-3
  • Lytis: Vyras

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
  • Skype: zaksenas
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #90 įjungtas: 2012 Spa 20, 22:11:02 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
NiceGirl, Skeptikas akivaizdziai tuomet neteisingai pateike situacija.

O jei Skeptikas būtų pasakęs, kad NiceGirl yra nepadori mergiotė, tai vadinasi irgi būtum su žemėmis sumaišiusi, kad vaje vaje? Ir kitas dalykas – kaip tu interpretuoji Skeptiko žodžius? Nebūtinai tu supratai teisingai ir iš karto bileką varai, ane?

Citata
Nes cia tema ilgai ejo apie aikido mokyklu peripetijas, ir po to jis pateike tave kaip pavyzdi, kaip tu atseit palankiusi musu aikido mokykla nuejai i sparinga jegu bandyt.

Niekur nemačiau, kad Skeptikas būtų įvardijęs, jog NiceGirl iš aikido nuėjo į sparingą. Jis davė pavyzdį, kaip ji iš SAVO kovos meno nuėjo sparinguotis. Supratau kaip noriu ir loju, vadinasi...

Citata
sitaip aprasyta situacija man tikrai atrode juokinga
Oi, tu neįsivaizduoji, kaip man juokinga ši tema, ne tik situacija  :luztu:

Citata
nes kiek pamenu is tavo senu postu, tu musu mokyklos daugiau nei kelis metus nelankei.
Ji lankė Wing Tsun, tai kodėl tu bandai jai primesti aikido???  :oho:

Citata
Tikrai ne tiek metu, kad iki sparingu galimybiu prieit.
O kiek metų reikia užsiiminėti, kad galėtum sparinguotis? Bokse po pusmečio šis tas gaunasi, po metų jau ir į naujokų varžybas galima važiuot. Karate ilgesnis laiko tarpas, nes prisideda kojų darbas, bet po 2-3 metų bet kokiam koviniam sporte/mene galima padoriai sparinguotis. Jei ne – vadinasi kovos menas neefektyvus ir nepadės nei 5, nei 10 metų, nes vargu bau po 10 metų praktikos paimsi ir pasivysi 10 metų sportavusi karatistą, jei jau po 2 metų nesugebi prilygti... Kelčiau kitą klausimą – ar kovos mene yra sparingas. Jei jo nėra – sparinguoti neišmoksi. Visa kita smegenų pudrinimas.

Citata
Bet, kadangi negalejau atrasti tavo senu postu, kad pasitikrinti informacijos, ar gerai atsimenu, ka kazkada senai rasei, tik radau tavo profili, kur parasyta "truputi WingTsun, dabar NiatNam", o aikido isvis nepamineta.
Aha, neradai aikido ir vistiek užvažiavai? Gal politiką studijuoji? Arba negero :zydas: kraujo turi... 

Citata
Man pasirode keista, kad budama tokia jauna (parasyta 22 metai) jau pakeitei 3 kovos menu mokyklas.
Kai kurie būdami 22 metų jau turi 12-14 metų patirtį.

Citata
Dabar is to ka rasai - akivaizdu, kad profilyje neteisingai esi uzsipildziusi informacija, kuri sudaro apie tave neteisinga ispudi.
Bent kiek aš žinau, ji užpildžiui teisingai, tik tu traktavusi neteisingai.  :nezino:

Citata
Taigi, atsimindama tavo sena uzsidegima apie aikido mokykla komentaruose, o veliau Skeptiko ir tavo profilyje pateikta netikta informacija, susidariau atitinkama ispudi, del to ir pavadinau neurotike, tai del to atsiprasau:)
Aš pirmą kartą girdžiu, kad ji aikido užsiiminėjo  :nezino:

Citata
Bet vis tiek is tavo postu kaip ir pati rasai, labai jau bijai sparinguotis, gatves situaciju ir tt, negi jau tau taip visiskai net refleksai dingsta? Keista.
Daug kas dingsta, kai adrenalinas atsiranda. Ir nieko čia nėra keista. Pamačiusi maniaką su peiliu, pamirštum bet ką, net savo vardą.

Citata
Bet gerai, pavadinsim tavo nervinguma "fanatizmu", kuris nukreiptas teisinga linkme (treniruotis, treniruotis, ir dar karta treniruotis) tiketina duos labai geru rezultatu.
Kad nervuojiesi čia tu daugiausia  :luztu:

Citata
Bet stebejau jusu pasirodyma sporto mugeje - ten merginos labai daug demonstravo atsistojusios viena pries kita smugines technikas ir labai garsiai klykavo (net ausyse spenge).
Aš irgi triukšmo nepernešu, gal čia su amžium taip pasidaro  :chmm:

Citata
Zinoma, buvo ir kitokiu techniku demonstracijoje, bet is esmes man jusu kovos menas atrodo kaip paremtas "fizine jega" - demonstracijoje akivaizdziai matesi, kad poroje jus nestatot nelygiaverciu oponentu ar merginos pries vaikina.
Kad aikido be jėgos irgi neveikia. Kaip įrodymas – net grand masteris nesugebėjo atlikti veiksmų ant sunkiasvorio imtynininko. Beje, yra toks gandas (nežinau ar tikras), kad Morihėjus Ueshiba guodėsi Takedai, jog kai atvyko sumo imtynininkai į jo dojo, nepavyko nieko jiems padaryti. Kai pasidaro didelis jėgos ir masės skirtumas, pasirodo nustoja aikido veikusi  :chmm: Aš neišmanau aikido, tik vienam seminare esu buvęs ir šiaip minimaliai domėjęsis, bet nesu matęs aikido demonstracijos ant REALIAI atakuojančio boksininko, karatisto, dziudoisto, BJJisto, graikų-romėnisto... Turiu omenyje, kai atakuoja panašaus patyrimo varžovas iš sportinės mokyklos. Kai man tai parodysite, gerbiamieji, tuomet įtikėsiu veiksmingumu. Ir ypač – jei 20-30 kg lengvesnis aikidoka tai padarys.

Citata
Toliau komentatoriui del musu Soke.
Aš ne komentatorius, aš esu SOKE  :senis:

Citata
Kaip rasiau viename savo buvusiame poste apie aikido techniku mokinimosi peripetijas, del zmogaus fiziologijos niuansu, kai kurias konkrecias technikas ant konkretaus zmogaus yra sunku atlikti, jei ne neimanoma (tavo pateiktas zaliukas vienas is pavyzdziu, kitas galimas pavyzdys - zmones su "guminiais" riesais, kokiu pas mus irgi buvo, jiems riesus sukiok kokiu nori kampu, jiems nei skausmo, vienodai rodo). Todel realistinei situacijai pries kazkoki konkretu oponento veiksma reikia moketi bent kelias technikas. Jei nesuveiks viena - suveiks kita.
O jei nesuveiks nė viena iš tų kelių? Buvęs Vadovybės apsaugos intruktorius pasakojo (pats savo ausimis klausiau), jog Aleknai praktiškai jokie laužimai neveikia, kai bandoma ant jo pademonstruoti. O tai kas būtų, jei Virgis dar ir priešintis pradėtų? :angel: Realiose situacijose dažnai tik elementarus smūgis gali išgelbėti ;-) Žandikaulio net japonai nesugebėjo užgrūdinti (beje, gal kas domėjotės, gal kokius sintetinius pakaitalus šiais laikais gamina, kurie amortizuoja smūgį?  :angel:).

Citata
Bet demonstraciniam varijantui, kai nori pademonstruoti "ta konkrecia technika" - tai nera paranku. Pvz. pas mus per praejusi seminara italu meistras Emanuelle Rosario, Hakko Ryu atstovas, turintis dar kruva kitu juodu dirzu ivairiose kitose sistemose, taip pat turejo problemu demonstruodamas kai kurias poveiki per riesa turincias technikas ant mano minetu zmoniu su "guminiais riesais".
Tai kad paimkim bet kokį dziudoistą ar imtyninninininką iš graikų-romėnų su 10-15 metų patirtimi – nu vsio, nebeparankus pasidarys, nebeis užlaušti, galėsit pasakoti, jog "guminiai riešai"  :kikena:

Citata
Taciau mes i tokias situacijas ziurim realistiskai, skirtingai nei jus.
Keista, maniau, kad čia mes realistiškai žiūrim, kurie sparinguojamės, mušamės gatvėje, laužomės nosis, krumplius, šonkaulius... Pasirodo čia nėra realybė  :-(
 
Citata
Toliau komentuojantiems del atmosferos musu mokykloje ir neva kazkokio "netokio" bendravimo. Sporto muges metu musu Soke liepe visiems mums dingti nuo savo stendo, kad jo neuzstotume - pradzioj is ryto musu buvo ten gerokai perdaug prisirinke. Taigi mums teko issisklaidyti.
Nu to dar betrūko – Soke užstot bandėt  :oho:

Citata
Bet bendravimas tarp zmoniu musu mokykloj yra gana siltas, tiesiog kadangi mokykla didele, grupiu ir zmoniu daug, yra senoji karta ir naujoji karta, naturalu, kad vieni su vienais bendrauja daugiau, kiti su kitais. Taigi bukit geri, bent jau apie bendravima musu mokykloje nekomentuokit, nes tikrai lendat i ta sriti, kur nicnieko neismanot.
Ne ne, nelendu ir nelįsiu  :ne:

Citata
Toliau visiems komentuojantiems del mano "arogancijos". Kai n postu is eiles vyksta vieno zmogaus puolimas vien del jo priklausymo konkreciai mokyklai, ir tos mokyklos puolimas drabstantis ivairiais izeidimais paremtais informacija is serijos "VBS" (viena boba sake)
O tu nemanai, kad ir forume gali būti žmonių, kurie pas grand masterį yra lankę ne vieną dieną? Jie turi su kuo palyginti.

Citata
, yra du varijantai - 1) tiesiog visa tai ignoruoti, uzleidziant kelia ........
arba 2) bandyti argumentuoti.
Duok durniui kelią, tai ir ant altoriaus užlips, o gal ant galvos, nepamenu, čia matyt galvos daužymo sportas atmintį sugadino  :-(

Citata

as kolkas bandziau argumentuoti, o debatuose as zinau, kad pries mane argumentuota diskusija retas kuris oponentas islaiko.
Vo tai tau, tai ale tikrai baisiai įdomus pasiūlymas. Nu padiskutuokime argumentuotai  :-D

Citata
tiesiog zmogus arba "perlauzia smegenyse kazkoki mygtuka", kad pagautu bent tam tikra dalele to, ka noriu pasakyti, ir svieziai paziuretu i situacija truputi kitu kampu.
Va ir sakau, kas čia man smegenyse šiandien užtrumpino – pasirodo kažkas lūžo...  :nezino:

Citata
arba kitas varijantas - atjungia isvis ta mastyma (nes kam jo reikia) ir pradeda metytis izeidinejimais (as tokia, anokia, bukagalve, uzsispyrele, ir dar be visa ko agresyvi persona)
Jo, čia 98 proc. forumiečių tokių, aš irgi jų negaliu pernešti.

Citata
esu buvus keliose gatvinese situacijose
Kiba iš namų tik kelis sykius per gyvenimą išėjai?  :oho:

Citata
bet ju metu nejauciau jokios baimes, greiciau atvirksciai - mano atveju adrenalinas - tai zaibiskas jegu antpludis, zaibiski refleksai ir zaibiskas situacijos ivertinimas bei sprendimas.
Va čia tai kovotojo požymis  :handshake: :clap:

Citata
Viena is situaciju - kai keli girti vaikinai su atsivesta draugu kompanija (bet realus agresoriai buvo tik tie du vaikinai ir jie buvo ganetinai girti)
Gal net miegojo...

Citata
bande kabinetis prie mano dvieju pazistamu. Abu jie apsisiko ir negalejo ne pirsto pajudinti sededami ant suoliuko, kai jiems i kelius sparde. Taigi situacija spresti teko man. Ispresti pavyko. Ju labai malonus draugai issivede savo girtus nenaudelius draugus.
Nu tai maladiec  :handshake:

Citata
Ir na ir kas, kad man spyre.
Aišku, na ir kas. Lai spardo, negi gaila. :nezino:

Citata
Adrenalininije situacijoje to spyrio isvis nejauti.
Tai jo, kur tę jausi. Net keista, kaip tie UFC kovotojai jaučia tuos spyrius, net į nokautą kartais krenta  :oho: Gal jie nesitreniroja?

Citata
Be to kiekvienas zmogus net nelankes jokios kovu mokyklos, moka savaip, megejiskai (gatviniu varijantu) blokuoti ranku smugius, koju spyrius, pats mustis ir spardytis.
Nu moka. Mačiau. Ale kaip taisyklė net musių nenubaido ir prasileidžia pirmą smūgį  :-]

Citata
Zinoma, tai nesuveiktu pries kovos menu profesionala
Nesuveiktų ir prieš kovos menų mėgėją   :evil:

Citata
taciau kovos menu profesionalai gatvese merginu nepuldineja.
Puldinėja. Ne vienas už tokius dalykus sėdėjo...

Citata
Tikiuosi, tai siek tiek nuramins tave, ir galesi ramiau miegoti.
Geriau kokią pasaką pasektum prieš miegą. Nors ką aš čia šneku – juk pasaką ir skaitau  :yeahhh:

Citata
Antroje situacijoje - tamsiam parke netiketai is krumu issokes stambesnio sudejimo vaikinas bandes atimti rankoje tureta mobilu telefona.
Tikiuosi pakankamai stambaus sudėjimo?

Citata
Velgi adrenalinine situacija - tuo momentu jokios baimes, zaibiskas situacijos vertinimas ir sprendimu priemimas. Na bet jis ten tada matyt tik mano zvilgsnio taip issigando:)
Visgi nepakankamai stambaus  :-(

Citata
Dar viena buvusi situacija - pazistamu kompanijoje vienas "spintos" sudejimo vyrukas isgeres besikabinejantis prie merginu ir siaip ivairiai chamiskai besielgiantis, po daugelio pakartotiniu zodiniu ispejimu ir vis tiek nesusiprates, gaves viena tikslu smugi i saules rezgini, po to sedejo be kvapo puse minutes.
Super  :respect: Jau musie kviesiu tave į Real Fightą dalyvaut  :punch:

Citata
Jei tai butu buvusi gatvine situacija, per ta laika as buciau pabegus
O tai čia kokia buvo, butinė situacija?

Citata
bet ten buvo sava kompanija, ir mano minti tada tas vyrukas suprato, ir veliau kai susitikdavom elgdavosi gerokai ramiau ir pagarbiau (na o ka daryti, jei zmogui kitais budais iki smegenu nepramusa?).
Tai dar reikėjo duot, būtų dar protingesnis buvęs  :angel:

Citata
Beje, viskas ka as tais laikais "zinojau apie kovus metus", tai is pirmoje klaseje drauges bendraklases, kuri man tada parode kur saules rezginys ir kad "ten pataikius skauda". :luztu:
Tai ir sakau, nėra prasmės užsiiminėti kovos menais. Paskaitai knygučių ir moki viską.

Citata
beje mano teta irgi yra pasakojusi, kaip vienas netiketai rankine bandes pagriebti vyrukas gavo gerai tarpuklynin.
Nu tai kaipgis...

Citata
Visgi ka aprasau - cia mano asmenine patirtis
Patyrusi baisiai, matau...  :respect:

Citata
kuri buvo jau ganetinai senai, kai apie mano lankyma kovos menu dar ne kalbos nejo.
Tai jo, nereikėjo nė pradėt, kam vargintis?

Citata
Taip pat esu skaiciusi keleta knygu apie savigyna gatvinese situacijose, ju psichologija ir tinkama elgesi.
Teko ir man skaityt kelių knygų antraštes :yeahhh:

Citata
Ten buvo issamiai nagrinetas ir adrenalino poveikis zmogui staiga atsidurus pavojingoje situacijoje.
Tai, ka tu rasai apie baime ir adrenalino poveiki neatitinka nei mano asmenines patirties (na gerai, gal cia pas mane genuose ir as reaguoju kitaip), nei mano perskaitytu knygu.
Aha, bais įdomu ką tę rašė???

Citata
Bet gatvine situacija yra visai kas kita, nes kaip rasiau, profesionalai gatveje merginu nepuola nei noredami isprievartaut (jie yra "kietiakai", vaiksto ispute krutines, ir merginos juos ir taip myli)
Nu aš ir sakau, tie visi kurie už išprievartavimą sėdo, jie nekaltai pasodinti. Tarp jų tikrai daug sportininkų yr.

Citata
nei del pinigu (jei zmogus turejo pakankamai ryzto, valios ir nusiteikimo dirbti treniruociu saleje, tai juolabiau jis tures nusiteikima dirbti ir realiame gyvenime, ir siaip, kovos menai labai teigiamai veikia ir charakteri).
:D

Citata
Isimtine situacija - nebent tu prisidaziusi ir su miniaku nuejai i isgertuviu vakareli pas Maika Taisona, na taip, zmogus "galejo ne taip suprast".... :rolleyes:
Oi, o aš kaip sykis maniau, jog Taisono byla surežisuota buvo :oho:

Citata
Bet apskritai jei ijungsi smegenis ir atsikratysi "gatves fobiju" - tikiu, kad tu su savo kovos menais jau gali puikiai apsiginti gatvinese situacijose, ir dar gerai nesusiprateliui "malku duoti".
NiceGirl smegenų, matyt, nenaudoja... :help:

Citata
Tikiuosi, bent mano mintys pades tau ramiau ziureti i tas situacijas.
Tikiuosi ir aš  :liar:

Citata
Na o sparingai - visai kas kita, sekmes tau juose.
Jo, tę nesąmonė kažkokia, dykaduonių užsiėmimas.

Citata
O toliau, mano atsisveikinimas su situ forumu, as ir toliau rinksiuosi (1) varijanta - ignoravima ir tyluji skaityma.
Vaje  :-( :-( :-( :-(

Citata
Ir taip, esu siaubinga, arogantiska, ziauri, bukagalve, uzsispyrusi, nesubrendusi, psichiskai nestabili, ir dar visokia ten kitokia persona, dar be to kandziojuosi, moku daug baisiu zodziu ir naktim ant sluotos  skraidau.
O siaip - as puikiai suprantu, kodel situose forumuose tiek mazai zmoniu. Nes sita vieta skirta tik isrinktiesiems. Mums paprastiems mirtingiesiems priklauso sedeti po sluota, ir neskleisti savo siaubingu dezinformaciniu ezoteriniu ereziju i viesuma
Gal geriau pasaykim – nėra Delfio lygio "specialistų" ir adeptų su praplautomis smegenėlėmis.
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 20, 22:13:37 pm nuo Saxum »

Atsijungęs Raimis

  • Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 50
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: 00
  • Karma: +74/-5
  • Lytis: Vyras

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #91 įjungtas: 2012 Spa 20, 22:51:11 pm »
Blyn, kol perskaičiau Saxum paklodę, net pamiršau kokia čia tema ir, kad ją peržiūriu tik dėl moderavimo. Nu davei gerų emocijų nakčiai. Dėkui  :handshake:
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Skeptikas

  • Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 46
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Karma: +140/-15
  • Lytis: Vyras

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #92 įjungtas: 2012 Spa 20, 23:06:14 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Blyn, kol perskaičiau Saxum paklodę, net pamiršau kokia čia tema ir, kad ją peržiūriu tik dėl moderavimo. Nu davei gerų emocijų nakčiai. Dėkui  :handshake:

Be tikslo visa tai. Nieko ta avis  :sexybanana: nesuprato iš to, kas buvo pasakyta. Tiesiog buvom nurašyti į nieko nesuprantančių, pasikėlusių marozų, kažkada nuskriaustų Pliko Cyno-San, gretas... Bet man tai kažkaip monopenesualiai.  :laikr: Tik biški laiko gaila. Na, gal nors kiti skaitantys išvadas pasidarys.
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Piratas

  • 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2011
  • Žinutės: 133
  • Karma: +3/-0

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #93 įjungtas: 2012 Spa 20, 23:57:15 pm »
Citata
Antroje situacijoje - tamsiam parke netiketai is krumu issokes stambesnio sudejimo vaikinas bandes atimti rankoje tureta mobilu telefona. Velgi adrenalinine situacija - tuo momentu jokios baimes, zaibiskas situacijos vertinimas ir sprendimu priemimas. Na bet jis ten tada matyt tik mano zvilgsnio taip issigando:)
Atsiprašau už trigrašį, bet manau, kad čia forumų dalyvių veidai murkdomi į spagečius. Toks jausmas, kad muštynes gatvėj matėte tik iš filmų, nes man tikrai teko dalyvauti realiai ir ten nelabai buvo nei šalto proto, nei racionalinių sprendimų (patį pirmą kartą atsidūriau ligoninėj su sulaužyta nosim ir skruostakauliu). Aišku, po to pasimokiau šiek tiek, bet pradžia buvo tokia. :D

Atsijungęs Asia

  • Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 49
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Karma: +69/-0
  • Lytis: Vyras
  • Smėlis prasismelkia visur...

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
  • Skype: asia-777
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #94 įjungtas: 2012 Spa 21, 01:15:53 am »
Aš galvojau ką čia pridūrus (esu normlios orientacijos, tad vis taikau, kur ***durt), bet paskui perskaičiau Skeptiko atsiliepimus ir supratau, kad jis išsireiškė labai gerai. Gal ne taip tobulai gerai, kaip aš kad norėčiau, bet ne mažiau meniškai... :) :)  :yeahhh:

P.s. vienas klausimas - kodėl tu savo mokytoją SOKE vadini. Norėčiau labai pagrįsto atsakymo. Bent į PM.
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 21, 10:22:57 am nuo Asia »
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #94 įjungtas: 2012 Spa 21, 01:15:53 am »

Atsijungęs dziudoka

  • Auksinis VIP narys
  • Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 2896
  • Vieta: Kaunas
  • Karma: +156/-14
  • Lytis: Vyras

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #95 įjungtas: 2012 Spa 21, 04:56:51 am »
Ot, blemba, prisidirbot... dabar mums taikomas pirmas variantas  :-( , supraskite gi pagaliau, kad po pirmojo lieka tik nulinis - ignoravimas ir tylus NEskaitymas, abejoju ar kas nors atlaikytų šitą variantą.
Pirmą kartą mums parašė žmogus iš kosminės ministerijos su žaibiška šachmatų reakcija ir natūraliu žudymo instinktu, o jūs užsipuolėt kaip vilkai. Skeptikai, gi prašiau.....

Realiai, kovos menuose tokių žmonių pilna ir nereikia toli ieškoti (kažkas iš mūsiškių sienas kumščiu skaldė  :kikena: ).... Bet kas įdomiausia, jie turi vieną gerą savybę (apskritai, tik vieną ją ir teturi) - kažkokį aklą fanatišką įtikėjimą..... kaip to trūksta realiems sportininkams. Įsivaizduokit, sportininkas diena iš dienos lieja prakaitą ir kraują, sėda į naturalią  ciklo duobę, o ten įsijungia tikėjimo pavarą ir vėl viską iš naujo.  :chmm:
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 21, 04:58:47 am nuo dziudoka »

Atsijungęs Skeptikas

  • Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 46
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Karma: +140/-15
  • Lytis: Vyras

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #96 įjungtas: 2012 Spa 21, 08:27:04 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ot, blemba, prisidirbot...  Skeptikai, gi prašiau.....

Nu ką jau dabar daryti...  :angel:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs arimanas

  • VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 39
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Karma: +58/-3
  • Lytis: Vyras
  • cogito, ergo sum

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #97 įjungtas: 2012 Spa 21, 10:15:48 am »
Nu Saxum nepatingėjo, nu prirašė... Kad suvartė, tai suvartė... Bėda tame, kad anos mergos vartyt nereikia-ji pati susivarto. Tokis savivartis, skant. Dar viena meistrė, kuri iš kažkokio vaikų pasirodymo gali daug visko apie tavo moyklą papasakot, iš postų diagnozę nustatyt ir panašiai... Gaila, kad pabėgo, būtų Kaviniui mėsos  :kikena:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs arimanas

  • VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 39
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Karma: +58/-3
  • Lytis: Vyras
  • cogito, ergo sum

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #98 įjungtas: 2012 Spa 21, 11:04:59 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs arimanas

  • VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 39
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Karma: +58/-3
  • Lytis: Vyras
  • cogito, ergo sum

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #99 įjungtas: 2012 Spa 21, 11:07:35 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #99 įjungtas: 2012 Spa 21, 11:07:35 am »

Atsijungęs arimanas

  • VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 39
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Karma: +58/-3
  • Lytis: Vyras
  • cogito, ergo sum

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #100 įjungtas: 2012 Spa 21, 11:23:38 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs firefighter

  • 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 82
  • Amžius: 37
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: lt
  • Karma: +2/-0
  • Lytis: Vyras

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #101 įjungtas: 2012 Spa 21, 11:32:53 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Nu Saxum nepatingėjo, nu prirašė... Kad suvartė, tai suvartė... Bėda tame, kad anos mergos vartyt nereikia-ji pati susivarto. Tokis savivartis, skant. Dar viena meistrė, kuri iš kažkokio vaikų pasirodymo gali daug visko apie tavo moyklą papasakot, iš postų diagnozę nustatyt ir panašiai... Gaila, kad pabėgo, būtų Kaviniui mėsos  :kikena:
tokia juokinga mintis toptelėjo, gal kavinukas čia ir trolino :)))

Atsijungęs Skeptikas

  • Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 46
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Karma: +140/-15
  • Lytis: Vyras

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #102 įjungtas: 2012 Spa 21, 11:45:41 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
tokia juokinga mintis toptelėjo, gal kavinukas čia ir trolino :)))

Manau, kad tas gai... kchem.... eeeeeeee..... kolega tikrai galėtų.
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 21, 12:04:22 pm nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs arimanas

  • VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 39
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Karma: +58/-3
  • Lytis: Vyras
  • cogito, ergo sum

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #103 įjungtas: 2012 Spa 21, 11:48:28 am »
Nu jo, alibi nier  :kikena:
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Alteo

  • 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2012
  • Žinutės: 113
  • Šalis: 00
  • Karma: +1/-0

  • Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #104 įjungtas: 2012 Spa 21, 13:37:27 pm »
...
« Paskutinis taisymas: 2012 Spa 26, 20:11:39 pm nuo Alteo »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

Re: Tenchi Bogyo Ryu arba Lisicinas ir jo darbai
« Atsakyti #104 įjungtas: 2012 Spa 21, 13:37:27 pm »